• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Belkide bebektir :emir_bebek:Hayırlı zamanda olsun inşallah kendini yıpratma zaten bebek oldu /oladı stresi yaşıyorsun birde zayıflamayı şartlandırma canım.
Evet bu iki haftadır bebek stresini çok yaşıyorum o_O Aslında bir yıldır istiyorum bu ikinci bebeği ama ilk defa bu ay klomen ve çatlatma iğnesi uygulaması yaptığım için sanırım çok büyük bir strese dönüştü içimde.. Geçen aylarda kafamda bu kadar çevirmiyordum bu düşünceyi
Hayırlısı olsun:KK200:

16 saat gece olup açlık 8 saat olup diyet beslenme şekli size ait isterseniz ketejonikte yapabilirsiniz ister kalorisi düşük diyet isterseniz saglıklı beslenme o şekli size kalmış karar sizin 😊
Ben diyetten sıkılan ama vermesi gereken 30 kilo olan birisiyim ketejonik diyeti duydum ama tencere yemeği olmadığı için cesaret edemedim kendime özel yiyecek benim yapabileceğim bir şey değil if dediginiz diyette ne yiyorsunuz ogrenebilirmiyim

Merhaba bende katılmak istiyorum fakat bişey sormam lazım ben Mayıs 2 de sezaryen oldum ama bebeğim vefat etti maalesef 😞 hamilelik süresince her gün en az 2 lt su içmiştim sezaryen sonrası hiç içemedim acımdan dolayı. Sonra acil olarak tekrar ameliyat oldum safra kesemde taş olduğu için daha geçen hafta dikişlerim alındı ama artık tamamen iyileştim çok şükür. Hamilelikte 10 kilo almıştım hepsini verdim fakat tekrar zayıflamak istiyorum. Diyet öncesi ödem atiyim diye geçen gün 2.5 lt su içtim fakat tartıldığımda 1.5 kilo almıştım düne göre. Ne kadar su içersem içiyim hem idrar çıkışı çok olmuyo hem de tartıda hep üstüne kilo olarak ekleniyor sizce sebep ne? Ödem olsa su içiyorum gitmesi gerekmez mi tam tersine su içtikte kilo da artış oluyo( yediklerime de dikkat etmeme rağmen) normal de ben bi bardak su içsem tuvalete zor yetişirim

Merhaba bende katılmak istiyorum fakat bişey sormam lazım ben Mayıs 2 de sezaryen oldum ama bebeğim vefat etti maalesef 😞 hamilelik süresince her gün en az 2 lt su içmiştim sezaryen sonrası hiç içemedim acımdan dolayı. Sonra acil olarak tekrar ameliyat oldum safra kesemde taş olduğu için daha geçen hafta dikişlerim alındı ama artık tamamen iyileştim çok şükür. Hamilelikte 10 kilo almıştım hepsini verdim fakat tekrar zayıflamak istiyorum. Diyet öncesi ödem atiyim diye geçen gün 2.5 lt su içtim fakat tartıldığımda 1.5 kilo almıştım düne göre. Ne kadar su içersem içiyim hem idrar çıkışı çok olmuyo hem de tartıda hep üstüne kilo olarak ekleniyor sizce sebep ne? Ödem olsa su içiyorum gitmesi gerekmez mi tam tersine su içtikte kilo da artış oluyo( yediklerime de dikkat etmeme rağmen) normal de ben bi bardak su içsem tuvalete zor yetişirim

Allah sabır versin canım çok üzüldüm. Dukan birası denediniz mi ? Ben çok memnunum hem içimi rahat ama ben 1 litre içmiyorum böbreklerimi yormamak için 2 bardakta kesiyorum.

