İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Geç kaldıbugün

18/6 yaptım. Sabah sporumu da yaptım günler sonra

13.00– yulaf lapası 1 kare bitter çikolata ile
16.00– kendi fırınladığım haşlanmış nohutlardan bi avuç yanına yeşil çay
19.00– 4 çöp şiş, 2 köfte, yoğurt

İnşallah yarın biraz eksi görürürm
2 gündür tartı beni mutsuz ediyor

Bugün coştum
Uyudum saat 11 e kadar
12:00 2 dilim ekmek yetmedi 3 dikim ekmekle kahvaltı
15:00 bir kase yesilmercimek çorbası ve baya baya çok karpuz
19:30 -20:30 mangal tavuk ve salata
3 lt su
1 tane soda
Protein çok yedim valla,yagyakimi hızlandım diye. Bir tane de karanfilli yeşil çay.

Maşallah kızlar bugün mangallar çöp şişler yapılmış ohh canım çekti gece gece.bizim burda mangal yapmak yasak dumanla kovid 19 yayılıyormuş ben de yarın akşam köfte yapayım bari.

Maşallah kızlar bugün mangallar çöp şişler yapılmış ohh canım çekti gece gece.bizim burda mangal yapmak yasak dumanla kovid 19 yayılıyormuş ben de yarın akşam köfte yapayım bari.
Dumanla nasıl yayoliyormus, dumana hoh mu diyoruz:) bizim ev en üst kat yakıyorum valla:) en ustteysen yak :)

Kıyamam
Bizde burda şehrin çıkışında restoranlar var kendin pişir kendin ye oraya gittik
Ama çok yedim

Emzirenler icebiliyor mu
Yok cnm içemiyorsunda sen

Detoks sut tarifi

3 bardak süt
Zerdaçal 1 cay kaşık
Zencefil 1 cay kaşık
Tarcın 1 cay kaşık
Cay kaşıgı ucuyla karabiber

Sabah kahvaltı öncesi 30 dkk önce
Öglen 30 dkk önce
Akşam da yemekten 30 dkk önce içilecek yag yakıyor ödem atıyor

ARALIKLI ORUÇ TUTMAK KALORİ YÜKÜNÜZÜ AZALTIR
Her türlü kilo kaybının anahtarı, öncelikle kalori yükünüzü azaltmaktır. Bir haftada 1.5 -2 kilo vermek istiyorsanız kalori alımınızı takip edebileceğiniz bir aplikasyon kullanabilirsiniz. Aralıklı oruç, son yıllarda oldukça popüler bir diyet şekli. Yeme sıklığınızı azaltarak daha az kalori tüketimine dayalı olan bu diyette kahvaltınızı sabah 10 gibi yapabilir, arada en az 10 saat bırakarak son yemeğinizi de akşam 8 gibi yiyebilirsiniz.

Günaydın kızlar... Sabah sabah leslie ile 2 mil yürüdüm ayrıca işe gelirken evden metroya, metrodan iş yerine kadar yürüdüm. Normalden kapının önünden otobüse binerdim. leslienin üzerine birde 5000bin adım yürümüş oldum bugün 15.000 i geçer sanırım

Dün 12:30 da 2 yumurta, peynir, 1 kase cacık , 9 tane zeytin, domates/yeşillik
15:30 1 avuç kadar kiraz
19:00 1,5 tabak kuru fasulye, kuru soğan, domates

14.500 Adım yürüdüm, su içmekte sıkıntım yok en az 3,5 litre su içtim ve 2 bardak dukan birası Ikra meyra

Günaydın kızlar. Bugün kabak detoksumun 2. Günü. Sabah 1 yumurta 1 ince dilim peynir 3 zeytin(meyve yerine) yedim. Sonrası kabak detoks olacak cevizim yok onun yerine 5 tane fındık yiyorum. 2 yumurta denilmiş tarifinde ama fazla geldi 1 yedim.

Ben de hep 1 yedim canım.

Ben de bugün çok ac uyandım ama yeşil çay içtim kahvaltıdan önce o kesti sanırım. Önümde ki kahvaltı gözümde minnacıktı bitiremedim.
Ooo yeşil çay demek
Bende şimdi kahve içiyorum kessin diye ama yine de 11 gibi yaparım kahvaltıyı çünkü dışarda işlerim var tam tokluk saatim başladığında
Normalde 12-13.00 gibi yapıyorum kahvaltıyı

Bu arada tartı hala artışta
Çatlatma iğnesi yüzünden böyle oldu bence

Günaydın canım, tartıya çok takılma sen kontrollü gidiyorsun. Hayırlısıyla gebelik haberlerini alalım

Ben de bugün çok ac uyandım ama yeşil çay içtim kahvaltıdan önce o kesti sanırım. Önümde ki kahvaltı gözümde minnacıktı bitiremedim.

Günaydın, aç karına geçenlerde siyah aç içtim saat olmadan istifra ile sonuçladı, yeşilçayı hiç denemdim ama paketli 2 si bir arada kahve içiyorum o da zararlı ama yerine ne koyabilirim diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…