- 21 Temmuz 2021
- 247
- 22
- 24
- Konu Sahibi meraktanhep
Sen oldun bitti demi aşkımHer anne için evlat kıymetlidir ama bizim için çok farklı olur mükemmel anne olucaz senin regl kaçıncı gün bugün canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen oldun bitti demi aşkımHer anne için evlat kıymetlidir ama bizim için çok farklı olur mükemmel anne olucaz senin regl kaçıncı gün bugün canım
Amin inşallah bitanem benimde bu ay çok değişikti inşallah düşmüştür kistAyy inşallah olur meleklerimiz de bizde onlara layık oluruz 5. Gün bugün normalde yarın son ama bir değişik regl anlamadım
İnşallah bebeğim bende kist vardı ve gitti diye düşünüyorumAmin inşallah bitanem benimde bu ay çok değişikti inşallah düşmüştür kist
Benimde yarın son gün gözüküyor ayın 1 de tekrar regl gözüküyor bakalım neler olacak merakla bekliyorum bak güzle haberi alan hemen bize yazıyor kader arkadaşlığı oldu bizim ki unutmayalım Burayı
Sende de mi kist vardı canımİnşallah bebeğim bende kist vardı ve gitti diye düşünüyorum
Bizden 2 gün sonra da senden bekliyoruz güzel haberiBenimde yarın son gün gözüküyor ayın 1 de tekrar regl gözüküyor bakalım neler olacak merakla bekliyorum bak güzle haberi alan hemen bize yazıyor kader arkadaşlığı oldu bizim ki unutmayalım Burayı
Sende de mi kist vardı canım
Ayy hadi inşallah hep beraberBizden 2 gün sonra da senden bekliyoruz güzel haberi
Ayy artık hep beraber gün sayarızbenim olursa tam mucize olur inşallah gelecek ay buraya hamileyim yazabiliriz ardarda 3 hamilelik muhteşem olur
Rabbim inşallah hayırlı gebelik hayırlı evlatlar nasip eder geç olsun güç olmasın diyorum artık çünkü doktor görmek istemiyorum artıkAyy artık hep beraber gün sayarız
İnşallah çiçeğim inşallahbenim olursa tam mucize olur inşallah gelecek ay buraya hamileyim yazabiliriz ardarda 3 hamilelik muhteşem olur
AminnnAyy hadi inşallah hep beraber
Adetin yoğun muydudoktora gitmedim ama regl farkına bakabilirsek vardı diye düşünüyorum
Yoğun ne kelime bugün son onda bile çok onun dışında en çok parça olayı bana bunu düşündürttüAdetin yoğun muydu
Hepimiz aynı aşkım gerçi ben öyle çok gebelik için görmedim ama genel kontrol bile sıktı beniRabbim inşallah hayırlı gebelik hayırlı evlatlar nasip eder geç olsun güç olmasın diyorum artık çünkü doktor görmek istemiyorum artık
ben eğer adet olursam 2.günü doktora gideceğim ilk ilaçlara başlayacağım devamlı git gel döngüsüne gireceğim fazlaca göreceğimHepimiz aynı aşkım gerçi ben öyle çok gebelik için görmedim ama genel kontrol bile sıktı beni
Sonunda bir meleğe kavuşmak varsa istemesekte gideceğiz aşkımben eğer adet olursam 2.günü doktora gideceğim ilk ilaçlara başlayacağım devamlı git gel döngüsüne gireceğim fazlaca göreceğim
Aynı benim gibi seninde kist olmuş balımYoğun ne kelime bugün son onda bile çok onun dışında en çok parça olayı bana bunu düşündürttü