İdrarda pozitif kanda negatif yardımcı olur musunuz lütfen?

ben eğer adet olursam 2.günü doktora gideceğim ilk ilaçlara başlayacağım devamlı git gel döngüsüne gireceğim fazlaca göreceğim
İnşallah ona kalmadan hamile olduğunu öğreniriz çiçeğim kendimden çok seninkini istiyorum inan ki son eşiktesin diye 🙏🏻🌸

Kızlar sizce pik var mı ya emin olamadım ne saçma şey şu ovulasyon testi

Eklentiler

• IMG_20231013_235208.jpg
    IMG_20231013_235208.jpg
    99,9 KB · Görüntüleme: 42
BEN TÜP BEBEK İÇİN BAŞVURU YAPTIM KIZLAR HAYIRLISI OLSUN ARTIK ARAMALARINI BEKLİCEM
Merhaba, iyi akşamlar öncelikle. Yazışmalarda gördüm de ben de izmitteyim ve Umuttepe’ye yakın oturuyorum. Tüp bebek için ne yapmam gerekiyor veya tam olarak nereye gitmem gerekiyor acaba? 🌺

Merhaba, iyi akşamlar öncelikle. Yazışmalarda gördüm de ben de izmitteyim ve Umuttepe’ye yakın oturuyorum. Tüp bebek için ne yapmam gerekiyor veya tam olarak nereye gitmem gerekiyor acaba? 🌺
Merhaba bende yeni gittim diyebilirim umuttepede kadın doğuma randevu alın internet randevusunda ilk başvuru inferlite diye çıkıyo oraya gittiğiniz de size istedikleri tahlilleri ve evrakların listesini isteyecekler listeyi tamamlayıp tekrar randevu alıyosunuz aynı yere kontrol edip 2. kısma geçiyosunuz

Merhaba bende yeni gittim diyebilirim umuttepede kadın doğuma randevu alın internet randevusunda ilk başvuru inferlite diye çıkıyo oraya gittiğiniz de size istedikleri tahlilleri ve evrakların listesini isteyecekler listeyi tamamlayıp tekrar randevu alıyosunuz aynı yere kontrol edip 2. kısma geçiyosunuz
Teşekkür ederim 🌺 emek hoca var sanırım orada. siz tamamladınız mı evrak ve tahlilleri. İnşallah hayırlı ve olumlu sonuç alırsınız yaa 🙏🏻❣️

EVRAKLARI GEÇEN HAFTA TESLİM YAPTIM İLK ADETTE GİDECEĞİM İLAÇ İÇİN EMEK HOCA ÇOK YOĞUN BEN ALAMADIM RANDEVU ÖZGE SANEM HOCAYA ALDIM AMA RANDEVUYA HİÇBİ ZAMAN SAATİNDE ALMIYOLAR ÇOK KALABALIK BİGİNİZ OLSUN

Teşekkür ederim 🌺 emek hoca var sanırım orada. siz tamamladınız mı evrak ve tahlilleri. İnşallah hayırlı ve olumlu sonuç alırsınız yaa 🙏🏻❣️
İNŞALLAH HERKES OLUMLU OLUR TEŞEKKÜRLER SİZ KAÇ YAŞINDASIN SEBEBİNİZ NEDİR TÜP BEBEK İÇİN

İNŞALLAH HERKES OLUMLU OLUR TEŞEKKÜRLER SİZ KAÇ YAŞINDASIN SEBEBİNİZ NEDİR TÜP BEBEK İÇİN
İnşallah 🙏🏻 Yaşım 33. 2 düşüğüm var. Genel testler yapıldı hafif kan pıhtılaşması çıktı ama ilaca başlandı. Doğal yolla kaldım 2gebeliğimde de ama doktorum tüp bebek istemez misin dedi. Yazışmalarınızı okuyunca bilgi almak istedim bu işlerden hiç anlamıyorum çünkü 🙈☺️

KIZLARRR YARDIM LÜTFENNN💗🙈adetim 2 gün gecti yogun beyaz akintim var bel kasik agrisi adet oldum diye lavaboya gidiyorum beyaz akinti adete 4 gun varken kan verdim gebelik yok 05.02 beyaz akinti neden olabilir enfeksiyon da yok

KIZLARRR YARDIM LÜTFENNN💗🙈adetim 2 gün gecti yogun beyaz akintim var bel kasik agrisi adet oldum diye lavaboya gidiyorum beyaz akinti adete 4 gun varken kan verdim gebelik yok 05.02 beyaz akinti neden olabilir enfeksiyon da yok
Moral bozmak gibi olmasın ama o kadar akıntı yaşamıştım ki Eylül'de kesin tuttu dedim malesef adet oldum

X