İdrarda pozitif kanda negatif yardımcı olur musunuz lütfen?

Ama inşallah size nasip olur bu belirtiler çok yoruyor sizin için dedim
3 kez dusuk yasadim 9 ayda gebelikle ilgili bir belirti bile olsa o insanin icindeki umut hic bitmiyor her ay bu kez insallah olur diyorum oluyor ama dusukle sonlaniyor bu ayda o umut var icimde kan vermeme ragmen sizi anliyorum cok yorucu zor oluyor

3 kez dusuk yasadim 9 ayda gebelikle ilgili bir belirti bile olsa o insanin icindeki umut hic bitmiyor her ay bu kez insallah olur diyorum oluyor ama dusukle sonlaniyor bu ayda o umut var icimde kan vermeme ragmen sizi anliyorum cok yorucu zor oluyor
Peki bu düşüklerin sebebi nedir

Bilmiyorum kimyasal yasiyorum hep ikinci evliligim 4 yasimda kizim var esimin spremi saglikli ben sonradan olusun kan pihtilasmasindan suphelniyorum 24 randevum vr kadindogumla goruscem
Çok önceden gitmeliydiniz bence çünkü kendiliğinden gebe kalabiliyosunuz bu çok güzel bişey ama kimyasal,dış gebelik vs büyük tehlikeler taşıyor anne için

günaydın canım bende çok anlamıyorum her doktora gittiğimde farklı bilgiler öğreniyorum kapıda sırada beklerken herkes birbirine bişey soruyo düşüklerin varsa genetik test isteyerek yaptır canım orda döllenmiş yumurtaların gebetiğine bakıyolar eğer riskli durum varsa kalıtsal bi durum varsa transfer yapmıyolar ama umuttepe eğer sorun yoksa bireylerde aşılama yapıyomuş 2 kez daha sonra tüp bebek bilginiz olsun

KIZLARRR YARDIM LÜTFENNNadetim 2 gün gecti yogun beyaz akintim var bel kasik agrisi adet oldum diye lavaboya gidiyorum beyaz akinti adete 4 gun varken kan verdim gebelik yok 05.02 beyaz akinti neden olabilir enfeksiyon da yok
adetiniz geçsin 1 hafta bekleyin evham yapmayın geçen ay biz çok çektik belkide mesimsel döngüdendir

adetiniz geçsin 1 hafta bekleyin evham yapmayın geçen ay biz çok çektik belkide mesimsel döngüdendir
Nolur herkes baksin ya yogun beyaz ve pembe akinti olmaya basladi kasiklarim agriyor yerlesme kanamasi nasil oluyor beyaz ama icinde pembe kanda var adet oldum sandim baktim degil

bebeğim inan bende yılbaşına kadar düşünmüyorum artık zaten tedavi anca o zaman başlıcak doğal yolla zor olduğu için hakkımızda hayırlısı olsun senin yurtdışı belli oldu mu kesin mi
Benim başka sebeplerden dolayı balım bundan sonra hiç istemiyorum bundan önce de iyi ki olmamış diyorum yurtdışı işi henüz belli değil ama ona da gitmem heralde

Günaydın canım Genetik test yaptırdık canım biz Ağustos’ta işte sma,genetik falan. Sadece kan pıhtılaşması yatkınlığım varmış. O zaman başvurumu aşılama olarak mı yapacağım ben

ona da doktor karar verecek sen tüp bebek başvurusu yapacağım dersin doktor hsg smear sperm kan sayımı sgk evlilik cüzdanı fotoğraf olan bi liste verecek onu hazırlayıp tekrar gideceksin ordan 2. başvuruya geçecek dosyanı bırakacaksın onlar seni arıcak doktor tahlil sonuçlarına göre tedaviye uyguluyor aşılamaya ona göre karar verilir

Çok sağol canım benim Güzel anlatım ve yardımın için allah razı olsun Elimde dediklerinin hepsi var ama enine boyuna düşünüp karar vermem lazım artık

Bilmiyorum kimyasal yasiyorum hep ikinci evliligim 4 yasimda kizim var esimin spremi saglikli ben sonradan olusun kan pihtilasmasindan suphelniyorum 24 randevum vr kadindogumla goruscem
Genetik Test yaptırdınız mı ya da rahim filmi çekildi mi canım?

24ünde gidicem hastaneye suanda pembe akintim oluyor 2 gun gecti adetimin
2-3 gün pembe-kahveeengi akıntı olmuştu bende 2 ay yerleşme kanamasıymış sanırım ondan sonra gebelik oluşmuştu çünkü. İnşallah seninki de öyledir tatlım

2-3 gün pembe-kahveeengi akıntı olmuştu bende 2 ay yerleşme kanamasıymış sanırım ondan sonra gebelik oluşmuştu çünkü. İnşallah seninki de öyledir tatlım
Ama adet 3-4 gün geçmesini bekle. Geç döllenme falan her ihtimal var tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…