• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Ben yine erken yiyemedim akşam yemeğimi olmuyor ya! Saat 16 yi geçene kadar açlıktan ölüyorum sonra acıkmıyorum galiba aklıma yemek gelmiyor. Yine 19.30 da kapattım.
+ kahvenin yanında 2 kare bitter çikolata yedim.
Ben hep 5te en geç 6 da yemeyi bırakıyorum çoğunlukla 5te.

17/7 yapıyorum bugün de.
Maydanoz limon kürü yarim saat önce.
Öğlen kıymalı yumurta. 3 kasık kıyma 3 yumurta ile. 1 Salatalık, 1/2 domates, 4 5 dilim sert keçi peyniri, 3 ceviz, 10 zeytin.
Akşam cacık ve ton balık sandviç yiyeceğim. Ekmeği kendim yapmadım çekirdekli tam tahıllı bi sandviç ekmeği aldım.
Bugün erken bitirmeyi düşünüyorum max 18.00 de.
3 yumurta fazla değilmi 😬 3 kaşık kıyma 1 yumurta iyi olurdu kendi açımdan 😊 evet 18 ve 19 arası bırıkalan diyet sonuçları daha çok etkili hadi bol eksiler cnm 😘😙😗

13 hazıran menum 16/8

Sabah uyandım bol su kahvaltıya kadar 😊

11 de akşamdan suya koydugum 2 gun kurusu 1 kayısı 1 ceviz içi hüplettim

13.30 da patatesli yumurta 3 közkenmiş biber 1 zehir acı 😖 2 dilim ekmek

15.30 da 5 çorba kaşıgı yogurt

17 de sutte sade gevrek tarcınlı kapanış 😊

Aralarda detoks su çay vs içmiyorum sadece su

Yarın fırında tavuk var bugun bu şekilde beslendim

50 mekik 💃💃

Ben hep 5te en geç 6 da yemeyi bırakıyorum çoğunlukla 5te.
3 yumurta fazla değilmi 😬 3 kaşık kıyma 1 yumurta iyi olurdu kendi açımdan 😊 evet 18 ve 19 arası bırıkalan diyet sonuçları daha çok etkili hadi bol eksiler cnm 😘😙😗
Hafta ici beslenmemden alışkanlık herhalde acıkmıyorum 19.00 dan önce.
Bu hafta düşük protein aldigimi fark ettim onları tamamlıyorum. Yumurta iyidir cekinmeyin yiyiverin.

Bugün 3.günümdü zaten 3 günlük bir detokstu.bitti çok şükür ki ohh ya.kabağı çok severim ama bugün istemeye istemeye yedim.yarın tam buğdaylı hamurdan pizza yapıp yiyeceğim ama 1 dilim.çünkü çok canım istiyor.
Evet detokslardan sonra o yiyecekten bir süre soğuyoruz😂😂 ama kabak detoks süper temizliyor. Ben de bu hafta yapicam bu arkadaşı😂😂

Günaydın sevdiceklerim.kabak detoksum bu sabah bitti merak edenler için benden sadece 900 gram gitti.Ben cevizi 1 değil 2 koydum her seferinde.ve ikinci gün akşamında kabak yanında salata yedim.yine ikinci gün akşam 4 5 tane yer fıstığı atmıştım ağzıma 🙈gecede bir parça ekmek yedim 😂

Günaydın sevdiceklerim.kabak detoksum bu sabah bitti merak edenler için benden sadece 900 gram gitti.Ben cevizi 1 değil 2 koydum her seferinde.ve ikinci gün akşamında kabak yanında salata yedim.yine ikinci gün akşam 4 5 tane yer fıstığı atmıştım ağzıma 🙈gecede bir parça ekmek yedim 😂
Zaten 3 gunde 2 kilo diyor ve vucut agırlıgına göre değişiyor 3 de verenler var 2 de verenler var 500 grmda sendende 900 gitmesi gayet normal ve 3 gunde süpersin 💃💃💪💪💙💙

14 haziran 18/6
Kahvaltı aşağıda 😂patates fırında.bugün yumurta yok bıkmıştım.

Eklentiler

• Screenshot_2020-06-14-11-22-00.png
    Screenshot_2020-06-14-11-22-00.png
    796,2 KB · Görüntüleme: 20
Slm iyi pazarlar 😍

14 haziran 16/8

Kahvaltımda kapya biberli köy biberli peynir dolmam yagsız fritözde pişirdim 😊 fırındada pişer 😉

10 da geceden suya koydugum kuru kayısılı 1 cevizli hüplettim

13 de 6 ince dilim sucuk yarımdan az lavaş ekmek 2 zeytin acık çay biberli peynir dolması

15 de 3 çorbo kaşık yogurt

18 de 1 gözleme 😊

150 mekik

1 adet ince kırmızı acı biber yarım kapya yarım yeşil yedim acı biber içimi yakıyor terletiyor meto hızlandı 😂😂
Screenshot_2020-06-14-14-00-33.png

Slm iyi pazarlar 😍

14 haziran 16/8

Kahvaltımda kapya biberli köy biberli peynir dolmam yagsız fritözde pişirdim 😊 fırındada pişer 😉

10 da geceden suya koydugum kuru kayısılı 1 cevizli hüplettim

13 de 6 ince dilim sucuk yarımdan az lavaş ekmek 2 zeytin acık çay biberli peynir dolması

15 de 3 çorbo kaşık yogurt

18 de 1 gözleme 😊

150 mekik

1 adet ince kırmızı acı biber yarım kapya yarım yeşil yedim acı biber içimi yakıyor terletiyor meto hızlandı 😂😂
Eki Görüntüle 2648693
Nefis görünüyor😋

11.30 da kahvaltı yaptım
14.30 ara iki kuru erik bir incir ve double kahve
Temizlik yaptım üstüne 20 dk chloe ting yapacağım ama önce kahvemi hüpleteyim 😎

Eklentiler

• Screenshot_2020-06-14-14-34-53.png
    Screenshot_2020-06-14-14-34-53.png
    589,7 KB · Görüntüleme: 20
Back