- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #2.421
Dumanla nasıl yayoliyormus, dumana hoh mu diyoruz:) bizim ev en üst kat yakıyorum valla:) en ustteysen yak :)Maşallah kızlar bugün mangallar çöp şişler yapılmış ohh canım çekti gece gece.bizim burda mangal yapmak yasakdumanla kovid 19 yayılıyormuş ben de yarın akşam köfte yapayım bari.
Emzirenler icebiliyor muO süt olan çay hem yag yakıcı hem ödem atıcı ayda 4-5 kilo garanti diyor sutte olan cay
akşam 30 dkk önce içilmelihemen bi önceki sayfada paylaştım bende bugun aktardan alıp yapacagım
Ben de anlamadım ki müstakil evse sorun yok ama parkta mesirelik alanda yakmak yasak ben de ara kattayım o yüzden burda da yasakDumanla nasıl yayoliyormus, dumana hoh mu diyoruz:) bizim ev en üst kat yakıyorum valla:) en ustteysen yak :)
O burda da yasak, zaten gene coşmuş koronaBen de anlamadım ki müstakil evse sorun yok ama parkta mesirelik alanda yakmak yasak ben de ara kattayım o yüzden burda da yasak
Bıktık artık şu aşı ilaç bi bulunsaydı kurtulurduk. 1 saat maske takıyorum ağzım yüzüm yara oluyor alerji yapıyor banaO burda da yasak, zaten gene coşmuş korona
KıyamamMaşallah kızlar bugün mangallar çöp şişler yapılmış ohh canım çekti gece gece.bizim burda mangal yapmak yasakdumanla kovid 19 yayılıyormuş ben de yarın akşam köfte yapayım bari.
Olsun arada bir yemek lazımKıyamam
Bizde burda şehrin çıkışında restoranlar var kendin pişir kendin ye oraya gittik
Ama çok yedim
Yok cnm içemiyorsunda senEmzirenler icebiliyor mu
Ben de hep 1 yedim canım.Günaydın kızlar. Bugün kabak detoksumun 2. Günü. Sabah 1 yumurta 1 ince dilim peynir 3 zeytin(meyve yerine) yedim. Sonrası kabak detoks olacakcevizim yok onun yerine 5 tane fındık yiyorum. 2 yumurta denilmiş tarifinde ama fazla geldi 1 yedim.
Ben de bugün çok ac uyandım ama yeşil çay içtim kahvaltıdan önce o kesti sanırım. Önümde ki kahvaltı gözümde minnacıktı bitiremedim.Günaydın, çok aç uyandım ya
Galiba bugün 16/8 yapacağım
Ooo yeşil çay demekBen de bugün çok ac uyandım ama yeşil çay içtim kahvaltıdan önce o kesti sanırım. Önümde ki kahvaltı gözümde minnacıktı bitiremedim.
Ooo yeşil çay demek
Bende şimdi kahve içiyorum kessin diye ama yine de 11 gibi yaparım kahvaltıyı çünkü dışarda işlerim var tam tokluk saatim başladığında
Normalde 12-13.00 gibi yapıyorum kahvaltıyı
Bu arada tartı hala artışta
Çatlatma iğnesi yüzünden böyle oldu bence
Ben de bugün çok ac uyandım ama yeşil çay içtim kahvaltıdan önce o kesti sanırım. Önümde ki kahvaltı gözümde minnacıktı bitiremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?