- 25 Temmuz 2013
- 12.807
- 52.399
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısınız gerçekten ama 14.9 olmadan gelme diyorlar yarın sabah hastaneye gideceğim belki benim tansiyon aletim bozuktur diyr düşündüm14ü gördün ve gitmedin mi hala? Neden bekliyorsun? Neyi bekliyorsun?
Tansiyon aletim acaba bozukmu diye düsünüyorum yarın sabah gideceğim o zaman belli olurSiz neden bir hastaneye gitmiyorsunuz burada yazılanlara rağmen? Gerçekten 14.9 olmasını mı bekleyeceksiniz?
Bozuktur diye düşünüyorsan evde beklemek neden? 14 ü görmüşsün. 9u çokta önemli değil ki. Bugün başka bir hastaneye/doktora gittin ve yeniden aynı şeyi mi söylediler?Haklısınız gerçekten ama 14.9 olmadan gelme diyorlar yarın sabah hastaneye gideceğim belki benim tansiyon aletim bozuktur diyr düşündüm
Bu arada 14.1 dediğin 14 10 yani beklediğin tansiyonu da geçmişsin..Canım sabahtan aksama kadar 13 lerdeydi şimdi 14.1 çıktı
Yarın sabah doktora gideceğim geldiğimde size haber ederimBu arada 14.1 dediğin 14 10 yani beklediğin tansiyonu da geçmişsin..
Tansiyonun normal dediler bebeğe zararı olmaz hep 14 küsürde seyrederse zararı olur dedilerYarın sabah doktora gideceğim geldiğimde size haber ederim
Şişmeniz de normal miymiş?Tansiyonun normal dediler bebeğe zararı olmaz hep 14 küsürde seyrederse zararı olur dediler
Hastanede 13.8 çıktı. 24 saatlik idrar verdim. Sonucu çıkınca beni arayacaklar bide kontrolde bebeğim 2 kiloydu pazartesi tekrardan gideceğim kilo almısmı almamısmı diye doktor bakacak gelişmesse ona göre yol izleyeceğiz demiştiŞişmeniz de normal miymiş?
Hastanede kaç çıktı tansiyonunuz?
Genelde yemek yedikten sonra çok şişiyorum tuzu şekeri tamamen kısmam lazım onuda beceremiyorumHastanede 13.8 çıktı. 24 saatlik idrar verdim. Sonucu çıkınca beni arayacaklar bide kontrolde bebeğim 2 kiloydu pazartesi tekrardan gideceğim kilo almısmı almamısmı diye doktor bakacak gelişmesse ona göre yol izleyeceğiz demişti
Gün içinde tansiyonum iyi ilerliyordu 1 saattir felan basım ağrıyor yemek yemiştim herhalde tansiyonumu yükselten birseyler oldu 14ü gördümŞişmeniz de normal miymiş?
Hastanede kaç çıktı tansiyonunuz?
Umarım bir sorun çıkmaz. Siz de bu arada tuzlu yememeye özen gösterin.Hastanede 13.8 çıktı. 24 saatlik idrar verdim. Sonucu çıkınca beni arayacaklar bide kontrolde bebeğim 2 kiloydu pazartesi tekrardan gideceğim kilo almısmı almamısmı diye doktor bakacak gelişmesse ona göre yol izleyeceğiz demişti
Canım bekleme daha fazla gerçekten ciddi bir durum.Canım sabahtan aksama kadar 13 lerdeydi şimdi 14.1 çıktı
Hastaneye yatış yaptılar 24 saatlik idrarımda sıkıntı çıktı beni gebelik zehirlenmesi yaşıyorsun diye aradılar bebeğin çok küçük oldupu için doğum yaptıramayız çam sakura hastanesine yönlendirdiler şimdi yatıyorumCanım bekleme daha fazla gerçekten ciddi bir durum.
Çamsakura hastanesine yatış yaptımUmarım bir sorun çıkmaz. Siz de bu arada tuzlu yememeye özen gösterin.
Keşke hiç beklemeseydin canım ben sana yazmıştım Allah acil şifalar versin bebeğini Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHastaneye yatış yaptılar 24 saatlik idrarımda sıkıntı çıktı beni gebelik zehirlenmesi yaşıyorsun diye aradılar bebeğin çok küçük oldupu için doğum yaptıramayız çam sakura hastanesine yönlendirdiler şimdi yatıyorum
Keşke keşke şimdi tansiyonumu ölçüyorlar normal çıkıyor ama idrarımda felan sorun var herhalde tansiyonum tavan yapmadan erken doğuma alırlarmıKeşke hiç beklemeseydin canım ben sana yazmıştım Allah acil şifalar versin bebeğini Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Onu bilmiyorum canım bebeğin daha küçükmüş zaten Allah şifa versinKeşke keşke şimdi tansiyonumu ölçüyorlar normal çıkıyor ama idrarımda felan sorun var herhalde tansiyonum tavan yapmadan erken doğuma alırlarmı
Kontrol altında olmama sevindim. Geç oldu ama bunada şükür.Keşke keşke şimdi tansiyonumu ölçüyorlar normal çıkıyor ama idrarımda felan sorun var herhalde tansiyonum tavan yapmadan erken doğuma alırlarmı
Bebek iyi tansiyonumda düşük çıkıyor akşamm13.9 çıktı basım çok ağrıyordu. Tekrardan 24 saatlik idrar doldurmamı istediler bebeğin kilosu 2 küsürlerde bebek iyi dediler ama benim hergün basım aprımaya basladı ve şişliklerim inmiyor idrarda proteinime bakacaklar tekrardan sizce nolurKontrol altında olmama sevindim. Geç oldu ama bunada şükür.
İlaçlarla düşük çıkıyordur tansiyonun. Bebek nasılmış?