camasırları kaynatmayı duydum ama o ne demek hıc bılmıyorum nasıl yapılır onuda bılmıyorum sac kurutma makınasıyla nereyı kuruttun bu arada?
ev yogurtdunun uzerındekı yesıl su cok ıyımıs enf ama calısıyoruz ıste mayalayamıyoruz hazır alıyoruz :S
vajınanın ıcını yıkamaktan bahsetmıyoruz buarada dımı bılmedıgım bısey yok oyle bısey yapmıyroum zaten
yok abarttıtgımdan degıl ama sonucta orada yanık gıbı bıseyelr var kendım bıle bakmaya ıcım gıdıyor o sebebten yoksa bakacaksa bakacak zaten
bırde seker hastalgıının gostergesı olabılır demıs bırı amma cok seyı varmıs su tekrarlayan mantarın
bir de marka kötülemesi gibi olmasın ama,
o hani çiçek adına benzeyen ped markası da benim deneyimlerime göre tetikliyor. Çünkü daha naylonumsu.
fakat reklamlarında kırmızı bir çiçek olan markanın ki sadece pamuktan oluşuyor..yani günlük ped olarak bunu kullanmanı tavsiye ederim.
tabi gerçek pamuklu iç çamaşırı, ayrıca yüksek derecede yıkanacak ve içten +dıştan ütülenecek..
aslında camasırlarımda uygun degıl orası dantellı burası tullu seyler
bırde renklı
halıyle 50 derecede yıkıyorum yenı camasırlarda alsam cok ıyı olacak
öğlen arasında dr gıdemıyorum malesef doktorumla suanda bulundugum bolge arasında 1.30 saatlık bır mesafe var kurtarılmıs bır bolgedeyım
amanın efil efil gezdin yani, işe falan gitmedin dimi
anuuu seni daha yeni tanıdım anca jeton düştü ben de bu nick yabancı değil tanıyorum bi yerden diye düşünüyodumgebeliğin hayırlı olsun canım bu arada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
tamam cok cok tesekkur ederım bunuda doktora sorayım hamıleyım ya bakalım ne dıyecek bana
kımısı bende koku olmadı demıs ne kadar sanslılar soganmı desem leşmi desem ceset kokusunu hiç duymadım ama ceset dıyesim geliyor oyle rezil leş bir koku banyoya gırdıgım anda o kokuyu duyuyorum hatat 2 hafta once yumusatıcım bıttı camasırları yumusatacısız yıkadım anam bır cıkartım kot pantolonumu ters duz edıyordum koku geldı hepsını attım bır daha makınaya bol bol yumusatacıcı alıpb ır daha yıkattım
resmen takıntım oldu koku benım
en buyuk sebebi mantarın hayatım cok hıjyenık olmayan toplucak kullanılan wcler ve teharat aldıktan sonra kalan nemlı bolge mantar sebebi akıntıda ustune gelınce mantar bakterileri toplunacak halay cekıyolarmısyok abarttıtgımdan degıl ama sonucta orada yanık gıbı bıseyelr var kendım bıle bakmaya ıcım gıdıyor o sebebten yoksa bakacaksa bakacak zaten
bırde seker hastalgıının gostergesı olabılır demıs bırı amma cok seyı varmıs su tekrarlayan mantarın
bırde renklı
öğlen arasında dr gıdemıyorum malesef doktorumla suanda bulundugum bolge arasında 1.30 saatlık bır mesafe var kurtarılmıs bır bolgedeyım
bırde renklı
miranda kerr halt etmiş diyodumda babanne donlarına gerı doneyım ben uzerınde mınıcık pembe mor cıceklerıde olsun ne yapayım :)
bu kadar akıntının ıcınde beyaz camasırda yıkansa bıle ızlerı cıkma zyahu neyse
sanırım bu camasırları kaldırsam ıyı olacak dogumdan sonra gıyerım :26:
ama vajinayı yıkamayın diyo doktorlar :26:
cutemom cumm canım benım engın arastırmalarım sonucu o sana dedıgım solısyonu buldum arkadasım ac once doktoruna sor ama ılacın prospektusuyle beraber gondercem bılgılerını sana ozelden hıcbır yan etkısı yok hamıleyken kullanmıstım pet su sısesıne seyreltıp her wcde onla teharatlancaksın adı
Z-E-F-İ-R-A-N SU TEK KELİMEYLE MANTARIN KOKUNU KURUTUYO KASINTI FELAN HAK GETIRE TUM HERKESE SIDDETLE TAVSIYE EDERIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?