• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Idrarda protein kacagi

Evet eser miktarda yazarsa çok önemli değilmiş burda açılan konulardada var bende direk pozitif sağlık ocağında yaptırmıştım orda çıktı
Saglık ocagında yapılan testlerde cok yanılma payı oluyormus uzun süre beklettinleri için

Onu bende duymuştum inşallah öyledir yanilmislardir ama takipteyim her ay kan veriyorum senin saglk ocağında takibin yapılıyormu
Yok hayır ben kan tahlillerimi herseyimi doktorumun bulundugu hastanede yapıyorum saglık ocagında hiç kan vermedim

Yok hayır ben kan tahlillerimi herseyimi doktorumun bulundugu hastanede yapıyorum saglık ocagında hiç kan vermedim
Oturduğum yerin aile hekimi sürekli arayıp takip zamanınız geldi diyor ekstra kendi doktorumun olduğu hastanedede veriyorum her muayenemde ilk kez bu sağlık ocağında başıma geldi bu

Oturduğum yerin aile hekimi sürekli arayıp takip zamanınız geldi diyor ekstra kendi doktorumun olduğu hastanedede veriyorum her muayenemde ilk kez bu sağlık ocağında başıma geldi bu
Benim aile hekimim cok iyi değil demekki ebesi de süt izni falan oluyomus gecen gün bi aradı cokta önemsemedim

28+3 canım ama kölçümleri 30 ve 29 hafta ile uyumluymus
Oyyyy maşallah maşallah bizimkide 21+5 1 haftada biz önden gidiyoruz Tombik yapmışsın diye kızıyor doktor aman tombik gelsinler nolcak 😅 sen daha cok yaklasmissin doğuma sağlıkla kucağına alman nasip olsun canim inşallah kolaylıkla 🥰

Oyyyy maşallah maşallah bizimkide 21+5 1 haftada biz önden gidiyoruz Tombik yapmışsın diye kızıyor doktor aman tombik gelsinler nolcak 😅 sen daha cok yaklasmissin doğuma sağlıkla kucağına alman nasip olsun canim inşallah kolaylıkla 🥰
Benim iri olunca sekerden suphelendi sekerde normal cıkınca genetik olduguna karar verdi

Benim iri olunca sekerden suphelendi sekerde normal cıkınca genetik olduguna karar verdi
Maşallah sağlıkla gelsin yavrucak bizde baba tarafım komple şeker hastası ama ben daha şeker yüklemesi yaptırmadım ileri haftalarda galiba tetenoz aşısı oldunmu bu arada bana onuda yaptılar

Maşallah sağlıkla gelsin yavrucak bizde baba tarafım komple şeker hastası ama ben daha şeker yüklemesi yaptırmadım ileri haftalarda galiba tetenoz aşısı oldunmu bu arada bana onuda yaptılar
Benim tetenoza alerjim var o yüzden yapılmadı

Arkadaşlar merhaba acil cevap verebilir misiniz hamilelik beklerken protein kaçağı olur mu bende çıktı acaba hamilelik belirtisi mi bu

Arkadaşlar merhaba acil cevap verebilir misiniz hamilelik beklerken protein kaçağı olur mu bende çıktı acaba hamilelik belirtisi mi

Arkadaşlar merhaba acil cevap verebilir misiniz hamilelik beklerken protein kaçağı olur mu bende çıktı acaba hamilelik belirtisi mi bu
Benim o konuda bilgim yok canim adetin geçti mi ki

Canım benimde tansiyon normal idrarda protein pozitif yazıyor sadece şu an senin değerlerin nasıl
Canım yeni gördüm kusura bakma ben 1 ay sonra özelde idrar kültürü ve tahlili verdim çok güzel çıktı ama 15 gün sonra rutin sağlık ocağı kontrolunde yine protein çıktı sağlık ocağında beklenen idrardan dolayı yanlış sonuç çıktığını düşünüyorum

Back