- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #2.681
Tabiki hoş geldiniz aramızaİyi günler bende aranıza katılabilir miyim
ben de folik asite folbiol ile başlamıştım ve çok artıya geçiyordu tartı, iştahım da artıyordu.Evet folbiol 4 gündür kullanıyorum
Bu bir işaretKilo verme çalışması yaparken topikten bildirim gelmesine ne demeli
Benim Z-fol diye bi ilaçEvet folbiol 4 gündür kullanıyorum
Hoş geldiniz aramıza bugun baskül paylaşım gunuBen de katılabilir miyim :)
Ameliyatın je gibi bi kaynağı olabilir sizce düşündüm bulamadım ben ödem mi var vücudum da yani anlamıyorum ki tam. Bu arada sizin de başınız sağolsunCanım ben de martta sezaryen oldum aynen ben de yavrumu kaybettim.senin sorunun ameliyat kaynaklı mı acaba.bence bunu doktora bi sor canım.
Hoşbuldum bu aradaHoş geldiniz aramıza bugun baskül paylaşım gunu
Bugunuz planlı ise toplu yazın plan yok ise akşam 22 ye kadar yazılmış olmalı hoş geldiniz ☺22.06.2020
Kilom 72.7 hedefim 60 kilo bugün 16/8 yapmak istiyorum menüleri toplu mu yazıyoruz öğün olarak mı
Yok canım benim özellikle folbiol kullanmam gerekiyormuş benim perinatoloğum folbiol ve benexolü birarada kullandırıyor.bende pıhtılaşma bozukluğu var gülüm.bi de bu vitaminler vücutta birikmiyormuş ama dediğin gibi şişkinlik yapıyor.bu hafta alışma haftası.diğer hafta daha iyi olurum inşben de folik asite folbiol ile başlamıştım ve çok artıya geçiyordu tartı, iştahım da artıyordu.
eczacıyla konuştum, folbiol hamile olanların kullanımına uygunmuş, henüz gebelik isteyenler için uygun değil dedi.
çok fazla geliyormuş dozu. normalde bizim almamız gerekez doz 0,4 mg fakat folbiolde 5 mg var.
başka bi folik asite geçin bence.
Herhalde canımBu bir işarethoş geldiniz
Canım belki idrar yollarınde bi sıkıntı olabilir ya da dediğim gibi ameliyat sonrası ödem çok oluyor o şetilde olabilir.sen su içmeye devam et zamanla bünye alışacakAmeliyatın je gibi bi kaynağı olabilir sizce düşündüm bulamadım ben ödem mi var vücudum da yani anlamıyorum ki tam. Bu arada sizin de başınız sağolsun
Planlı degil o zaman akşam yazayımBugunuz planlı ise toplu yazın plan yok ise akşam 22 ye kadar yazılmış olmalı hoş geldiniz ☺
Basküle haftaya katılsam? Şu an evimde değilim ve burda tartı yok :)Hoş geldiniz aramıza bugun baskül paylaşım gunu
anladım, o halde yapacak bir şey görünmüyor, biraz sabır lazım.Yok canım benim özellikle folbiol kullanmam gerekiyormuş benim perinatoloğum folbiol ve benexolü birarada kullandırıyor.bende pıhtılaşma bozukluğu var gülüm.bi de bu vitaminler vücutta birikmiyormuş ama dediğin gibi şişkinlik yapıyor.bu hafta alışma haftası.diğer hafta daha iyi olurum inş
Tamam o zaman ben içmeye devam edeyim çok teşekkür ederimCanım belki idrar yollarınde bi sıkıntı olabilir ya da dediğim gibi ameliyat sonrası ödem çok oluyor o şetilde olabilir.sen su içmeye devam et zamanla bünye alışacak
İlk sayfaya güncelliyorumBasküle haftaya katılsam? Şu an evimde değilim ve burda tartı yok :)
Ayrıca regl haftam, haftaya daha sağlıklı olur.
Ama bana başlangıcı 74,2 yazabiliriz. Cuma günü tartıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?