- 20 Eylül 2023
- 1.021
- 510
- Konu Sahibi meraktanhep
Bekle bakalım hadi hayırlısıyla inşallah güzel haberini alırızİnsallah kasik agrimda cok var koyu pembe gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekle bakalım hadi hayırlısıyla inşallah güzel haberini alırızİnsallah kasik agrimda cok var koyu pembe gibi
Ay insallah yaBekle bakalım hadi hayırlısıyla inşallah güzel haberini alırız
yeşilova da :)Dünya bankası Siz
Yakınmışızyeşilova da :)
EVET ÇOK YAKINIZ DESTEK OLALLL BİRBİRİMİZE İSİM NEYDİYakınmışız
Neden bıraktım dedin birden bire bir sorun yok inşallah0 01ncl41 meraktanhep kızlar ben bıraktım çocuk işini artık düşünmüyorum inşallah size nasip olur güzel haberlerinizi bekliyorum
Yumurtluyorsun canimEki Görüntüle 3323030 kızlar bir bakar mısın ben ayın 19 unda pil gördüm resimde de var zaten ama bugün yani 24 ün de tekrar pik olmaya başladı testim ayın 21 inde 4 5 damla pembe akıntım oldu ama geçen ay çok Ümit bağladım diye bu ay kendimi tutmaya çalışıyorum ama testin tekrar pik olması düşündürdü sizce tekrar mı yumurtluyorum bu arada bazı günler unuttuğum için testler eksik regl a da 7 8 gün var
Ayın 19 unda yumurtlama oldu 5 gün sonra tekrar yumurtlamak mı benim vücutta kafayı yedi sonunda teşekkür ederim canımYumurtluyorsun canim
Kafamı dinlesem biraz iyi olcak başım ondanNeden bıraktım dedin birden bire bir sorun yok inşallah
Hiç anlamadım bende bunu canım o yüzden daha yapmadım belki 2 yumurtan oluşmuştur bri geriden geliyodur o çatlıyodur o geldi aklıma benimdeEki Görüntüle 3323030 kızlar bir bakar mısın ben ayın 19 unda pil gördüm resimde de var zaten ama bugün yani 24 ün de tekrar pik olmaya başladı testim ayın 21 inde 4 5 damla pembe akıntım oldu ama geçen ay çok Ümit bağladım diye bu ay kendimi tutmaya çalışıyorum ama testin tekrar pik olması düşündürdü sizce tekrar mı yumurtluyorum bu arada bazı günler unuttuğum için testler eksik regl a da 7 8 gün var
Umarım konu sadece budur hayatım kendine dikkat et belki de rahatlaman için güzel fırsat olurKafamı dinlesem biraz iyi olcak başım ondan
Hepimiz hakkında hayırlısı olsun çiçeğimUmarım konu sadece budur hayatım kendine dikkat et belki de rahatlaman için güzel fırsat olur
Amin çiçeğim sen oluruna mı bıraktın yoksa tamamen hamile kalmanı mı engelliyorsun aşkımHepimiz hakkında hayırlısı olsun çiçeğim
Kalmak istemiyorum galiba artık emin değilim zor bi süreçteyimAmin çiçeğim sen oluruna mı bıraktın yoksa tamamen hamile kalmanı mı engelliyorsun aşkım
Canım sende son durum ne adet oldun muEVET ÇOK YAKINIZ DESTEK OLALLL BİRBİRİMİZE İSİM NEYDİ
kuzum pazartesi oldum ben dünde doktora gittim zaten gonal f iğne başladım 375 ml günde cuma tekrar gideceğim ultrasyona yani tüp bebeğe start verildi.sende ne var ne yokCanım sende son durum ne adet oldun mu
Hakkımızda hayırlı olsun canım benimde pazartesi olmam gerekiyordu ama yine olmadım test de tek çizgikuzum pazartesi oldum ben dünde doktora gittim zaten gonal f iğne başladım 375 ml günde cuma tekrar gideceğim ultrasyona yani tüp bebeğe start verildi.sende ne var ne yok
BEN BU AY 2 GÜN ERKEN OLDUM SANIRIM LETU KULLANDIM YA ADETTEN SONRA O YÜZDEN NORMAL ADET TARİHİM BUGÜNDÜHakkımızda hayırlı olsun canım benimde pazartesi olmam gerekiyordu ama yine olmadım test de tek çizgi
Yaa olabilir canımne olucak sonumuz böyleBEN BU AY 2 GÜN ERKEN OLDUM SANIRIM LETU KULLANDIM YA ADETTEN SONRA O YÜZDEN NORMAL ADET TARİHİM BUGÜNDÜ