Idrarda protein kacagi

Limonnicee

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2023
51
16
8
32
Arkadaşlar merhabalar 20+5 haftalik hamileyim rutin kan kontrollerinde idrarda protein pozitif çıktı az birseyde enfeksiyon doktor monural verdi birde bol su iç dedi bu durumu yaşayıp sonradan düzelen oldumu biraz korktum açıkçası

Kesınlıkle bebegın hareketlerini dinle azaldığını yada hareket etmeddıgını farkedince gıt doktora yorulma su ıc tansiyon ölç

Erken farkına varmıssınız evet ilaçlarla düzene giriyor merak etmeyin. Beenım maalesef öyle olmamıstı. Tek basına idrarda protein sıkıntısı çözülür tansiyon yükselmesın yeter
Yok çok şükür tansiyonum çok güzel şuanda inşallah proteinde düzelir çok sagolun bilgilendirdiginiz için

Banada dua edr msn
Allah razı olsun canım tabiki ederim rabbim sanada koc gibi saglikli bir evlat nasip etsin Allahim kimsenin kucağını boş bırakmasın hergunde dua ederim sana çok iyi biliyorum çünkü o beklemenin o hasretin ne demek olduğunu

Ay Allah razı olsun senden sende saglıkla al kucagına dılerım rabbımden aayaagına taş değmesin

bende aynı durumdayım naptınız durumunuzda değişiklik varmı

Tek kullanımlık suda çözülen ilaç verdi doktor onu kullandım bol su içiyorum gunde 4 ltreye yakın tekrar tahlil vermedim sizdede sadece idrardami çıktı tansiyonunuz nasıl
Tansiyonum 10/5 idrarda eser miktarda protein var

Tansiyonum 10/5 idrarda eser miktarda protein var
Tansiyonda Bi sorun olmadığı sürece idrarda geçiyor diye biliyorum doktorum da birsey söylemedi bidaki ay tekrardan vericem test inşallah negatif olmuştur sende korkma tansiyonun güzel bol su iç canım enfeksiyon varmiydi

Bakteri cıktı idrarda ondan olabilri dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…