• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Kızlar sizler detokslardan memnun musunuz? Açıkçası ben de daha önce birkaç kez denedim ama sağlıklı bulmadığım için bıraktım arayışları. B12 vitaminim düşünce anladım yanlış beslendiğimi. Sağlıklı yaşıyoruz ekibinin takipçisiyim birde birkaç doktorun. . İF ' i de onlar dan öğrendim ilk duyduğumda ben aç kalamam diyordum ama şimdi aç kalmadığımı fark ettim.

Kızlar sizler detokslardan memnun musunuz? Açıkçası ben de daha önce birkaç kez denedim ama sağlıklı bulmadığım için bıraktım arayışları. B12 vitaminim düşünce anladım yanlış beslendiğimi. Sağlıklı yaşıyoruz ekibinin takipçisiyim birde birkaç doktorun. . İF ' i de onlar dan öğrendim ilk duyduğumda ben aç kalamam diyordum ama şimdi aç kalmadığımı fark ettim.
Canim detoks en fazla 3 gün yapilinca ise yarar. Diyelim cok kacirdigini düsünüyorsun ya da yanlis beslendin, ya da kilo vermen durdu vs o zaman yaparsin. Sürekli detoks tipi beslenilmez. Yediklerinin beslemesi lazim ki kilo verebil. "Denge" bu yuzden önemli çünkü atiyorum c vitamini eksikse, d vit sisesini bitir yine ise yaramaz.

Canim detoks en fazla 3 gün yapilinca ise yarar. Diyelim cok kacirdigini düsünüyorsun ya da yanlis beslendin, ya da kilo vermen durdu vs o zaman yaparsin. Sürekli detoks tipi beslenilmez. Yediklerinin beslemesi lazim ki kilo verebil. "Denge" bu yuzden önemli çünkü atiyorum c vitamini eksikse, d vit sisesini bitir yine ise yaramaz.

Evet canım şaşırtma açısından olabilir. Burada çok rastlıyorum detoks tariflerine, sizler if e çok daha önce başladığınız için sizde kilo vermeniz durdu mu ?

Evet canım şaşırtma açısından olabilir. Burada çok rastlıyorum detoks tariflerine, sizler if e çok daha önce başladığınız için sizde kilo vermeniz durdu mu ?
İlk sayfada açıklanmıştır canım vucut alışma suresi 2-3 haftadır eger kilo veremiyorsanız 3 hafta beklemen gerekli benim kilo verme durmadı ama 1 gun yada 2 gun yapıyorum 3 .gun vaz geçiyorum 😬 ikizler yoruyor birde detoks deyince sabahtan diger sabaha kadar katı olmayacak çignemeli yicek olmayacak ben sabah kahvaltımı yapıyorum bir tek akşamları detoks yapıyorum 😉

İlk sayfada açıklanmıştır canım vucut alışma suresi 2-3 haftadır eger kilo veremiyorsanız 3 hafta beklemen gerekli benim kilo verme durmadı ama 1 gun yada 2 gun yapıyorum 3 .gun vaz geçiyorum 😬 ikizler yoruyor birde detoks deyince sabahtan diger sabaha kadar katı olmayacak çignemeli yicek olmayacak ben sabah kahvaltımı yapıyorum bir tek akşamları detoks yapıyorum 😉

Yok canım henüz tartılmadım ama hafiflik hissediyorum gün içinde de hareketliyim. Yeme alışkanlıklarımı düzene sokmak asıl amacım, bu yaşıma kadar kilo verdim aldım verdim aldım. En güzel örneğini geçen yıl yaşadım doğum kilolarımı verdim, ideal kiloma düştüm, sporumu da yaptım .benim bölgesel kilolarım oluşuyor (kalça-basen) o yüzden spor şart. Ama sonra sorunlarım olduğunda yemediğim gıdalrı yer oldum sonuç 72 kilo :kızgın:

Ben yavaş veriyorum kilo çünkü harbi yiyorum. Yazarken anlıyorum çok yediğimi ama daha azı ac bırakıyor acta kalmam. Yine de yavaş yavaş gidiyor en sağlıklısı bu zaten. Sadece ben saatlerle sorun yaşıyorum if ı haftaya yapmayacağım kahvaltı ara akşam tarzında güne yayacağım bakalım nasıl olacak.
Her yeni alışkanlık ya da kötü bir alışkanlıktan vazgeçmek için en az 3 haftalık yaklaşık 21 günlük süre verilmeli deniliyor. Çikolata, beyaz un, makarna, pilâv, patates vs için.

