- 7 Eylül 2023
- 1.946
- 3.358
Nasılsınız annesi?Herşey çok iyi çok şükür ayaklarım eski haline döndü şişliklerim indi inmeye devam ediyor bebeğin sağlığıda yerinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsınız annesi?Herşey çok iyi çok şükür ayaklarım eski haline döndü şişliklerim indi inmeye devam ediyor bebeğin sağlığıda yerinde
Bugün idrar testi verdim idrarda protein kaçağı pozitif çıktı 3 artı vardı inşallah zamanla geçmesini bekliyorumNasılsınız annesi?
13 e 8 tansiyon cok değil ama daha fazla yükselirse ihmal etmeyin gidin derimMerhaba herkese,, birşey sormak istiyorum bugün idrard protein kaçağı çoktı 34+4 haftalık gebeyim….tansiyonum bugün 13 e 8 lerde …doktorum beni tekrar cuma günü görmek istedi ama tansiyonum bana yüksek geliyor sizce doktora gitmem gerekir mi bu saatte
Ödeminiz varmıMerhaba herkese,, birşey sormak istiyorum bugün idrard protein kaçağı çoktı 34+4 haftalık gebeyim….tansiyonum bugün 13 e 8 lerde …doktorum beni tekrar cuma günü görmek istedi ama tansiyonum bana yüksek geliyor sizce doktora gitmem gerekir mi bu saatte
Daha önceden var mıydı sizde bu durum mesela ben öncesinde tedavi gördüm. Protein kaçağı çoğunlukla beraberinde yüksek tansiyonu getiriyor bu yüzden söylemiştir. Benim yüksek tansiyonum kalbime vurmuştu ve kalp yetmezliğim ortaya çıktı 30.cu haftada acil sezaryene alındım. Tansiyonu ihmal etmeyin, 15 dk arayla yaptığınız 3 ölçüm hep yüksek çıkıyorsa problem yaratabilir.21 haftalık gebeyim 24 saatlik idrar tahlili sonucum da protein kaçağı çıktı tansiyon ve şeker hastayım perinatoloji doktoru yapılacak biseyin olmadığını tansiyonumu sürekli ölçmem gerektiğini ve erken doğum riskinin fazla olduğunu söyledi böyle erken haftalarda protein kaçağı olan var mı kaçıncı hafta doğum yaptınız
Önceden vardı tansiyon ama ben fark etmemişim 13 9 geçmiyor 1 2 kere 14 9 oldu limon suyu içince düştüDaha önceden var mıydı sizde bu durum mesela ben öncesinde tedavi gördüm. Protein kaçağı çoğunlukla beraberinde yüksek tansiyonu getiriyor bu yüzden söylemiştir. Benim yüksek tansiyonum kalbime vurmuştu ve kalp yetmezliğim ortaya çıktı 30.cu haftada acil sezaryene alındım. Tansiyonu ihmal etmeyin, 15 dk arayla yaptığınız 3 ölçüm hep yüksek çıkıyorsa problem yaratabilir.
15 dk aralıklarla yapılan üç ölçümde hep yüksekse o zaman hipertansiyondan bahsedebiliriz. Çeşitli durumlarda tansiyonumuz yüksekebilir tansiyon genellikle belirti vermez bu yüzden de sessiz katil denilmiştir. Geçmiş olsun.Önceden vardı tansiyon ama ben fark etmemişim 13 9 geçmiyor 1 2 kere 14 9 oldu limon suyu içince düştü
Ödeminiz varmı
İyiyiz çok şükür bebeğim bugn 3 aylık oldu Allah kimseyi hastanelere düşürmesin çok zordu protein kaçağın varsa ihmal etme sakın ama sakın tuzlu yeme ben önemsemedim tuzlu yedm hastanede sıfır tuzluydu herseyCanım merhaba benzer durumdayim haftam 27 bebisinde sende iyisinizdir inşallah