- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #2.361
Ikra meyra hedefim 60 canım. Haftaya artık baskül fotoğrafımı paylaşırım. Dün yazdım bu mesajı ama internet çok yavaştı yüklemedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
D vitamını b12 hep eksıkmış
Sen tek ogun yiceksin diye bu şekilde önerdim hem yag yakıyorsun hem detoks yapmış oluyorsun diye ben tek ögunle başarabilsem yapıcam ikizler çok yoruyor beni bence 1 ara yapabilirsen dene derim sutte oyle karnını doyurnaz sadece açlıgını bastırır yagdan yakan süt detoks24 saat yaparsam kahvaltidan kahvaltiya yaparim zaten ama sut falan icilirse if olmuyor ya bi kontrolsüzlük var bende bunu durdurmak istiyorum acikcasi cok yiyorum fark ettim. Ayran icerim en fazla ama o da uyku yapıyor akşam evde icerim eğer yaparsam. Gün icerisinde yorgun bitkin düşmeden birseyler yapcam
Tamam canım ben 68.9 güncelledim son hedefide ekliyorım 8.900 vermen gereken bol eksiler olsunIkra meyra hedefim 60 canım. Haftaya artık baskül fotoğrafımı paylaşırım. Dün yazdım bu mesajı ama internet çok yavaştı yüklemedi
Evet canım anladım bir sorun oldugunu.Bugunde şekerıme insülün direncime baktırmaya gittimB12 ve d vitamini çok etkiliyormuş kilo verimini. Ben de d vitamini damle b12 olarak emilen bir hap alıyorum. Bu yılın başında da iğne tedavisi gördüm ilk 10 gün her gün sonra haftada bir en sonunda ilaç alıyorum bazı doktorlara göre 300 ler normal karşılanırken bazı doktorlar bu değerlerin 800 ve üzerinde iyi olarak değerlendiriyor.
Evet canım anladım bir sorun oldugunu.Bugunde şekerıme insülün direncime baktırmaya gittim
16 haziran 18/6
İki bardak limonlu su
10.30 klasik kahvaltı yanına bir tatlı kaşığı nutella
12.00 türk kahvesi 1 ceviz 1 kuru incir
13.30 yoğurt +1 ceviz +1 küçük yeşil elma+1 tatlı kaşığı chia biraz tarçın hepsini bir kasede karıştırıp yedim.youtubeda tarifi var.
16.30 salata ve haşlanmış tavuk göğsü
3 litre su
20dk chloe ting
1 saat yürüyüş
Eğer bunlara ek birşeyler daha yersem yazarım
Erken kapatıyorsun çok iyi16 haziran 18/6
İki bardak limonlu su
13.30 yoğurt +1 ceviz +1 küçük yeşil elma+1 tatlı kaşığı chia biraz tarçın hepsini bir kasede karıştırıp yedim.youtubeda tarifi var.
3 litre su
20dk chloe ting
1 saat yürüyüş
Yok canım hiç saymadım ben.ama gecen yıl 2 ay diyetisyene gitmiştim oradan öğrendiğim şekilde beslenmeye çalışıyorumKalori hesabı yapıyor musun if e ek olarak. Sporunda yürüyüşünde var ne kadar güzellll
Ben 6dan önce herşeyi tamamlıyorumErken kapatıyorsun çok iyi
Çok iyi menüSlm kızlar
16 haziran menum 16/8
10 da 1 kuru kayısı 2 gun kurusu 15 dkk ılık suda beklettim yumuşatmak için minik minik dogradım 4 çorba kaşık yogurda ekledim 1 ceviz ezdim 1 cay kaşıgı silme tarcın yogurda serptim
13 de 1 dilim karışık pizza ev yapımı 1 bardak ayran
15 de 1 bardak ayran
18 de fırında 2 baget tavuk 2 közlenmiş meksika biber yarım porsyon kaşık salata 1 bardak ayran kapanış
2.5 litre su
yeşil cay vs ara verdim 1 hafta vucut
alışmasın diye
100 mekik
Evet akşam yemeğine ek 2 kaşık yoğurt ve 1 tane minik kornişon yedim16 haziran 18/6
İki bardak limonlu su
3 litre su
20dk chloe ting
1 saat yürüyüş