- 3 Temmuz 2023
- 320
- 56
- 26
-
- Konu Sahibi meraktanhep
3 kez dusuk yasadim 9 ayda gebelikle ilgili bir belirti bile olsa o insanin icindeki umut hic bitmiyor her ay bu kez insallah olur diyorum oluyor ama dusukle sonlaniyor bu ayda o umut var icimde kan vermeme ragmen sizi anliyorum cok yorucu zor oluyorAma inşallah size nasip olur bu belirtiler çok yoruyor sizin için dedim
Peki bu düşüklerin sebebi nedir3 kez dusuk yasadim 9 ayda gebelikle ilgili bir belirti bile olsa o insanin icindeki umut hic bitmiyor her ay bu kez insallah olur diyorum oluyor ama dusukle sonlaniyor bu ayda o umut var icimde kan vermeme ragmen sizi anliyorum cok yorucu zor oluyor
Bilmiyorum kimyasal yasiyorum hep ikinci evliligim 4 yasimda kizim var esimin spremi saglikli ben sonradan olusun kan pihtilasmasindan suphelniyorum 24 randevum vr kadindogumla goruscemPeki bu düşüklerin sebebi nedir
Çok önceden gitmeliydiniz bence çünkü kendiliğinden gebe kalabiliyosunuz bu çok güzel bişey ama kimyasal,dış gebelik vs büyük tehlikeler taşıyor anne içinBilmiyorum kimyasal yasiyorum hep ikinci evliligim 4 yasimda kizim var esimin spremi saglikli ben sonradan olusun kan pihtilasmasindan suphelniyorum 24 randevum vr kadindogumla goruscem
günaydın canım bende çok anlamıyorum her doktora gittiğimde farklı bilgiler öğreniyorum kapıda sırada beklerken herkes birbirine bişey soruyo düşüklerin varsa genetik test isteyerek yaptır canım orda döllenmiş yumurtaların gebetiğine bakıyolar eğer riskli durum varsa kalıtsal bi durum varsa transfer yapmıyolar ama umuttepe eğer sorun yoksa bireylerde aşılama yapıyomuş 2 kez daha sonra tüp bebek bilginiz olsunİnşallahYaşım 33. 2 düşüğüm var. Genel testler yapıldı hafif kan pıhtılaşması çıktı ama ilaca başlandı. Doğal yolla kaldım 2gebeliğimde de ama doktorum tüp bebek istemez misin dedi. Yazışmalarınızı okuyunca bilgi almak istedim bu işlerden hiç anlamıyorum çünkü
bebeğim inan bende yılbaşına kadar düşünmüyorum artık zaten tedavi anca o zaman başlıcak doğal yolla zor olduğu için hakkımızda hayırlısı olsun senin yurtdışı belli oldu mu kesin mi0 01ncl41meraktanhep kızlar ben bıraktım çocuk işini artık düşünmüyorum inşallah size nasip olur güzel haberlerinizi bekliyorum
adetiniz geçsin 1 hafta bekleyin evham yapmayın geçen ay biz çok çektik belkide mesimsel döngüdendirKIZLARRR YARDIM LÜTFENNNadetim 2 gün gecti yogun beyaz akintim var bel kasik agrisi adet oldum diye lavaboya gidiyorum beyaz akinti adete 4 gun varken kan verdim gebelik yok 05.02 beyaz akinti neden olabilir enfeksiyon da yok
Nolur herkes baksin yaadetiniz geçsin 1 hafta bekleyin evham yapmayın geçen ay biz çok çektik belkide mesimsel döngüdendir
Benim başka sebeplerden dolayı balım bundan sonra hiç istemiyorum bundan önce de iyi ki olmamış diyorum yurtdışı işi henüz belli değil ama ona da gitmem heraldebebeğim inan bende yılbaşına kadar düşünmüyorum artık zaten tedavi anca o zaman başlıcak doğal yolla zor olduğu için hakkımızda hayırlısı olsun senin yurtdışı belli oldu mu kesin mi