Evet ben onları yıllardır takip ediyorum severek.

18 haziran bugün 16/8 oldu
Sabah 2 bardak su.
10.30 4 zeytin 1 dilim peynir 1 tatlı kaşığı bal haşlanmış yumurta domates salatalık 1 parça ekmek
14.30 karışık ızgara salata ayran 1 minik lavaş😂
15.30 2 top dondurma
18.00 karpuz kiraz ahududu
Spor yok ama gezdiğim için yürümüş oldum.

Bugün 19/5 yaptım.

11.30- 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 6 zeytin, 2 dilim ekmek

16.00- eşimin bürosundaydım. yarım ekmek köfte söylemiş:rolleyes: Ekmeğin yarısına kadar yedim, sonra da geri kalanın sadece içini yedim. Bi de ayran

Burda bıraktım artık. Sabahta ekmek yemiştim çünkü. Öğleden sonrada çeyrek yiyince bari dedim bugün burda bitsin:KK70:

Hurma yoğurt detoksunu deneyen oldu mu kızlar? 7 gün biraz uzun geldi bana ama 3 gün falan yapılır gibi. Çok mu tatlı olur üst üste bilemedim...
Ben 3-4 yıl önce yapmıştım canım. Uzun yapılmaz kesinlikle. Kusasın geliyor aynı öğün yemekten :KK70:
Ama etkili oda yansıyor tartıya:super:

Ben 3-4 yıl önce yapmıştım canım. Uzun yapılmaz kesinlikle. Kusasın geliyor aynı öğün yemekten :KK70:
Ama etkili oda yansıyor tartıya:super:
Ay evet kabak şimdiden bıktırdı içine kırmızı biberi, karabiberi boca ettim anca gitti. Daha yarını var😣 hurmayı da değiştirerek yaparım büyük ihtimalle neyse daha yeni detoks yapıyorum onu da 2 3 hafta sonra artık 😂
Şu 65 ı bi görseydim ya ne zor gidiyor kilolar😕

Merhaba kizlar ben yesilcay iciyorum ama icince asiri bi tatli istegi geliyor meyve yiyorum tarcin mi koysam icine

Ay evet kabak şimdiden bıktırdı içine kırmızı biberi, karabiberi boca ettim anca gitti. Daha yarını var😣 hurmayı da değiştirerek yaparım büyük ihtimalle neyse daha yeni detoks yapıyorum onu da 2 3 hafta sonra artık 😂
Şu 65 ı bi görseydim ya ne zor gidiyor kilolar😕
Kabağı bende zor yiyorum 3 gün o yüzden öğle yemeği olan kabakları yemiyorum :KK48:
Fırınla yarın, az zeytinyağı ve baharatla en güzel ben öyle beğendim:KK51:

12:00 2 dilim ekmekle kahvaltı
15:00 Magnum dondurma yedim dayanamadım
16:00 bol bol karpuz
17:00 çocuk piko çikolata yiyordu ve de yarısını yedim
20;00 ton balıklı salata +1 kase yoğurt (ton baligi yağı da biraZ girdi)
3 lt su
Birazdan yeşil çay ve normal çay
Yorum lütfen

3 lt su
Yorum lütfen
Şimdi yine 50 karın meki 50 yan mekik

3 lt su
Yorum lütfen
Şimdi yine 50 karın meki 50 yan mekik
Canım gün ortasında biraz bozulmuş ama gün sonunda çok iyi toparlamışsın:KK9:
Bazen böyle oluyor malesef

Merhaba kizlar ben yesilcay iciyorum ama icince asiri bi tatli istegi geliyor meyve yiyorum tarcin mi koysam icine
Ya bu tatlı tıpkı uyuşturucu gibi, yoksunluk yapıyor. Kurtulmanın tek yolu yememek deniliyor😑 bende son zamanlar sürekli olmaya başladı alışverişte tatlı yaptıracak şeylerden bile uzak duruyorum. Şekersiz meyveli tatlı tariflerine bakıp çok çok minicik şeyler yapabilirsin. Yulaf topları, hindistan cevizi ile kurabiye ya da avokado ve muzla puding vs. Minicik yapmak önemli. Içine kakao meyve ve kuruyemiş giren her şeyden tatlı oluyor aslında. Ben detokstan sonra unsuz şekersiz kakaolu kekimi yapıp yiycem🤣

Back