- 3 Kasım 2023
- 51
- 16
- 8
- 32
- Konu Sahibi Limonnicee
-
Tsk ederim peki sonradan geciyormu duzeliyormuKesınlıkle bebegın hareketlerini dinle azaldığını yada hareket etmeddıgını farkedince gıt doktora yorulma su ıc tansiyon ölç
Erken farkına varmıssınız evet ilaçlarla düzene giriyor merak etmeyin. Beenım maalesef öyle olmamıstı. Tek basına idrarda protein sıkıntısı çözülür tansiyon yükselmesın yeterTsk ederim peki sonradan geciyormu duzeliyormu
Yok çok şükür tansiyonum çok güzel şuanda inşallah proteinde düzelir çok sagolun bilgilendirdiginiz içinErken farkına varmıssınız evet ilaçlarla düzene giriyor merak etmeyin. Beenım maalesef öyle olmamıstı. Tek basına idrarda protein sıkıntısı çözülür tansiyon yükselmesın yeter
Rica edrım rabbim sağlıcakla kucagına aldırsın inşallahYok çok şükür tansiyonum çok güzel şuanda inşallah proteinde düzelir çok sagolun bilgilendirdiginiz için
Allah razı olsun canım tabiki ederim rabbim sanada koc gibi saglikli bir evlat nasip etsin Allahim kimsenin kucağını boş bırakmasın hergunde dua ederim sana çok iyi biliyorum çünkü o beklemenin o hasretin ne demek olduğunuBanada dua edr msn
Ay Allah razı olsun senden sende saglıkla al kucagına dılerım rabbımden aayaagına taş değmesinAllah razı olsun canım tabiki ederim rabbim sanada koc gibi saglikli bir evlat nasip etsin Allahim kimsenin kucağını boş bırakmasın hergunde dua ederim sana çok iyi biliyorum çünkü o beklemenin o hasretin ne demek olduğunu
Sağol canım benim Allah sendende razı olsunAy Allah razı olsun senden sende saglıkla al kucagına dılerım rabbımden aayaagına taş değmesin
bende aynı durumdayım naptınız durumunuzda değişiklik varmıArkadaşlar merhabalar 20+5 haftalik hamileyim rutin kan kontrollerinde idrarda protein pozitif çıktı az birseyde enfeksiyon doktor monural verdi birde bol su iç dedi bu durumu yaşayıp sonradan düzelen oldumu biraz korktum açıkçası
Tek kullanımlık suda çözülen ilaç verdi doktor onu kullandım bol su içiyorum gunde 4 ltreye yakın tekrar tahlil vermedim sizdede sadece idrardami çıktı tansiyonunuz nasılbende aynı durumdayım naptınız durumunuzda değişiklik varmı
Tansiyonum 10/5 idrarda eser miktarda protein varTek kullanımlık suda çözülen ilaç verdi doktor onu kullandım bol su içiyorum gunde 4 ltreye yakın tekrar tahlil vermedim sizdede sadece idrardami çıktı tansiyonunuz nasıl
Tansiyonda Bi sorun olmadığı sürece idrarda geçiyor diye biliyorum doktorum da birsey söylemedi bidaki ay tekrardan vericem test inşallah negatif olmuştur sende korkma tansiyonun güzel bol su iç canım enfeksiyon varmiydiTansiyonum 10/5 idrarda eser miktarda protein var
Bakteri cıktı idrarda ondan olabilri dedi doktorTansiyonda Bi sorun olmadığı sürece idrarda geçiyor diye biliyorum doktorum da birsey söylemedi bidaki ay tekrardan vericem test inşallah negatif olmuştur sende korkma tansiyonun güzel bol su iç canım enfeksiyon varmiydi
O zaman ikimizinki aynı demekki inşallah düzelir ya açıkçası bende çok kafaya takıyorum bu proteini ama tansiyon yukselmedikce sorun olmazda diyorlarBakteri cıktı idrarda ondan olabilri dedi doktor
Senin kaçtı proteininO zaman ikimizinki aynı demekki inşallah düzelir ya açıkçası bende çok kafaya takıyorum bu proteini ama tansiyon yukselmedikce sorun olmazda diyorlar
Bende değer olarak gözükmüyor sadece pozitif yazıyorSenin kaçtı proteinin
Bende eser yazıyor + - arasıymısBende değer olarak gözükmüyor sadece pozitif yazıyor
Evet eser miktarda yazarsa çok önemli değilmiş burda açılan konulardada var bende direk pozitif sağlık ocağında yaptırmıştım orda çıktıBende eser yazıyor + - arasıymıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?