• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Ooo yeşil çay demek :KK8:
Bende şimdi kahve içiyorum kessin diye ama yine de 11 gibi yaparım kahvaltıyı çünkü dışarda işlerim var tam tokluk saatim başladığında
Normalde 12-13.00 gibi yapıyorum kahvaltıyı

Bu arada tartı hala artışta:KK61:
Çatlatma iğnesi yüzünden böyle oldu bence:silah:
ödem yapiyor vücut kesinlikle. kahveyi azaltip bol bol dinlenmeyi dene.

Günaydın, aç karına geçenlerde siyah aç içtim saat olmadan istifra ile sonuçladı, yeşilçayı hiç denemdim ama paketli 2 si bir arada kahve içiyorum o da zararlı ama yerine ne koyabilirim diye düşünüyorum.
hiç sevmem o ikisi bir aradalari garip bir tadi var sende biraz ara ver 1 hafta falan göreceksin ne demek istedigimi. Limon çayi yapabilirsin, ya da sade kahveye azicik krema ya da süt katabilirsin ama bence en iyisi limonlu yesil çay. gurul gurul karnim hemen sustu:halay:

sabahta ben 200 fazlaydim. dogum kontrol ilacimin son haftasi böyle oluyor su mu tutuyor nedir bilmiyorum.
Bugün zamanin varsa hiit dene 3 set.
Canım o ilaçlar çok kötü keşke içmeseniz.Deri altına minicik çip yerleştiriliyor keşke ondan yaptırsan 5 yıl koruma sağlıyor.Benim kan pıhtılaşması rahatsızlığım var doktor bana o ilaçları yasakladı.Bugün şehir dışına gideceğim günü birlik gezmeye.o yüzden sanırım bugün spor yapamam ama devamlı yürüyüşte olacağım.yarından itibaren 3 gün akşamları sıvı besleneceğim.yani sadece çorba gibi.umarım azda olsa pazartesi eksi görürüm.

Canım o ilaçlar çok kötü keşke içmeseniz.Deri altına minicik çip yerleştiriliyor keşke ondan yaptırsan 5 yıl koruma sağlıyor.Benim kan pıhtılaşması rahatsızlığım var doktor bana o ilaçları yasakladı.Bugün şehir dışına gideceğim günü birlik gezmeye.o yüzden sanırım bugün spor yapamam ama devamlı yürüyüşte olacağım.yarından itibaren 3 gün akşamları sıvı besleneceğim.yani sadece çorba gibi.umarım azda olsa pazartesi eksi görürüm.
bebek kontrolu için degil ya hormon kontrolu için kullaniyorum bi de bunu deneyelim dedi :işsiz: birakicam artik yeter bi ise de yaradigi yok agirlastirmak disinda. kolestrolu de yükseltiyor yararindan cok zarari var.
Yürüyeceksen super canim ben de spor için hafta sonunu bekliyorum ay hiç halim yok bu hafta ya.

bebek kontrolu için degil ya hormon kontrolu için kullaniyorum bi de bunu deneyelim dedi :işsiz: birakicam artik yeter bi ise de yaradigi yok agirlastirmak disinda. kolestrolu de yükseltiyor yararindan cok zarari var.
Yürüyeceksen super canim ben de spor için hafta sonunu bekliyorum ay hiç halim yok bu hafta ya.
Bu hafta senin modun düşük bence canım:KK51:
Haftasonu güzelce dinlenip yeni haftaya bomba gibi başla:KK68:

hiç sevmem o ikisi bir aradalari garip bir tadi var sende biraz ara ver 1 hafta falan göreceksin ne demek istedigimi. Limon çayi yapabilirsin, ya da sade kahveye azicik krema ya da süt katabilirsin ama bence en iyisi limonlu yesil çay. gurul gurul karnim hemen sustu:halay:

Çok zaafım yok nescafeye , türk kahvesi içiyorum genellikle ama yarın yeşilçayı deneyeceğim .

