• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
İfle alakalı oldugunu düşünmüyorum zaten gece if yapıyoruz gunduzde yeme duzeni oluyor bence sen igne ve aldıgın ilaçlar böyle yaptı ilk haftalar guzel sonuç aldın canım regl ya olucan yada olmayacan umarım gelmeyen bat olur :KK68:
Bilmiyorum, daha mı erken yemeliyim, yada saatleri mi değiştirmeliyim..
Moralim çok bozuk bu sayıyı görmek beni çok üzdü.. Emeklerim boşa gidiyor düşüncesi var şuanda :KK14:
Yani o bat gelmezse sevineceğim ancak..

Benim baskülüm 😊 geçen hafta 67.20 dü 😍

Eksi 1.10
15928094075601731535786.jpg

Bilmiyorum, daha mı erken yemeliyim, yada saatleri mi değiştirmeliyim..
Moralim çok bozuk bu sayıyı görmek beni çok üzdü.. Emeklerim boşa gidiyor düşüncesi var şuanda :KK14:
Yani o bat gelmezse sevineceğim ancak..
En iyi 16/8 gundüz de en erken 18 de kapanış oldugunu düşünüyorum 😊 umarım gelmeyen battır

En iyi 16/8 gundüz de en erken 18 de kapanış oldugunu düşünüyorum 😊 umarım gelmeyen battır
Bu hafta 16/8 yapmaya karar verdim canım. 10 gibi kahvaltı, 3 gibi öğle-akşam karışımı bi öğün, 6 gibi de yoğurt ya da salata gibi kalorisi oldukça düşün besinler deneyeceğim
Bakalım o_O Belki de hamile kalıp, pazartesi adaya veda eden isim olurum :dua:

Bu hafta 16/8 yapmaya karar verdim canım. 10 gibi kahvaltı, 3 gibi öğle-akşam karışımı bi öğün, 6 gibi de yoğurt ya da salata gibi kalorisi oldukça düşün besinler deneyeceğim
Oyyy yerimmm seni 😗😗

elimden geldiğince bırakmamayı düşünüyorum inşallah bunu bir hayat tarzı haline getirebilirim

Bende aynı mantıkla yaklaşıyorum bana şifa getirecekse devam etmeye hazırım. Sabah uyandığımda çok hafif hissediyorum ve bu sisteme geçtiğim günden beri kabız sorunum kalmadı. :nazar:

Cahilligime verin 8 16 if diyeti dediginiz ketejonik diyetmi
16 saat gece olup açlık 8 saat gundüz olup diyet beslenme şekli size ait isterseniz ketejonikte yapabilirsiniz ister kalorisi düşük diyet isterseniz saglıklı beslenme o şekli size kalmış karar sizin 😊

Merhaba,
ben de geçen haftadan beri 16/8 if besleniyorum. öğlen 12 ilk öğün, akşam 8 de kapanış. akşam 8 in geç olduğunu biliyorum ama maalesef günlük rutinim buna uygun.
kilom şu an 53-53,5 arası, hamile kalmak istediğim için 50 yi görmek istiyorum. fakat ideal kilomun sınırlarında dolaştığım için benim tartıda eksiyi görmem çok zor oluyor.

Belkide bebektir :emir_bebek:Hayırlı zamanda olsun inşallah kendini yıpratma zaten bebek oldu /oladı stresi yaşıyorsun birde zayıflamayı şartlandırma canım.

Merhaba,
ben de geçen haftadan beri 16/8 if besleniyorum. öğlen 12 ilk öğün, akşam 8 de kapanış. akşam 8 in geç olduğunu biliyorum ama maalesef günlük rutinim buna uygun.
kilom şu an 53-53,5 arası, hamile kalmak istediğim için 50 yi görmek istiyorum. fakat ideal kilomun sınırlarında dolaştığım için benim tartıda eksiyi görmem çok zor oluyor.

Bende sizin gb besleniyorum öğlen 12:30 da ilk öğünüm akşam 19:30 civarı yemeğim hazırsa , hazır değilse 20:00 buluyor. Eşimin işten çıkıp eve gelmesi 19:00 u buluyor. :KK43:

Merhaba,
Hoş geldiniz tamda bugun baskül günü başarılar diliyorum baskül paylaşımı yapabilirsiniz kurallar ilk sayfada istersebiz sizide ilk sayfaya güncellicem bizimlemisiniz 😍😍 umarım istediğiniz zaman hamile kalırsınız 🙇

Hoş geldiniz tamda bugun baskül günü başarılar diliyorum baskül paylaşımı yapabilşrsiniz kurallar ilk sayfada istersebiz sizide ilk sayfaya güncellicem bizimlemisiniz 😍😍
şu an tam regl öncesindeyim aslında tartı doğru sonucu vermeyebilir.
bi süre buralarda takılsam ve reglden sonra tam başlasak uyar mı size?

Back