- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #2.461
Canim detoks en fazla 3 gün yapilinca ise yarar. Diyelim cok kacirdigini düsünüyorsun ya da yanlis beslendin, ya da kilo vermen durdu vs o zaman yaparsin. Sürekli detoks tipi beslenilmez. Yediklerinin beslemesi lazim ki kilo verebil. "Denge" bu yuzden önemli çünkü atiyorum c vitamini eksikse, d vit sisesini bitir yine ise yaramaz.Kızlar sizler detokslardan memnun musunuz? Açıkçası ben de daha önce birkaç kez denedim ama sağlıklı bulmadığım için bıraktım arayışları. B12 vitaminim düşünce anladım yanlış beslendiğimi. Sağlıklı yaşıyoruz ekibinin takipçisiyim birde birkaç doktorun. . İF ' i de onlar dan öğrendim ilk duyduğumda ben aç kalamam diyordum ama şimdi aç kalmadığımı fark ettim.
Canim detoks en fazla 3 gün yapilinca ise yarar. Diyelim cok kacirdigini düsünüyorsun ya da yanlis beslendin, ya da kilo vermen durdu vs o zaman yaparsin. Sürekli detoks tipi beslenilmez. Yediklerinin beslemesi lazim ki kilo verebil. "Denge" bu yuzden önemli çünkü atiyorum c vitamini eksikse, d vit sisesini bitir yine ise yaramaz.
İlk sayfada açıklanmıştır canım vucut alışma suresi 2-3 haftadır eger kilo veremiyorsanız 3 hafta beklemen gerekli benim kilo verme durmadı ama 1 gun yada 2 gun yapıyorum 3 .gun vaz geçiyorumEvet canım şaşırtma açısından olabilir. Burada çok rastlıyorum detoks tariflerine, sizler if e çok daha önce başladığınız için sizde kilo vermeniz durdu mu ?
İlk sayfada açıklanmıştır canım vucut alışma suresi 2-3 haftadır eger kilo veremiyorsanız 3 hafta beklemen gerekli benim kilo verme durmadı ama 1 gun yada 2 gun yapıyorum 3 .gun vaz geçiyorumikizler yoruyor birde detoks deyince sabahtan diger sabaha kadar katı olmayacak çignemeli yicek olmayacak ben sabah kahvaltımı yapıyorum bir tek akşamları detoks yapıyorum
Ben yavaş veriyorum kilo çünkü harbi yiyorum. Yazarken anlıyorum çok yediğimi ama daha azı ac bırakıyor acta kalmam. Yine de yavaş yavaş gidiyor en sağlıklısı bu zaten. Sadece ben saatlerle sorun yaşıyorum if ı haftaya yapmayacağım kahvaltı ara akşam tarzında güne yayacağım bakalım nasıl olacak.Evet canım şaşırtma açısından olabilir. Burada çok rastlıyorum detoks tariflerine, sizler if e çok daha önce başladığınız için sizde kilo vermeniz durdu mu ?
Evet ben onları yıllardır takip ediyorum severek.Kızlar sizler detokslardan memnun musunuz? Açıkçası ben de daha önce birkaç kez denedim ama sağlıklı bulmadığım için bıraktım arayışları. B12 vitaminim düşünce anladım yanlış beslendiğimi. Sağlıklı yaşıyoruz ekibinin takipçisiyim birde birkaç doktorun. . İF ' i de onlar dan öğrendim ilk duyduğumda ben aç kalamam diyordum ama şimdi aç kalmadığımı fark ettim.
Ben 3-4 yıl önce yapmıştım canım. Uzun yapılmaz kesinlikle. Kusasın geliyor aynı öğün yemektenHurma yoğurt detoksunu deneyen oldu mu kızlar? 7 gün biraz uzun geldi bana ama 3 gün falan yapılır gibi. Çok mu tatlı olur üst üste bilemedim...
Ay evet kabak şimdiden bıktırdı içine kırmızı biberi, karabiberi boca ettim anca gitti. Daha yarını varBen 3-4 yıl önce yapmıştım canım. Uzun yapılmaz kesinlikle. Kusasın geliyor aynı öğün yemekten
Ama etkili oda yansıyor tartıya
Kabağı bende zor yiyorum 3 gün o yüzden öğle yemeği olan kabakları yemiyorumAy evet kabak şimdiden bıktırdı içine kırmızı biberi, karabiberi boca ettim anca gitti. Daha yarını varhurmayı da değiştirerek yaparım büyük ihtimalle neyse daha yeni detoks yapıyorum onu da 2 3 hafta sonra artık
Şu 65 ı bi görseydim ya ne zor gidiyor kilolar
Olabilir canım dene bence mantıklıMerhaba kizlar ben yesilcay iciyorum ama icince asiri bi tatli istegi geliyor meyve yiyorum tarcin mi koysam icine
Canım gün ortasında biraz bozulmuş ama gün sonunda çok iyi toparlamışsın12:00 2 dilim ekmekle kahvaltı
15:00 Magnum dondurma yedim dayanamadım
16:00 bol bol karpuz
17:00 çocuk piko çikolata yiyordu ve de yarısını yedim
20;00 ton balıklı salata +1 kase yoğurt (ton baligi yağı da biraZ girdi)
3 lt su
Birazdan yeşil çay ve normal çay
Yorum lütfen
Şimdi yine 50 karın meki 50 yan mekik
Normalde kabağa bayılırım yaKabağı bende zor yiyorum 3 gün o yüzden öğle yemeği olan kabakları yemiyorum
Fırınla yarın, az zeytinyağı ve baharatla en güzel ben öyle beğendim
Balıktan gelen yağı umursamayayim dimiCanım gün ortasında biraz bozulmuş ama gün sonunda çok iyi toparlamışsın
Bazen böyle oluyor malesef
Ya bu tatlı tıpkı uyuşturucu gibi, yoksunluk yapıyor. Kurtulmanın tek yolu yememek deniliyorMerhaba kizlar ben yesilcay iciyorum ama icince asiri bi tatli istegi geliyor meyve yiyorum tarcin mi koysam icine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?