• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Balıktan gelen yağı umursamayayim dimi
Yağdan kısma diyetinde, karbonhidrat ve şekeri özellikle şekeri kesmek lazim. Ben 2 haftada 1 gün belirleyip o gün çok istediğim bir tatlıyı yiyeceğim. Tatlı yediğim gün de sadece salata yapıp yiyeceğim. Bu kararı verdiğimden beri yani "yasak" modundan çıktığım anda tatlı isteğim de frenledi. Yiyeceğim çünkü ama simdi değil 🤣 deneyebilirsin. Canım istediğinde "şimdi değil" diyebilirsin. Elinin altında kuru meyveler bulundur 3 kayısı, 2 ıncir, 2 hurma koy bi kaseye kare kare doğra tatlı isteğinde ye.
Ya da yukarıda da yazdım kakaolu yulaf topları hindistan cevizi topları yapabilirsin nohuttan biraz büyük. O magnumun kalorisi 2 öğünlük kalori😔 artık her şeyin kalorisine bakar oldum ve şok oldum 😂😂 masum sandığım şeyler kalleş çıktı 😂😂😂

Kabağı bende zor yiyorum 3 gün o yüzden öğle yemeği olan kabakları yemiyorum :KK48:
Fırınla yarın, az zeytinyağı ve baharatla en güzel ben öyle beğendim:KK51:
Kıymalı kapya biber ekledim süper oldu uzerine yogurt eklemek sana kalıyor olsada olur olmasada salça vs katmadım kıymanın yagı 1 kabaga tam oldu kapya biberi ve kabagı aynı anda pişen kıymaya ekledim 10 -15 dkk da pişti 😊 puşbiber kimyon karabiber kekik süperde oldu

12:00 2 dilim ekmekle kahvaltı
15:00 Magnum dondurma yedim dayanamadım
16:00 bol bol karpuz
17:00 çocuk piko çikolata yiyordu ve de yarısını yedim
20;00 ton balıklı salata +1 kase yoğurt (ton baligi yağı da biraZ girdi)
3 lt su
Birazdan yeşil çay ve normal çay
Yorum lütfen
Karpuz bol bol olmasın cnm 2-3 ücgen ince dilim olsun gerisi guzel 😉

18 haziran menum 18/6

Sabah bol su
Bol su
Bol su

13 de haşlanmış 2 yumurta yeşillik tuzsuz yeşil zeytin 20 adet 😂😂 2 dilim ekmek peynir

16 da 3 dilim karpuz 1 kiprit kutusu kadar peynir

19 da 350 mlm lik ananaslı smoothie kapanış 😉

Aralarda 2 defa kakule çay içtim

Detoks su içildi

150 mekik 💃💃💪💪

merhaba kızlar yoğun iş temposuyla calışıorum.Kan degerlerımı saglık ocagından baktırmıstım 16 sında gıtmıstım saglık ocagı tasınıomuş bu yuzden ınternet yok bakamıyoruz dedı.E nabızdan bakabılırsın dedı.Aratıorum o tarıhe aıt gorunmuo.Benım kanlarım gümemı gıttı ne.Bugun sporumu yaptım çok sulur.Ama adet olucam .Her seyı yemek ıstıyorum yıne.Biraz once keloks yedım.İçinede tarlı olsun diye hurma attım.Yetersız geldı yıne hurma attım .

12:00 2 dilim ekmekle kahvaltı
15:00 Magnum dondurma yedim dayanamadım
16:00 bol bol karpuz
17:00 çocuk piko çikolata yiyordu ve de yarısını yedim
20;00 ton balıklı salata +1 kase yoğurt (ton baligi yağı da biraZ girdi)
3 lt su
Birazdan yeşil çay ve normal çay
Yorum lütfen
Şimdi yine 50 karın meki 50 yan mekik

Balıktan gelen yağ değil ama bana gün içinde aldığım şeker fazla geldi.Dondurma, karpuz ve piko ne kadar masum gelse de sonuçta şeker.

