Protein kaçağı

Kaç aylık hamilesiniz? Mutlaka bir nefroloji uzmanına gözükün, ben her ay 24 saatlik idrar veriyorum artış takip ediliyor. Buradaki en önemli konu tansiyonun yükselmemesi. Bende başlarda çok kötüydüm, hep en kötüyü söylediler ama çok şükür iyi bir perinatolog buldum, 2 haftada bir kontrol ediyor bebeğin gelişimini. Hiç canınızı sıkmayın, moral cok önemli. Yeter ki iyi doktorlarla takip altında olun
Perinotolog a kendiniz randevu alamıyorsunuz değil mi sevk etmeleri lazım.ya da özelde mi gidiliyor hiç bilgim yok ve nelere dikkat etmeniz söylendi paylaşırsanız sevinirim beslenme vs..benim doktorum pek bilgi vermiyor sanki ben soruyorum anca öyle .bildiklerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum

Perinotolog a kendiniz randevu alamıyorsunuz değil mi sevk etmeleri lazım.ya da özelde mi gidiliyor hiç bilgim yok ve nelere dikkat etmeniz söylendi paylaşırsanız sevinirim beslenme vs..benim doktorum pek bilgi vermiyor sanki ben soruyorum anca öyle .bildiklerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum
Bende sağlık ocağında yaptırdığım testle öğrendim, normalde özelde takipliydim. Protein kaçağı +1 çıktı ama önemli olan 24 saatlik idrardaki kaçak. Kadın doğumcum özelde tahlili tekrarladı, yine kaçak çıkınca artık perinatoloğun takip etmesi gerektiğini söyledi. Devlette sevk edilemeden randevu alınmadığı için ben direkt özele gittim. Size hiçbir şey söylenmiyorsa doktorda büyük bir sıkıntı var demektir kesinlikle doktorunuzu değiştirmenizi öneririm. Ben beslenmemde değişiklik yapmadım sadece tuzu kestim ve 3-4 lt su içiyorum

X