Günaydın, aç karına geçenlerde siyah aç içtim saat olmadan istifra ile sonuçladı, yeşilçayı hiç denemdim ama paketli 2 si bir arada kahve içiyorum o da zararlı ama yerine ne koyabilirim diye düşünüyorum.
Yeşil cayda çok guzel içinede limon ekle daha çok etkili olur 😉

Hurma yoğurt detoksunu deneyen oldu mu kızlar? 7 gün biraz uzun geldi bana ama 3 gün falan yapılır gibi. Çok mu tatlı olur üst üste bilemedim...

Bende 3 gun ananaslı smoothie le akşamı 5 de kapatacam 😬😬
Asagıdaki tarifi yapıcam

Ananaslı Baharatlı SmoothieTarifi İçin Malzemeler
  • 200 ml. yağsız süt
  • 80 gram ananas (1 dilim)
  • 3 adet gun kurusu
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 çay kaşığı toz tarçın
  • 1 çay kaşığı toz zerdeçal
  • 1 tatlı kaşığı rendelenmiş hindistan cevizi
  • 1 ceviz içi yada 5 adet çig badem yada 5 adet fındık

ananasli-baharatli-smoothie-tarifi.jpg

Hurma yoğurt detoksunu deneyen oldu mu kızlar? 7 gün biraz uzun geldi bana ama 3 gün falan yapılır gibi. Çok mu tatlı olur üst üste bilemedim...
Ben denedim 3 gun 2 kilo verdim sabır gerekli ikizlerde olunca yapamam 😬

Evet çok yorgunum sabah uyanıyorum 2 saat sonra uykum geliyor. Hep uyumak istiyorum 😏
Canım bende biliyorsun b12 demir vitamin başladım kabızlık oldu dün kakule ile wc sorunum kalktı akşam yemekten sonra 1 bardak suya 1 tatlı kaşıkla 10 dkk demledim süzüp bardaga ekledim istersen sutlede yapabilirsin içine ister 1 tatlı kaşık bal yada uzum pekmezi keçiboynuzu özü bunlarda eklenir 😉

Canım bende biliyorsun b12 demir vitamin başladım kabızlık oldu dün kakule ile wc sorunum kalktı akşam yemekten sonra 1 bardak suya 1 tatlı kaşıkla 10 dkk demledim süzüp bardaga ekledim istersen sutlede yapabilirsin içine ister 1 tatlı kaşık bal yada uzum pekmezi keçiboynuzu özü bunlarda eklenir 😉
kahvalti yapinca bitiyor bu sorunum canim sabahlari uyanir uyanmaz limonlu suyumu içiyorum, biraz bekleyip kahvalti yapiyorum sorun kalmiyor tabi sabahlari az haslanmis yumurta yiyorum belki ondandir. yumurta yemezsem de chia tohumu koyuyorum yulafla yiyorum o da çok iyi geliyor bak. kayisi da iyi ama bu biraz bagirsaklarin tembellesmesine neden oluyor gibi geliyor bana.

yaparsam 2 hafta sonra falan yaparim ama ben normal kahvaltimi yapip, 3 gün yaparim bunu :KK66:
Bende kahvaltı yapip arkasına hurma yogurt hurmaları ısla akşamdan ben olsam smoothie yaparım oda aynı işlemi görür

2 çorba kaşık yogurt
1 bardak sut şişkinlik olur dersen laktozsuz alırsın
2 çorba kaşık yulaf ezme
1 çay kaşık tarçın
7 hurma
1 tatlı kaşık Chia tohumu
İstersen fındık ceviz badem eklersin

😊

Bende kahvaltı yapip arkasına hurma yogurt hurmaları ısla akşamdan ben olsam smoothie yaparım oda aynı işlemi görür

2 çorba kaşık yogurt
1 bardak sut şişkinlik olur dersen laktozsuz alırsın
2 çorba kaşık yulaf ezme
1 çay kaşık tarçın
7 hurma
1 tatlı kaşık Chia tohumu
İstersen fındık ceviz badem eklersin

😊
ben de smoothie yaparim diyorum ya sütle cunku yogurtlu kabak uykumu getirmis olabilir, hafta sonu detoksu bu:))) bayilmis numarasi yapip ambulansta uyurum ama korona var:uykucu: hafta içi detoks yapmak hiiiiç iyi bir fikir degilmis. ama bu hurmayi deniycem cok severim hurmayi çunku tatli:p

Back