İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Kilo verme çalışması yaparken topikten bildirim gelmesine ne demeli

Evet folbiol 4 gündür kullanıyorum
ben de folik asite folbiol ile başlamıştım ve çok artıya geçiyordu tartı, iştahım da artıyordu.
eczacıyla konuştum, folbiol hamile olanların kullanımına uygunmuş, henüz gebelik isteyenler için uygun değil dedi.
çok fazla geliyormuş dozu. normalde bizim almamız gerekez doz 0,4 mg fakat folbiolde 5 mg var.
başka bi folik asite geçin bence.

Evet folbiol 4 gündür kullanıyorum
Benim Z-fol diye bi ilaç
Bence bunlar kilo aldırıyor
Çünkü hatırlıyorum ilk geçen sene mayıs sonu İçmeye başlamıştım ve bi anda nerdeyse iki kilo almıştım o yüzden sinirlenip bırakmıştım folik asiti
Bi yıldır aklıma gelirse arada sıra içiyordum
Bu ay doktor tekrar verdi düzenli iç dedi

Canım ben de martta sezaryen oldum aynen ben de yavrumu kaybettim.senin sorunun ameliyat kaynaklı mı acaba.bence bunu doktora bi sor canım.
Ameliyatın je gibi bi kaynağı olabilir sizce düşündüm bulamadım ben ödem mi var vücudum da yani anlamıyorum ki tam. Bu arada sizin de başınız sağolsun

22.06.2020
Kilom 72.7 hedefim 60 kilo bugün 16/8 yapmak istiyorum menüleri toplu mu yazıyoruz öğün olarak mı

22.06.2020
Kilom 72.7 hedefim 60 kilo bugün 16/8 yapmak istiyorum menüleri toplu mu yazıyoruz öğün olarak mı
Bugunuz planlı ise toplu yazın plan yok ise akşam 22 ye kadar yazılmış olmalı hoş geldiniz ☺

Yok canım benim özellikle folbiol kullanmam gerekiyormuş benim perinatoloğum folbiol ve benexolü birarada kullandırıyor.bende pıhtılaşma bozukluğu var gülüm.bi de bu vitaminler vücutta birikmiyormuş ama dediğin gibi şişkinlik yapıyor.bu hafta alışma haftası.diğer hafta daha iyi olurum inş

Bu bir işaret hoş geldiniz
Herhalde canım hoşbuldum

Benim baskülüm yok ama 61 kilodayım
Sezeryan sonrası göbek bel ve basen var

Egzersiz hareketlerini müzik eşliğinde yapıp koştum evin içinde
Adımsayar 2142 adım attığımı 63 kalori yaktığımı not etmiş sağolsun

Benim listeye girmem zor

Ameliyatın je gibi bi kaynağı olabilir sizce düşündüm bulamadım ben ödem mi var vücudum da yani anlamıyorum ki tam. Bu arada sizin de başınız sağolsun
Canım belki idrar yollarınde bi sıkıntı olabilir ya da dediğim gibi ameliyat sonrası ödem çok oluyor o şetilde olabilir.sen su içmeye devam et zamanla bünye alışacak

anladım, o halde yapacak bir şey görünmüyor, biraz sabır lazım.

Basküle haftaya katılsam? Şu an evimde değilim ve burda tartı yok :)
Ayrıca regl haftam, haftaya daha sağlıklı olur.
Ama bana başlangıcı 74,2 yazabiliriz. Cuma günü tartıldım.
İlk sayfaya güncelliyorum hoş geldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…