- Konu Sahibi Ikra meyra
- #2.401
detoksumun ve hafta sonu if in sonucunu pazartesi tarti paylasimiyla birlikte yazarim ama sonrasinda if yapmayacagim. sadece hafta sonlari uzun açlik yaparim/ tek ögün seklinde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bırakıyormusun bizi kuzum bende kalori hesap ile if yapıyorum 2 haftada 70.1 den 67.50 düştün guzelde eksi gördün canım alışmıştık birbirimize 12-14 kişiyiz motivemizde guzel gidiyorduGünaydin kizlar bu sabahtan itibaren 3 günlük kabak detoksu yapiyorum sabah kahvaltimi yaptim sonrasi kabak iste
kahvalti da bugün yumurta yemedim yulaf lapa yaptim biraz da tam tahilli gevrek ekledim, 1 dilim de ananas yedim ara ögün yapmayacagim için. Sonra ki 2 gün kahvalti da yumurta ve peynir ile devam edecegim. hafta sonu da 16/8 yapacagim.
Yalniz kafam da deli sorular tabi 12:12 kabak detoks için uygun mu diye kaldi ki dün de, öglen bir ara yapip, kuruyemis yedim. aksam da çok kacirdigimi düsünüyorum ama midem mi küçüldü nedir kalori hesabi yaptim her zamankinden az beslenmisim. 12:12 nin böyle bir yani var karatay yaparken de bu aralikta besleniyordum hem beni yoruyor çalisirken hem de aksam ne yersem yiyeyim fazla geliyor. Mide küçültmek isteyenlere tavsiyem Tabi erken kalkanlar yapabilir sadece yoksa geç saatte yemek çok hos olmaz.
Bu ifin beni gereksiz bir strese soktugunu düsünüyorum artik devam etmeyecegim Ikra meyra kalori sayarak devam edecegim sabah ögle ve aksam minik porsiyonlarla.
Hafta sonlari yaparim ifin bir versiyonunu ama hafta içi gün çok uzun geliyor ve ben sürekli bunu düsündügümü fark ettim. Strese girdim sanirim ve uzun zamandir yemedigim, aramadigim yiyecekleri arar oldum çok saçma
Bence de iyi kilo kaybettim ancak dedigim gibi strese girdim sürekli saatlerle cebellesiyorum bi düzen gitmedi. Kahvalti yapmadan wc ye çikamiyorum günlerce, kahvaltiyi da en gec 7.30 da bitirmem lazim ki evden cikmadan gideyim. ögleni atlasam aksam isin en çok kafa isteyen kisminda ben açlik hissiyle ugrasiyorum ya da sadece stres bunu yapiyor bilmiyorum. En azindan bir meyve biraz kuruyemisle kendimi yatistirmam lazim o da ife uymuyor çünkü aksam yerim ben. Aksami kesmeyi denersem dayanamayip gece atistirmaktan korkuyorum. sabah 5.30 da kalkiyorum, gece yarisindan önce yatmiyorum evde de çalisiyorum çünkü. Yani kalori kontrolüyle sadece saglikli gidalar tüketerek devam edecegim. Gûnlerdir canim pasta börek garip mayali seyler istiyor ki uzun süredir bunlari yemedim çikolata yerim, ev yapimi basit tatlilar yerim.Bırakıyormusun bizi kuzum bende kalori hesap ile if yapıyorum 2 haftada 70.1 den 67.50 düştün guzelde eksi gördün canım alışmıştık birbirimize 12-14 kişiyiz motivemizde guzel gidiyordu
Sen vücuduna iyi geleni daha iyi bilirsin canımGünaydin kizlar bu sabahtan itibaren 3 günlük kabak detoksu yapiyorum sabah kahvaltimi yaptim sonrasi kabak iste
kahvalti da bugün yumurta yemedim yulaf lapa yaptim biraz da tam tahilli gevrek ekledim, 1 dilim de ananas yedim ara ögün yapmayacagim için. Sonra ki 2 gün kahvalti da yumurta ve peynir ile devam edecegim. hafta sonu da 16/8 yapacagim.
Yalniz kafam da deli sorular tabi 12:12 kabak detoks için uygun mu diye kaldi ki dün de, öglen bir ara yapip, kuruyemis yedim. aksam da çok kacirdigimi düsünüyorum ama midem mi küçüldü nedir kalori hesabi yaptim her zamankinden az beslenmisim. 12:12 nin böyle bir yani var karatay yaparken de bu aralikta besleniyordum hem beni yoruyor çalisirken hem de aksam ne yersem yiyeyim fazla geliyor. Mide küçültmek isteyenlere tavsiyem Tabi erken kalkanlar yapabilir sadece yoksa geç saatte yemek çok hos olmaz.