Günaydın canımgünaydın canım bende çok anlamıyorum her doktora gittiğimde farklı bilgiler öğreniyorum kapıda sırada beklerken herkes birbirine bişey soruyo düşüklerin varsa genetik test isteyerek yaptır canım orda döllenmiş yumurtaların gebetiğine bakıyolar eğer riskli durum varsa kalıtsal bi durum varsa transfer yapmıyolar ama umuttepe eğer sorun yoksa bireylerde aşılama yapıyomuş 2 kez daha sonra tüp bebek bilginiz olsun
KUZUM benim hiç yaşamadığım için bilgi veremiyorum ama kan testinde çıkmadıysa negatiftir emin değilsen kan takibi yapNolur herkes baksin yayogun beyaz ve pembe akinti olmaya basladi kasiklarim agriyor yerlesme kanamasi nasil oluyor beyaz ama icinde pembe kanda var adet oldum sandim baktim degil
ona da doktor karar verecek sen tüp bebek başvurusu yapacağım dersin doktor hsg smear sperm kan sayımı sgk evlilik cüzdanı fotoğraf olan bi liste verecek onu hazırlayıp tekrar gideceksin ordan 2. başvuruya geçecek dosyanı bırakacaksın onlar seni arıcak doktor tahlil sonuçlarına göre tedaviye uyguluyor aşılamaya ona göre karar verilirGünaydın canımGenetik test yaptırdık canım biz Ağustos’ta işte sma,genetik falan. Sadece kan pıhtılaşması yatkınlığım varmış. O zaman başvurumu aşılama olarak mı yapacağım ben
Çok sağol canım benimona da doktor karar verecek sen tüp bebek başvurusu yapacağım dersin doktor hsg smear sperm kan sayımı sgk evlilik cüzdanı fotoğraf olan bi liste verecek onu hazırlayıp tekrar gideceksin ordan 2. başvuruya geçecek dosyanı bırakacaksın onlar seni arıcak doktor tahlil sonuçlarına göre tedaviye uyguluyor aşılamaya ona göre karar verilir
Genetik Test yaptırdınız mı ya da rahim filmi çekildi mi canım?Bilmiyorum kimyasal yasiyorum hep ikinci evliligim 4 yasimda kizim var esimin spremi saglikli ben sonradan olusun kan pihtilasmasindan suphelniyorum 24 randevum vr kadindogumla goruscem
24ünde gidicem hastaneye suanda pembe akintim oluyor 2 gun gecti adetiminGenetik Test yaptırdınız mı ya da rahim filmi çekildi mi canım?
2-3 gün pembe-kahveeengi akıntı olmuştu bende 2 ay yerleşme kanamasıymış sanırım ondan sonra gebelik oluşmuştu çünkü. İnşallah seninki de öyledir tatlım24ünde gidicem hastaneye suanda pembe akintim oluyor 2 gun gecti adetimin
Ama adet 3-4 gün geçmesini bekle. Geç döllenme falan her ihtimal var tabi.2-3 gün pembe-kahveeengi akıntı olmuştu bende 2 ay yerleşme kanamasıymış sanırım ondan sonra gebelik oluşmuştu çünkü. İnşallah seninki de öyledir tatlım
İnsallah kasik agrimda cok var koyu pembe gibi2-3 gün pembe-kahveeengi akıntı olmuştu bende 2 ay yerleşme kanamasıymış sanırım ondan sonra gebelik oluşmuştu çünkü. İnşallah seninki de öyledir tatlım
İzmitte nerde oturuyosunuzÇok sağol canım benimGüzel anlatım ve yardımın için allah razı olsun Elimde dediklerinin hepsi var ama enine boyuna düşünüp karar vermem lazım artık
Dünya bankasıİzmitte nerde oturuyosunuz