Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet, aklımı karıştıran farklı 5 testin çift çizgi çıkması oldu o da garip ve ilk kez böyle bit şey yaşadımİdrar testi %100 doğruluk vermez.
Kan testi %100 doğru sonuç verir.
Hamile olsaydın; kanında betahcg yükselirdi, bu da kanda belirlenip pozitif sonuç verirdi.
Evet, aklımı karıştıran farklı 5 testin çift çizgi çıkması oldu o da garip ve ilk kez böyle bit şey yaşadım
Hamile misin canım beta mı hatalıymış canım testine bakılırsa hamilesin bence benimde bu şekildeydi testlerimHatt 6ymış![]()
Ama kan testinde 0,1 çıktı. İdrarda ise fotoğraftaki gibiHamile misin canım beta mı hatalıymış canım testine bakılırsa hamilesin bence benimde bu şekildeydi testlerim
Testlerin markası ne canımKızlar gebelik testi yaptım kaset test pozitif çıktı. Emin olamadım tekrar tekrar derken 5 tane test farklı eczaneden alınan pozitif çıktılar . Kan testi verdim 0,1. Başına böyle bir şey gelip gebelikle sonuçlanan var mı
Hamile misin canım beta mı hatalıymış canım testine bakılırsa hamilesin bence benimde bu şekildeydi testlerimHatt 6ymış![]()
valla çok ilginç test hayalı olsa hepsinin hatalı olması imkansız ben senin yerinde olsaydım başka bir hastanede tekrar kan verirdim. Bir de bu testleri ne zaman yaptın aynı gün içinde mi gittin hastaneyeAma kan testinde 0,1 çıktı. İdrarda ise fotoğraftaki gibi
3 tanesi artimed diğerlerini hatırlamıyorum kuzumTestlerin markası ne canım
Evet. Önde idar testlerini yaptım 1 saat içinde. 2 saat sonra da hastaneye kan testi vermeye gittim. Hastane güvenilir bir hastane.Hamile misin canım beta mı hatalıymış canım testine bakılırsa hamilesin bence benimde bu şekildeydi testlerim
valla çok ilginç test hayalı olsa hepsinin hatalı olması imkansız ben senin yerinde olsaydım başka bir hastanede tekrar kan verirdim. Bir de bu testleri ne zaman yaptın aynı gün içinde mi gittin hastaneye
Ya peki herhangi bir ilaç kullanıyor musunEvet. Önde idar testlerini yaptım 1 saat içinde. 2 saat sonra da hastaneye kan testi vermeye gittim. Hastane güvenilir bir hastane.
Sadece mide ilacı aldım. 7 yıldır uğraşıyoruz bebek için zaten. 8 gün regli gecikti, üstüne de bu testler. Kafam allak bullak. Bekleyip görmekten başka çare yokYa peki herhangi bir ilaç kullanıyor musun
Tabi ki kuzum. Çok teşekkür ederim ilginiz içinHayırlısı olsun hakkında canım bizide bilgilendir ben merak ettim
Artımed yalan pozitif veriyorum balım ama işte başka marka da yapmışsın aslında3 tanesi artimed diğerlerini hatırlamıyorum kuzum
Artımed yalan pozitif veriyorum balım ama işte başka marka da yapmışsın aslında