Bu ifin beni gereksiz bir strese soktugunu düsünüyorum artik devam etmeyecegim Ikra meyra kalori sayarak devam edecegim sabah ögle ve aksam minik porsiyonlarla.
Hafta sonlari yaparim ifin bir versiyonunu ama hafta içi gün çok uzun geliyor ve ben sürekli bunu düsündügümü fark ettim. Strese girdim sanirim ve uzun zamandir yemedigim, aramadigim yiyecekleri arar oldum çok saçma
ziyaret edicem tabiki motivasyon sartAarada yaptigim iyi gelen seyleri paylasirim. If i birakip beslenme seklini güncelleyince kilo almaya baslarsam onu da yazayim ki siz birakmayin önleminizi alinSen vücuduna iyi geleni daha iyi bilirsin canım
Sağlığını da sıkıntıya sokmadan bol eksiler görebileceğin günler diliyorum
Gidecek misin peki, gitme burdan devam et yazmaya
Değişiklik iyi gelir belki daha çabuk verirsin kilolarıziyaret edicem tabiki motivasyon sartAarada yaptigim iyi gelen seyleri paylasirim. If i birakip beslenme seklini güncelleyince kilo almaya baslarsam onu da yazayim ki siz birakmayin önleminizi alin
Zaten o kadar çok saat araligi denedim ki hafta sonu ayri oldu saatler hafta içi ayri oldu, bir kahvalti ekledim bi çikarttim bu 3 hafta hep degisti. Bu stres yapti tabi. Kafamda tek bir beslenme sekli var: ekmek yok, tatli sadece meyve ve bitter, porsiyonlar: "tatli/çerez tabaklari", ögünler arasi en az 5 saat.=> bu kadar. 2 hafta da 1 serbest ögün yapacagim bu da kaçamak yapmayi ya da sürekli aklima yemek gelmesini engeller diye düsünüyorum, sabri da besler. Yapip ise yararligini test edip paylasirimDeğişiklik iyi gelir belki daha çabuk verirsin kiloları
Yemeklerden 30 dkk önce içilmeli canım sütte olan tarifide ekledimÇok faydalı bağırsaklarada iyi geliyor, sigara bırakan arkadaşlarım kullanıyor hem ağız kokusuna da faydalıymış. Ben toz almıyorum ama çekirdeğini alıp kırıp kaynatıyorum . Diyette hiç kullanmadım ama
Zaten o kadar çok saat araligi denedim ki hafta sonu ayri oldu saatler hafta içi ayri oldu, bir kahvalti ekledim bi çikarttim bu 3 hafta hep degisti. Bu stres yapti tabi. Kafamda tek bir beslenme sekli var: ekmek yok, tatli sadece meyve ve bitter, porsiyonlar: "tatli/çerez tabaklari", ögünler arasi en az 5 saat.=> bu kadar. 2 hafta da 1 serbest ögün yapacagim bu da kaçamak yapmayi ya da sürekli aklima yemek gelmesini engeller diye düsünüyorum, sabri da besler. Yapip ise yararligini test edip paylasirim
Yemeklerden 30 dkk önce içilmeli canım sütte olan tarifide ekledim
O zaman sana 14 saat açlık 10 saat beslenme uyarmış sabah kahvaltı 7-8 de yapsan akşam 17-18 arası beslenme uyarmış sana zaten if diyeti her sey serbes tabi aşırıya kaçmadanZaten o kadar çok saat araligi denedim ki hafta sonu ayri oldu saatler hafta içi ayri oldu, bir kahvalti ekledim bi çikarttim bu 3 hafta hep degisti. Bu stres yapti tabi. Kafamda tek bir beslenme sekli var: ekmek yok, tatli sadece meyve ve bitter, porsiyonlar: "tatli/çerez tabaklari", ögünler arasi en az 5 saat.=> bu kadar. 2 hafta da 1 serbest ögün yapacagim bu da kaçamak yapmayi ya da sürekli aklima yemek gelmesini engeller diye düsünüyorum, sabri da besler. Yapip ise yararligini test edip paylasirim
O süt olan çay hem yag yakıcı hem ödem atıcı ayda 4-5 kilo garanti diyor sutte olan cayÖğle arası aktara yolumuz düşecek o zaman . SÜtle nasıl olur bilemedim ama demleme çayını içerim
hande_buseYag ödem için Kakule çay tarifi
Gerekli malzemeler
Süt
Kakule
Zerdeçal
Karabiber
Tarçın
Hindistancevizi yağı
Bal
Bir tencere
Ölçme kaşığı
Bir süzgeç
Yapılışı:
1. Bir tencereye 250 mlm sütü dökün ve ısıyı açın.
2. Yarım çay kaşığı zerdeçal tozunu ekleyin
3. Dört bir çay kaşığı karabiber ekleyin
4. Yarım çay kaşık tarçın ekleyin.
5. Bir tatlı kaşık öğütülmüş kakule tohumu
6. Yarım çay kaşığı hindistan cevizi yağı ekleyin.
7. Bütün malzemeleri biraraya getirdikten sonra 5-8 dakika pişirin.
8. Karışımı süzün
9. Tatlandırmak için bal ilave edin.
Ev yapımı baharatlı kakule sütü artık hazırdır. Akşam yemekten 30 dkk önce için.
