- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #2.661
Evet bu iki haftadır bebek stresini çok yaşıyorumBelkide bebektirHayırlı zamanda olsun inşallah kendini yıpratma zaten bebek oldu /oladı stresi yaşıyorsun birde zayıflamayı şartlandırma canım.
Ben diyetten sıkılan ama vermesi gereken 30 kilo olan birisiyim ketejonik diyeti duydum ama tencere yemeği olmadığı için cesaret edemedim kendime özel yiyecek benim yapabileceğim bir şey değil if dediginiz diyette ne yiyorsunuz ogrenebilirmiyim16 saat gece olup açlık 8 saat olup diyet beslenme şekli size ait isterseniz ketejonikte yapabilirsiniz ister kalorisi düşük diyet isterseniz saglıklı beslenme o şekli size kalmış karar sizin
Artik bu hafta pür dikkat eder slm eder ellerinden öperimYoo, bı pislik çeviriyor kesin, anlayamadım,şuan morali 0 oturmuş tüh tüh diyor
benim de öyle, 8 e kadar bitirmeye çalışıyorum, ne kadar erken o kadar iyi.Bende sizin gb besleniyorum öğlen 12:30 da ilk öğünüm akşam 19:30 civarı yemeğim hazırsa , hazır değilse 20:00 buluyor. Eşimin işten çıkıp eve gelmesi 19:00 u buluyor.
Merhaba bende katılmak istiyorum fakat bişey sormam lazım ben Mayıs 2 de sezaryen oldum ama bebeğim vefat etti maalesefhamilelik süresince her gün en az 2 lt su içmiştim sezaryen sonrası hiç içemedim acımdan dolayı. Sonra acil olarak tekrar ameliyat oldum safra kesemde taş olduğu için daha geçen hafta dikişlerim alındı ama artık tamamen iyileştim çok şükür. Hamilelikte 10 kilo almıştım hepsini verdim fakat tekrar zayıflamak istiyorum. Diyet öncesi ödem atiyim diye geçen gün 2.5 lt su içtim fakat tartıldığımda 1.5 kilo almıştım düne göre. Ne kadar su içersem içiyim hem idrar çıkışı çok olmuyo hem de tartıda hep üstüne kilo olarak ekleniyor sizce sebep ne? Ödem olsa su içiyorum gitmesi gerekmez mi tam tersine su içtikte kilo da artış oluyo( yediklerime de dikkat etmeme rağmen) normal de ben bi bardak su içsem tuvalete zor yetişirim
Amin teşekkür ederimAllah sabır versin canım çok üzüldüm. Dukan birası denediniz mi ? Ben çok memnunum hem içimi rahat ama ben 1 litre içmiyorum böbreklerimi yormamak için 2 bardakta kesiyorum.
Pazartesi günleri baskül günü fazla iseniz verdiğiniz zamanlarşu an tam regl öncesindeyim aslında tartı doğru sonucu vermeyebilir.
bi süre buralarda takılsam ve reglden sonra tam başlasak uyar mı size?
Canım ben de martta sezaryen oldum aynen ben de yavrumu kaybettim.senin sorunun ameliyat kaynaklı mı acaba.bence bunu doktora bi sor canım.Merhaba bende katılmak istiyorum fakat bişey sormam lazım ben Mayıs 2 de sezaryen oldum ama bebeğim vefat etti maalesefhamilelik süresince her gün en az 2 lt su içmiştim sezaryen sonrası hiç içemedim acımdan dolayı. Sonra acil olarak tekrar ameliyat oldum safra kesemde taş olduğu için daha geçen hafta dikişlerim alındı ama artık tamamen iyileştim çok şükür. Hamilelikte 10 kilo almıştım hepsini verdim fakat tekrar zayıflamak istiyorum. Diyet öncesi ödem atiyim diye geçen gün 2.5 lt su içtim fakat tartıldığımda 1.5 kilo almıştım düne göre. Ne kadar su içersem içiyim hem idrar çıkışı çok olmuyo hem de tartıda hep üstüne kilo olarak ekleniyor sizce sebep ne? Ödem olsa su içiyorum gitmesi gerekmez mi tam tersine su içtikte kilo da artış oluyo( yediklerime de dikkat etmeme rağmen) normal de ben bi bardak su içsem tuvalete zor yetişirim
en son geçen hafta içi bi gün tartılmıştım 53.4 kiloydum, fakat haftasonu kaçamaklarım oldu birazPazartesi günleri baskül günü fazla iseniz verdiğiniz zamanlaryıldız ödülümüz oluyor 1.kişimize normal eksilerde kalp sabitlerde ❤ artışarda ⬆ işareti bırakıyorum ilk sayfamıza guncelliyorum siz bilirsiniz haftaya pazartesi paylaşırsınız hoş geldiniz aramıza guncelliyorum bilgilerinizi son hedef şu anki kilonuzu yazarsanız
Kendimi örnek veriyorumBen diyetten sıkılan ama vermesi gereken 30 kilo olan birisiyim ketejonik diyeti duydum ama tencere yemeği olmadığı için cesaret edemedim kendime özel yiyecek benim yapabileceğim bir şey değil if dediginiz diyette ne yiyorsunuz ogrenebilirmiyim
3.400 kilo fazla degil çok güzel hemen ekliyorum tatlımen son geçen hafta içi bi gün tartılmıştım 53.4 kiloydum, fakat haftasonu kaçamaklarım oldu biraz
hedef 50 olsun.
Canım eksi olunca nasıl tartılıyorsak artıda tartılmalıyızki haftaya o artı sana -2 kilo bile dönebilir canımIkra meyra canım bu hafta beni affet.dün tartıldım çok moralim bozuldu strese girdim bırakmayı bile düşünüyorum.çünkü her gün düzenli sporumu yapıyorum son 3 gün akşamları yoğurt yedim sadece.ona rağmen artı görünce bütün motivasyon gitti.ben de folit asit falan kullanmaya başladım etkisi var mı bilmiyorum.bugün tartılmadım
Folik asit hangisi, eğer folbiol ise şişiriyor insanı.Ikra meyra canım bu hafta beni affet.dün tartıldım çok moralim bozuldu strese girdim bırakmayı bile düşünüyorum.çünkü her gün düzenli sporumu yapıyorum son 3 gün akşamları yoğurt yedim sadece.ona rağmen artı görünce bütün motivasyon gitti.ben de folit asit falan kullanmaya başladım etkisi var mı bilmiyorum.bugün tartılmadım
Evet regl haftam bu hafta canım.İki bardak su içip tartıldım iyi yine dünkü gibi çıkmadı.dün 62.300dü.Canım eksi olunca nasıl tartılıyorsak artıda tartılmalıyızki haftaya o artı sana -2 kilo bile dönebilir canımregl haftanmı yaklaştı cnm
Evet folbiol 4 gündür kullanıyorumFolik asit hangisi, eğer folbiol ise şişiriyor insanı.
2 bardak 250 mlm ise 61.50 geçiyorum ok tatlım bol eksili haftan olsun cnmEvet regl haftam bu hafta canım.İki bardak su içip tartıldım iyi yine dünkü gibi çıkmadı.dün 62.300dü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?