İdrarda protein kaçağı

Merhaba herkese,, birşey sormak istiyorum bugün idrard protein kaçağı çoktı 34+4 haftalık gebeyim….tansiyonum bugün 13 e 8 lerde …doktorum beni tekrar cuma günü görmek istedi ama tansiyonum bana yüksek geliyor sizce doktora gitmem gerekir mi bu saatte

Merhaba herkese,, birşey sormak istiyorum bugün idrard protein kaçağı çoktı 34+4 haftalık gebeyim….tansiyonum bugün 13 e 8 lerde …doktorum beni tekrar cuma günü görmek istedi ama tansiyonum bana yüksek geliyor sizce doktora gitmem gerekir mi bu saatte
13 e 8 tansiyon cok değil ama daha fazla yükselirse ihmal etmeyin gidin derim
Ben 35+3 de erken doğum yaptım gebelik şekerim vardı
Bebegin boynuna ve eline kordon dolanmisti 2 günde bir kontrol ediyordu hoca, biraz daha büyüsün diye küveze girmesin diye.
En son gittigimde hocam hareketini hissetmiyorum sabahtan beri kaç saat geçti dedim.Korktu hoca.Sağ çıksın da küvezde kalsın diyorsun yani dedi.Evet dedim.Hemen yatış yaptı ertesi gün 35+3 de sezeryanla aldı bebeği.Oksijen gaz seviyesi sınırdaymis çocuk doktoru doğunca kontrol etmiş hocam tam zamanında almışsınız bebeği biraz daha kalsa kurtaramazdik demiş.Allah yüzümüze bakti 4 gün küvezde kaldı şimdi iyi şükür 26 günlük oldu🤲
Dikkat edin Allah korusun ihmale gelmez

Ödeminiz varmı

21 haftalık gebeyim 24 saatlik idrar tahlili sonucum da protein kaçağı çıktı tansiyon ve şeker hastayım perinatoloji doktoru yapılacak biseyin olmadığını tansiyonumu sürekli ölçmem gerektiğini ve erken doğum riskinin fazla olduğunu söyledi böyle erken haftalarda protein kaçağı olan var mı kaçıncı hafta doğum yaptınız

21 haftalık gebeyim 24 saatlik idrar tahlili sonucum da protein kaçağı çıktı tansiyon ve şeker hastayım perinatoloji doktoru yapılacak biseyin olmadığını tansiyonumu sürekli ölçmem gerektiğini ve erken doğum riskinin fazla olduğunu söyledi böyle erken haftalarda protein kaçağı olan var mı kaçıncı hafta doğum yaptınız
Daha önceden var mıydı sizde bu durum mesela ben öncesinde tedavi gördüm. Protein kaçağı çoğunlukla beraberinde yüksek tansiyonu getiriyor bu yüzden söylemiştir. Benim yüksek tansiyonum kalbime vurmuştu ve kalp yetmezliğim ortaya çıktı 30.cu haftada acil sezaryene alındım. Tansiyonu ihmal etmeyin, 15 dk arayla yaptığınız 3 ölçüm hep yüksek çıkıyorsa problem yaratabilir.

Daha önceden var mıydı sizde bu durum mesela ben öncesinde tedavi gördüm. Protein kaçağı çoğunlukla beraberinde yüksek tansiyonu getiriyor bu yüzden söylemiştir. Benim yüksek tansiyonum kalbime vurmuştu ve kalp yetmezliğim ortaya çıktı 30.cu haftada acil sezaryene alındım. Tansiyonu ihmal etmeyin, 15 dk arayla yaptığınız 3 ölçüm hep yüksek çıkıyorsa problem yaratabilir.
Önceden vardı tansiyon ama ben fark etmemişim 13 9 geçmiyor 1 2 kere 14 9 oldu limon suyu içince düştü

Önceden vardı tansiyon ama ben fark etmemişim 13 9 geçmiyor 1 2 kere 14 9 oldu limon suyu içince düştü
15 dk aralıklarla yapılan üç ölçümde hep yüksekse o zaman hipertansiyondan bahsedebiliriz. Çeşitli durumlarda tansiyonumuz yüksekebilir tansiyon genellikle belirti vermez bu yüzden de sessiz katil denilmiştir. Geçmiş olsun.

Canım merhaba benzer durumdayim haftam 27 bebisinde sende iyisinizdir inşallah
İyiyiz çok şükür bebeğim bugn 3 aylık oldu Allah kimseyi hastanelere düşürmesin çok zordu protein kaçağın varsa ihmal etme sakın ama sakın tuzlu yeme ben önemsemedim tuzlu yedm hastanede sıfır tuzluydu hersey

X