• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrarda pozitif kanda negatif

Tomrisa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2024
12
1
1
32
Kızlar gebelik testi yaptım kaset test pozitif çıktı. Emin olamadım tekrar tekrar derken 5 tane test farklı eczaneden alınan pozitif çıktılar . Kan testi verdim 0,1. Başına böyle bir şey gelip gebelikle sonuçlanan var mı

İdrar testi %100 doğruluk vermez.

Kan testi %100 doğru sonuç verir.
Hamile olsaydın; kanında betahcg yükselirdi, bu da kanda belirlenip pozitif sonuç verirdi.

İdrar testi %100 doğruluk vermez.

Kan testi %100 doğru sonuç verir.
Hamile olsaydın; kanında betahcg yükselirdi, bu da kanda belirlenip pozitif sonuç verirdi.
Evet, aklımı karıştıran farklı 5 testin çift çizgi çıkması oldu o da garip ve ilk kez böyle bit şey yaşadım

Evet, aklımı karıştıran farklı 5 testin çift çizgi çıkması oldu o da garip ve ilk kez böyle bit şey yaşadım

Doktorlar 1 hafta bekle kan ver boşuna demiyorlar. İdrar kesin değil.

Testlerin elindeyse atabilirmisin 5 testin pozitif çıkması da ilginç ama…

IMG_9640.webp

Kızlar gebelik testi yaptım kaset test pozitif çıktı. Emin olamadım tekrar tekrar derken 5 tane test farklı eczaneden alınan pozitif çıktılar . Kan testi verdim 0,1. Başına böyle bir şey gelip gebelikle sonuçlanan var mı
Testlerin markası ne canım

Hamile misin canım beta mı hatalıymış canım testine bakılırsa hamilesin bence benimde bu şekildeydi testlerim
Ama kan testinde 0,1 çıktı. İdrarda ise fotoğraftaki gibi
valla çok ilginç test hayalı olsa hepsinin hatalı olması imkansız ben senin yerinde olsaydım başka bir hastanede tekrar kan verirdim. Bir de bu testleri ne zaman yaptın aynı gün içinde mi gittin hastaneye

Hamile misin canım beta mı hatalıymış canım testine bakılırsa hamilesin bence benimde bu şekildeydi testlerim

valla çok ilginç test hayalı olsa hepsinin hatalı olması imkansız ben senin yerinde olsaydım başka bir hastanede tekrar kan verirdim. Bir de bu testleri ne zaman yaptın aynı gün içinde mi gittin hastaneye
Evet. Önde idar testlerini yaptım 1 saat içinde. 2 saat sonra da hastaneye kan testi vermeye gittim. Hastane güvenilir bir hastane.

Hayırlısı olsun hakkında canım bizide bilgilendir ben merak ettim

Back
X