Hayir canim motivasyonum düsmedi stres yaptim yani sürekli tatli istegi gelmesi beni çok rahatsiz etti. Diyet modundan sanirim, saatler hep sikinti oldu tutturmaya çalismak vs. Biraz relax moda girmem lazim kendi programimi yaparak. Takvim yaptim, 2 Hafta da tek "çöp ögün" koydum. canim bir sey çektiginde not alip o güne erteleyecegim daha önce yapmadim bunu. Biraz sakinlesince belki uygun bir if modeli bulurum Burada bozup, yedim ben deyip kimsenin motivasyonunu düsürmek istemiyorum aslina bakarsan. Gidis o yönde çünkühemen kendime gelmem lazimMotivasyonunun düştüğü dönemdesin sanırım dikkat et spora sosyal aktiviteye yönlendirmeye çalış kendini
ben 17.30 da, o da kostur kostur gelirsem eve dönüyorum. yemekten önce egzersiz yaparsam 18.00 oluyor o da yine yüksek çabalarla sonra da tikaniyorum zaten en az 1 saat sonra ancak yiyorum. Halbuki normalde isten sonra orda burda laflarim takilirim yani biraz eve 18 den sonra girerim if e uyayim diye bunu bitirmistim. yani saatlere denk getirmeye çalismak yordu beniO zaman sana 14 saat açlık 10 saat beslenme uyarmış sabah kahvaltı 7-8 de yapsan akşam 17-18 arası beslenme uyarmış sana zaten if diyeti her sey serbes tabi aşırıya kaçmadan
Hayırlısı tatlım sen öyle istiyorsun madem diyecek başka sözüm olamaz saglıkla kal bol eksiler
Ben seni çok iyi anlıyorum çünkü çalışma hayatı ne yazık ki böyle yoruyor.saatler sıkıntı oluyor.Ben öğretmenim şu an okul kapalı olduğu için bu saatlere rahatlıkla uyuyorum.ama çalışırken en geç 8de kahvaltıyı bitirmem lazım.akşam 4 bucuk 5 te evde oluyorum yemek yapıyım diyene kadar en erken 6da yemek hazır oluyor.egzersize falan hal kalmıyor haftada 3 gün akşamları spor salonuna zumba yapmaya gidiyordum sadece.aslında 3 aylık spor merkezi üyeliğim var ama şimdi de virüsten dolayı gitmek istemiyorum.ben 17.30 da, o da kostur kostur gelirsem eve dönüyorum. yemekten önce egzersiz yaparsam 18.00 oluyor o da yine yüksek çabalarla sonra da tikaniyorum zaten en az 1 saat sonra ancak yiyorum. Halbuki normalde isten sonra orda burda laflarim takilirim yani biraz eve 18 den sonra girerim if e uyayim diye bunu bitirmistim. yani saatlere denk getirmeye çalismak yordu beni
Yine yazarim buraya zaten pazartesi son tartiyi paylasicam. Takipteyim her daim
Ben kisin yürüyorum kosuyorum ama yazin sicakta spor salonuna gidiyorum hem farkli farkli seyler oluyor her gün. Açilsin yogaya gidecegim 2 temmuzda açilacak deniliyor bakalim. Malesef saatler çalisirken zor oluyor bir de surekli mola yapilamiyor hadi yaptin diyelim pandemi yuzunden mola salonu kullanilmiyor arada yiyeyim diyemiyorsun ofiste bakalim bu hafta geçsin detoks sonrasi yeni düzenim nasil olacak paylasirim.Ben seni çok iyi anlıyorum çünkü çalışma hayatı ne yazık ki böyle yoruyor.saatler sıkıntı oluyor.Ben öğretmenim şu an okul kapalı olduğu için bu saatlere rahatlıkla uyuyorum.ama çalışırken en geç 8de kahvaltıyı bitirmem lazım.akşam 4 bucuk 5 te evde oluyorum yemek yapıyım diyene kadar en erken 6da yemek hazır oluyor.egzersize falan hal kalmıyor haftada 3 gün akşamları spor salonuna zumba yapmaya gidiyordum sadece.aslında 3 aylık spor merkezi üyeliğim var ama şimdi de virüsten dolayı gitmek istemiyorum.