-
- Konu Sahibi meraktanhep
inan ne olacak bilmiyorum 3 gün iğne yapıcam kendime cuma gideceğim yumurta toplama tarihi verecek sanırım diğer ilaçlara başlıcam bu arada rapor çıkarmam bayağı indirimli oldu 17500 tlden 3180 tlye aldım ilaçları soğuk zincir denilen ilaçlar yumurtaları cuma kontrol edip tarih verecek sonra yumurta dondurma işlemi olacakmış yani bu işe girince çok yorucu günde 3 kere hastaneye gittiğim oldu ve randevu almak zorlaşıyor diğer birimlerden mesala anestezi raporunu hazır tut dediler 7 gün içinde al dediler 15 gün randevu yok zar zor bulabildim tanıdık ileinşallah kalite yumurtalarım olur yaYaa olabilir canımne olucak sonumuz böyle
İnşallah canım inşallah Allah emeklerini boşa çıkarmazinan ne olacak bilmiyorum 3 gün iğne yapıcam kendime cuma gideceğim yumurta toplama tarihi verecek sanırım diğer ilaçlara başlıcam bu arada rapor çıkarmam bayağı indirimli oldu 17500 tlden 3180 tlye aldım ilaçları soğuk zincir denilen ilaçlar yumurtaları cuma kontrol edip tarih verecek sonra yumurta dondurma işlemi olacakmış yani bu işe girince çok yorucu günde 3 kere hastaneye gittiğim oldu ve randevu almak zorlaşıyor diğer birimlerden mesala anestezi raporunu hazır tut dediler 7 gün içinde al dediler 15 gün randevu yok zar zor bulabildim tanıdık ileinşallah kalite yumurtalarım olur ya
sende ne var ne yok nasıl gidiyoİnşallah canım inşallah Allah emeklerini boşa çıkarmaz
Hayırlı güzel haberler verirsin inşallah canım bize bekliyoruz güzel haberleriinan ne olacak bilmiyorum 3 gün iğne yapıcam kendime cuma gideceğim yumurta toplama tarihi verecek sanırım diğer ilaçlara başlıcam bu arada rapor çıkarmam bayağı indirimli oldu 17500 tlden 3180 tlye aldım ilaçları soğuk zincir denilen ilaçlar yumurtaları cuma kontrol edip tarih verecek sonra yumurta dondurma işlemi olacakmış yani bu işe girince çok yorucu günde 3 kere hastaneye gittiğim oldu ve randevu almak zorlaşıyor diğer birimlerden mesala anestezi raporunu hazır tut dediler 7 gün içinde al dediler 15 gün randevu yok zar zor bulabildim tanıdık ileinşallah kalite yumurtalarım olur ya
inşallah kuzum hepizin mutlu haberleri olsunHayırlı güzel haberler verirsin inşallah canım bize bekliyoruz güzel haberleri
İnşallah bebeğiminşallah kuzum hepizin mutlu haberleri olsun
Canım benim gecikmenin 3.günü ama salı günü test yaptım bişey yoktusende ne var ne yok nasıl gidiyo
yine beklemeye devam Allah sabır versin canımCanım benim gecikmenin 3.günü ama salı günü test yaptım bişey yoktu
Aminn canım aminnnyine beklemeye devam Allah sabır versin canım
canım naptın adet oldun muAminn canım aminnn
Canım Perşembe çamur gibi lekelenmeler oldu dün koyu kırmızı akıntı bugün de çamur gibi skıntı kist gidiyo heralde bulduğum iyi doktora randevu yoktu bugüne pazartesi gidicemcanım naptın adet oldun mu
SOĞAN SUYU HAYIT TOHUMU FELAN KULLANDIN MICanım Perşembe çamur gibi lekelenmeler oldu dün koyu kırmızı akıntı bugün de çamur gibi skıntı kist gidiyo heralde bulduğum iyi doktora randevu yoktu bugüne pazartesi gidicem
Yok sadece geçen adette biraz maydanoz suyu içmiştim bence kesin düşmüştür çünkü internette baktığımda çamur gibi akıntı için kist eriyodur ondan yazıyodu bende içmedimSOĞAN SUYU HAYIT TOHUMU FELAN KULLANDIN MI
Yani en az 1 hafta 10 gün bekleyin diyorlar olmazsan bekle 1 hafta dolsun Evde test yap bakarsın canımKızlar reglim iki gün gecikti bugün akşam kan verdim negatif çıktı 0.2 erken mı verdim beklmem lazım miydi
Bildiğim kadarıyla o akıntıdan 5 6 gün sonra test yapmak gerekiyor canım çünkü yerleşme kanaması sırasında bebek yerleşiyor daha sonra beta salgılamaya başlıyorKızlar yardımcı olurmusunuz bugun beta hcg verdim 02 yani negatif dedi dr ama pembemsi kan geliyor cok cok acik pembe yani beyazla pembe karisik yerlesme kanamasindan sonrami beta yukseliyor bilgim yok bilgisi olan varmı?
Ay gercektenmi yaBildiğim kadarıyla o akıntıdan 5 6 gün sonra test yapmak gerekiyor canım çünkü yerleşme kanaması sırasında bebek yerleşiyor daha sonra beta salgılamaya başlıyor
Adetime 10 gun varBildiğim kadarıyla o akıntıdan 5 6 gün sonra test yapmak gerekiyor canım çünkü yerleşme kanaması sırasında bebek yerleşiyor daha sonra beta salgılamaya başlıyor