18 haziran menum 18/6

Sabah bol su
Bol su
Bol su

13 de haşlanmış 2 yumurta yeşillik tuzsuz yeşil zeytin 20 adet 😂😂 2 dilim ekmek peynir

16 da 3 dilim karpuz 1 kiprit kutusu kadar peynir

19 da 350 mlm lik ananaslı smoothie kapanış 😉

Aralarda 2 defa kakule çay içtim

Detoks su içildi

150 mekik 💃💃💪💪

Menün süper sadece 2 dilm ekmek yerine ceviz tercih etseydin nasıl olurduo_O

Günaayyyydınnnnnn sabah 6 da uyandım leslie ile 2 mil yürdüm ben onu 3 kmye tamamladımm
Sabah : 06:00 da uyanıp leslie ile 2 mil yürüdüm, leslienin haricinde gün içinde de 15.000 adım attım
Öğlen : 12:30 da kızarmış yarım tavuk yedim yanına domates, yeşillik ve yoğurt eşliğinde
Gün içinde : 2 bardak dukan birası ,
Akşam 19:30 1 tam ceviz, bir kepçe kuru fasulye ,3 kaşık bamya yemeği, 1,5 şeftali yedim

Su ile hiç sıkıntım olmadığı için yazmayı unutuyorum 3,5 litre garanti içiyorum

19 haziran 18/6
Sabah 2 bardak sirkeli su
10.30 iki yumurta ve lor peynirle omlet 5 zeytin salatalık domates 1 tatlı kaşığı bal veye tahin pekmez karışımı 1 dilim ekmek
12.00 ara türk kahvesi kuru incir 1 ceviz
13.30 öğle 3 kaşık yeşil mercimek ve 2 kaşık bulgurla yapılan yeşil salata.
15.00 ara bir avuç kiraz
16.30 akşam 1 kase yoğurt 1 kase semiz otu yarım kapya biber 1 yemek kaşığı yulaf 1 tatlı kaşığı keten tohumu hepsini karıştırıp yiyoruz.
3 litre su. Kendimi motive etmek için peşin peşin yazayım dedim.

Günaydın kızlar bugün detoksun 3. Günündeyim gram oynamamışım 😂😂 dün ki fazla 200 yerinde duruyor. Neyse bugünden ümitliyim o fazla 200 gitsin yeter modundayım 😐 bu hafta spor falan yapmadım ise gidip gelirken yürümek dışında çok yorgun hissediyorum.

Bugun baharatlı süt detoks yapıcam umarım sanırım galiba 😬😬
19 haziran menum 😉
Yag yakıcı ödem atıcı sut detoks tarifi

2 çorba kaşık yeşil cay
1 tatlı kaşık zeedaçal
1 tatlı kaşık zencefil
1 tatlı kaşık tarçın
1 çay kaşık karabiber
1 bardak su

Yapılışı yeşil cayı 1 bardak suyu cezvede kaynatıyoruz yeşil cayı ekliyoruz 2dkk fokurdasın altını kapatıp agzını kapatıp 10 dkk demlensin sonra diger baharatlarıda ekleyip iyice karıştırıp 1 litre laktozsuz sütümüze ekliyoruz gun içinde 6 bardak bitecek
Şu şekilde

Saat -9 süt detoks
Saat -11 süt detoks
Saat -13 süt detoks
Saat -15 süt detoks
Saat- 17 süt detoks
Saat-19 süt detoks bu şekilde menum 😊

150 mekik

Bugun baharatlı süt detoks yapıcam umarım sanırım galiba 😬😬
19 haziran menum 😉
Yag yakıcı ödem atıcı sut detoks tarifi

2 çorba kaşık yeşil cay
1 tatlı kaşık zeedaçal
1 tatlı kaşık zencefil
1 tatlı kaşık tarçın
1 çay kaşık karabiber
1 bardak su

Yapılışı yeşil cayı 1 bardak suyu cezvede kaynatıyoruz yeşil cayı ekliyoruz 2dkk fokurdasın altını kapatıp agzını kapatıp 10 dkk demlensin sonra diger baharatlarıda ekleyip iyice karıştırıp 1 litre laktozsuz sütümüze ekliyoruz gun içinde 6 bardak bitecek
Şu şekilde

Saat -9 süt detoks
Saat -11 süt detoks
Saat -13 süt detoks
Saat -15 süt detoks
Saat- 17 süt detoks
Saat-19 süt detoks bu şekilde menum 😊

150 mekik
Tüm gün sadece süt mü:eek:

Back