- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #2.641
500 ekside çok iyi tatlım haftaya daha guzel sonuç alıcaksın biraz daha dikkat ederekSadece yarım kilo ,ne hata yaptım acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
500 ekside çok iyi tatlım haftaya daha guzel sonuç alıcaksın biraz daha dikkat ederekSadece yarım kilo ,ne hata yaptım acaba
Bilmiyorum, daha mı erken yemeliyim, yada saatleri mi değiştirmeliyim..İfle alakalı oldugunu düşünmüyorum zaten gece if yapıyoruz gunduzde yeme duzeni oluyor bence sen igne ve aldıgın ilaçlar böyle yaptı ilk haftalar guzel sonuç aldın canım regl ya olucan yada olmayacan umarım gelmeyen bat olur
En iyi 16/8 gundüz de en erken 18 de kapanış oldugunu düşünüyorum umarım gelmeyen battırBilmiyorum, daha mı erken yemeliyim, yada saatleri mi değiştirmeliyim..
Moralim çok bozuk bu sayıyı görmek beni çok üzdü.. Emeklerim boşa gidiyor düşüncesi var şuanda
Yani o bat gelmezse sevineceğim ancak..
Tebrik ediyorummmşimdi de kilonu korumak için neler yapacaksın düşündün mü
İlk sayfada güncelledim sizielimden geldiğince bırakmamayı düşünüyorum inşallah bunu bir hayat tarzı haline getirebilirim
Bu hafta 16/8 yapmaya karar verdim canım. 10 gibi kahvaltı, 3 gibi öğle-akşam karışımı bi öğün, 6 gibi de yoğurt ya da salata gibi kalorisi oldukça düşün besinler deneyeceğimEn iyi 16/8 gundüz de en erken 18 de kapanış oldugunu düşünüyorum umarım gelmeyen battır
+1.10 diyeti bıraktımıAnnem 95 kg
Oyyy yerimmm seniBu hafta 16/8 yapmaya karar verdim canım. 10 gibi kahvaltı, 3 gibi öğle-akşam karışımı bi öğün, 6 gibi de yoğurt ya da salata gibi kalorisi oldukça düşün besinler deneyeceğim
Bakalım Belki de hamile kalıp, pazartesi adaya veda eden isim olurum
elimden geldiğince bırakmamayı düşünüyorum inşallah bunu bir hayat tarzı haline getirebilirim
16 saat gece olup açlık 8 saat gundüz olup diyet beslenme şekli size ait isterseniz ketejonikte yapabilirsiniz ister kalorisi düşük diyet isterseniz saglıklı beslenme o şekli size kalmış karar sizinCahilligime verin 8 16 if diyeti dediginiz ketejonik diyetmi
Bu hafta 16/8 yapmaya karar verdim canım. 10 gibi kahvaltı, 3 gibi öğle-akşam karışımı bi öğün, 6 gibi de yoğurt ya da salata gibi kalorisi oldukça düşün besinler deneyeceğim
Bakalım Belki de hamile kalıp, pazartesi adaya veda eden isim olurum
Merhaba,
ben de geçen haftadan beri 16/8 if besleniyorum. öğlen 12 ilk öğün, akşam 8 de kapanış. akşam 8 in geç olduğunu biliyorum ama maalesef günlük rutinim buna uygun.
kilom şu an 53-53,5 arası, hamile kalmak istediğim için 50 yi görmek istiyorum. fakat ideal kilomun sınırlarında dolaştığım için benim tartıda eksiyi görmem çok zor oluyor.
Hoş geldiniz tamda bugun baskül günü başarılar diliyorum baskül paylaşımı yapabilirsiniz kurallar ilk sayfada istersebiz sizide ilk sayfaya güncellicem bizimlemisiniz umarım istediğiniz zaman hamile kalırsınızMerhaba,
ben de geçen haftadan beri 16/8 if besleniyorum. öğlen 12 ilk öğün, akşam 8 de kapanış. akşam 8 in geç olduğunu biliyorum ama maalesef günlük rutinim buna uygun.
kilom şu an 53-53,5 arası, hamile kalmak istediğim için 50 yi görmek istiyorum. fakat ideal kilomun sınırlarında dolaştığım için benim tartıda eksiyi görmem çok zor oluyor.
Annem 95 kg
Yoo, bı pislik çeviriyor kesin, anlayamadım,şuan morali 0 oturmuş tüh tüh diyor+1.10 diyeti bıraktımı
şu an tam regl öncesindeyim aslında tartı doğru sonucu vermeyebilir.Hoş geldiniz tamda bugun baskül günü başarılar diliyorum baskül paylaşımı yapabilşrsiniz kurallar ilk sayfada istersebiz sizide ilk sayfaya güncellicem bizimlemisiniz