• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Kızlar size birkaç sorum olacak sizler 8 saatlik arada ara öğünler yapıyor musunuz? Ben kahvaltı öğünümü 12:30 12:40 arasında yaptığım için bir daha akşam yemeğine kadar çay-kahve su içiyorum . Şeker miktarına dikkat etmek açısından mesela ilk öğnmde karpuz peynir ve yağ olarak ceviz tüketsem (hergün 2 adet yumurta yiyorum normalde) karpuz 3 parça kadar mı yemeliyim o zaman doymam gb geliyor :-)
Sabah kahvaltını serbes olsun sadece ekmek 2 dilimi geçirme akşam yemegini fazla abartmamak lazım 3-4 saat sonra uykuya geçiliği için yakmadan uyukuya geçmiş oluyoruz tabi akşam yemegi sonrası spor vs yapacaksanız yakmış olursunuz 😊

ben iki öğün 2 ara öğün yapıyorum
Sabah 10.30 yada 11 de
Akşam 18 yada 18 .30 de kapatıyorum

Selam kızlar bugün çok yoğundum girip yazamadım.
12/12 yaptım yine
Sabah 1 yumurta zeytin peynir kahvaltı ekmeksiz.
Öğlen 1 avuç kadar çiğ kuruyemiş yedim, 1 kare %85 kakaolu şekersiz bitter ve kahve.
Akşam: 1 tavuk but, 1 kasık pilav(bunu yemeseydim iyiydi) salata, cacık, sivri biber turşusu.
Yarından itibaren 3 günlük kabak detoks yapacağım ama cevizim kalmamış güzel çiğ ceviz bulamadım fıstık kullanacağım onun yerine.
2 gündür akşamları kaçıyor detoks iyi gelecek.

Selam kızlar bugün çok yoğundum girip yazamadım.
12/12 yaptım yine
Sabah 1 yumurta zeytin peynir kahvaltı ekmeksiz.
Öğlen 1 avuç kadar çiğ kuruyemiş yedim, 1 kare %85 kakaolu şekersiz bitter ve kahve.
Akşam: 1 tavuk but, 1 kasık pilav(bunu yemeseydim iyiydi) salata, cacık, sivri biber turşusu.
Yarından itibaren 3 günlük kabak detoks yapacağım ama cevizim kalmamış güzel çiğ ceviz bulamadım fıstık kullanacağım onun yerine.
2 gündür akşamları kaçıyor detoks iyi gelecek.
+40 dk kesintisiz yürüyüş yaptım.😂 12543 adim atmışım toplam.

Ben bugün 18/6 yaptım

12.30– 2yumurtadan peynirli omlet, 5 zeytin, 2 tk fıstık ezmesi

15.30– 10 fındık, 2 kaju, yeşilçay

18.30– börülce salatası, yoğurt

Spor bugünde yok. Düne göre ağrılarım hafifledi sanırım yarın daha iyi olurum, yarın yapacağım :KK68:

Afiyet olsun kahvaltını yeşillendirebilrisin maydanoz, roka dereotu, kuzu kulağı vs ile aran iyiyse.

Sabah kahvaltını serbes olsun sadece ekmek 2 dilimi geçirme akşam yemegini fazla abartmamak lazım 3-4 saat sonra uykuya geçiliği için yakmadan uyukuya geçmiş oluyoruz tabi akşam yemegi sonrası spor vs yapacaksanız yakmış olursunuz 😊

ben iki öğün 2 ara öğün yapıyorum
Sabah 10.30 yada 11 de
Akşam 18 yada 18 .30 de kapatıyorum

Ben ekmek, şekeri hiç kullanmıyorum yaz olduğu için meyveye yiyorum 2 öğünde de. Pirinç patates vs de yememeye özenliyim. :dua:

Günaydın kızlar 16,5/ 7 saat beslendim.
Sabah 12:30 da 2 yumurta 4 dilim karpuz peynir, bol yeşillik, 5/6 adet zeytin
Akşam 19:00 5 adet köfte, salata, 4 dilim karpuz. 3,5 litre su.
12.000 ' i geçer adım yürüdüm. Ikra meyra Ikra meyra
Süper 😍😍

Gunaydın kızlarr neredesiniz 😍😍

Bir bilgi ile daha geldim kakule bagırsak için ödem için yag yakımı için süper ve bagışıklıgı destekliyor

Sütlede olur su ilede olur tariflerinide paylaşıcam

Kullanımı yemeklerden 30 dkk önce içilmeli 😉😉

Son düzenleme:
Screenshot_2020-06-17-09-55-07.png

Yag ödem için Kakule çay tarifi

Gerekli malzemeler

Süt
Kakule
Zerdeçal
Karabiber
Tarçın
Hindistancevizi yağı
Bal
Bir tencere
Ölçme kaşığı
Bir süzgeç

Yapılışı:

1. Bir tencereye 250 mlm sütü dökün ve ısıyı açın.
2. Yarım çay kaşığı zerdeçal tozunu ekleyin
3. Dört bir çay kaşığı karabiber ekleyin
4. Yarım çay kaşık tarçın ekleyin.
5. Bir tatlı kaşık öğütülmüş kakule tohumu
6. Yarım çay kaşığı hindistan cevizi yağı ekleyin.
7. Bütün malzemeleri biraraya getirdikten sonra 5-8 dakika pişirin.
8. Karışımı süzün
9. Tatlandırmak için bal ilave edin.
Ev yapımı baharatlı kakule sütü artık hazırdır. Akşam yemekten 30 dkk önce için.

Günaydin kizlar bu sabahtan itibaren 3 günlük kabak detoksu yapiyorum sabah kahvaltimi yaptim sonrasi kabak iste:lülülü:
kahvalti da bugün yumurta yemedim yulaf lapa yaptim biraz da tam tahilli gevrek ekledim, 1 dilim de ananas yedim ara ögün yapmayacagim için. Sonra ki 2 gün kahvalti da yumurta ve peynir ile devam edecegim. hafta sonu da 16/8 yapacagim.
Yalniz kafam da deli sorular tabi 12:12 kabak detoks için uygun mu diye kaldi ki dün de, öglen bir ara yapip, kuruyemis yedim. aksam da çok kacirdigimi düsünüyorum ama midem mi küçüldü nedir kalori hesabi yaptim her zamankinden az beslenmisim. 12:12 nin böyle bir yani var karatay yaparken de bu aralikta besleniyordum hem beni yoruyor çalisirken hem de aksam ne yersem yiyeyim fazla geliyor. Mide küçültmek isteyenlere tavsiyem:KK8: Tabi erken kalkanlar yapabilir sadece yoksa geç saatte yemek çok hos olmaz.
Bu ifin beni gereksiz bir strese soktugunu düsünüyorum artik devam etmeyecegim Ikra meyra Ikra meyra kalori sayarak devam edecegim sabah ögle ve aksam minik porsiyonlarla.
Hafta sonlari yaparim ifin bir versiyonunu ama hafta içi gün çok uzun geliyor ve ben sürekli bunu düsündügümü fark ettim. Strese girdim sanirim ve uzun zamandir yemedigim, aramadigim yiyecekleri arar oldum çok saçma:KK12:

Back