Allah sabır versin canım çok üzüldüm. Dukan birası denediniz mi ? Ben çok memnunum hem içimi rahat ama ben 1 litre içmiyorum böbreklerimi yormamak için 2 bardakta kesiyorum.
Amin teşekkür ederim😞 ben neden su içtiğimde böyle olduğunu çözemediğim için hiç bişey yapmadım ekstra internetten araştırıyorum bulamıyorum da size sorayım belki bilirsiniz dedim. Şimdi ben su içicem ama yine bana kilo olarak döner mi bilmiyorum acaba yine de su içsem mi? Ama içtikçe kilo artıyor

şu an tam regl öncesindeyim aslında tartı doğru sonucu vermeyebilir.
bi süre buralarda takılsam ve reglden sonra tam başlasak uyar mı size?
Pazartesi günleri baskül günü fazla iseniz verdiğiniz zamanlar 🌟yıldız ödülümüz oluyor 1.kişimize normal eksilerde 💙 kalp sabitlerde ❤ artışarda ⬆ işareti bırakıyorum ilk sayfamıza guncelliyorum siz bilirsiniz haftaya pazartesi paylaşırsınız hoş geldiniz aramıza 😍😍 guncelliyorum bilgilerinizi son hedef şu anki kilonuzu yazarsanız

Canım ben de martta sezaryen oldum aynen ben de yavrumu kaybettim.senin sorunun ameliyat kaynaklı mı acaba.bence bunu doktora bi sor canım.

Pazartesi günleri baskül günü fazla iseniz verdiğiniz zamanlar 🌟yıldız ödülümüz oluyor 1.kişimize normal eksilerde 💙 kalp sabitlerde ❤ artışarda ⬆ işareti bırakıyorum ilk sayfamıza guncelliyorum siz bilirsiniz haftaya pazartesi paylaşırsınız hoş geldiniz aramıza 😍😍 guncelliyorum bilgilerinizi son hedef şu anki kilonuzu yazarsanız
en son geçen hafta içi bi gün tartılmıştım 53.4 kiloydum, fakat haftasonu kaçamaklarım oldu biraz o_O
hedef 50 olsun.

Ben diyetten sıkılan ama vermesi gereken 30 kilo olan birisiyim ketejonik diyeti duydum ama tencere yemeği olmadığı için cesaret edemedim kendime özel yiyecek benim yapabileceğim bir şey değil if dediginiz diyette ne yiyorsunuz ogrenebilirmiyim
Kendimi örnek veriyorum
16/8 dilimi benim pencerem

Sabah 10.30 kahvaltı hersey serbes ekmek 1-2 dilim

Ara ögün tarcınlı kahve 2 gun kurusu

Öglen sebze yada salata evde ne varsa (öglen yemiyorum ) size kalmış

Ara ögün 1 bardak yogurt 1 ceviz yada 1 adet meyve

18.30 da Akşam evde ne pişmişse yarım porsiyon yanında salata yada yogurt yada ayran ekmek yok bu saatte 18.30 da kapanış yapıyorum 😊

Ikra meyra Ikra meyra canım bu hafta beni affet.dün tartıldım çok moralim bozuldu strese girdim bırakmayı bile düşünüyorum.çünkü her gün düzenli sporumu yapıyorum son 3 gün akşamları yoğurt yedim sadece.ona rağmen artı görünce bütün motivasyon gitti.ben de folit asit falan kullanmaya başladım etkisi var mı bilmiyorum.bugün tartılmadım

Ikra meyra Ikra meyra canım bu hafta beni affet.dün tartıldım çok moralim bozuldu strese girdim bırakmayı bile düşünüyorum.çünkü her gün düzenli sporumu yapıyorum son 3 gün akşamları yoğurt yedim sadece.ona rağmen artı görünce bütün motivasyon gitti.ben de folit asit falan kullanmaya başladım etkisi var mı bilmiyorum.bugün tartılmadım
Canım eksi olunca nasıl tartılıyorsak artıda tartılmalıyızki haftaya o artı sana -2 kilo bile dönebilir canım 😕 regl haftanmı yaklaştı cnm

Folik asit hangisi, eğer folbiol ise şişiriyor insanı.

Canım eksi olunca nasıl tartılıyorsak artıda tartılmalıyızki haftaya o artı sana -2 kilo bile dönebilir canım 😕 regl haftanmı yaklaştı cnm
Evet regl haftam bu hafta canım.İki bardak su içip tartıldım iyi yine dünkü gibi çıkmadı.dün 62.300dü.

Eklentiler

• 20200622_090738.jpg
    20200622_090738.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 23
Back