İdrar yollarımdaki enf.veya mantar herneyse cinsel hayatımı bitirecek , Yardımmm

hangisi ne demek hayatımçamaşırları kızgın ütüyle ütüledim dedim omu...saç kurutma makinasıyla soğuğa alıp düşük devirde malum bölgemi kuruttum...bir de içini değil tabi ki bir arkadaş daha demiş,taharetleniyoruz normal...içini de yıkamaya kalkarsak halimiz nice olur

Son düzenleme:
bir de marka kötülemesi gibi olmasın ama,

o hani çiçek adına benzeyen ped markası da benim deneyimlerime göre tetikliyor. Çünkü daha naylonumsu.

fakat reklamlarında kırmızı bir çiçek olan markanın ki sadece pamuktan oluşuyor..yani günlük ped olarak bunu kullanmanı tavsiye ederim.

tabi gerçek pamuklu iç çamaşırı, ayrıca yüksek derecede yıkanacak ve içten +dıştan ütülenecek..

öğlen arası git bence doktora

aslında camasırlarımda uygun degıl orası dantellı burası tullu seyler
bırde renklı
halıyle 50 derecede yıkıyorum yenı camasırlarda alsam cok ıyı olacak

öğlen arasında dr gıdemıyorum malesef doktorumla suanda bulundugum bolge arasında 1.30 saatlık bır mesafe var kurtarılmıs bır bolgedeyım

dantelli değil de düz beyaz giysen bir süre senin açından iyi olur...kaynatması da kolay olur...benim de çoğu dantelli afilli şeylerdi...onları bir kenara aldım,pamuklu sade olanlardan giyiyorum,dün gittim 4 5 tane daha aldım genişçe...

Merhaba hanimlar vajinal enfeksiyondan dolayi dun dr bana exagyn ilac verdi ancak prospetusunde emzirirken kullanilmamali yaziyor nette arastirdim birsey bulamadim bana yardimci olabilir misiniz ?

Son düzenleme:
amanın efil efil gezdin yani, işe falan gitmedin dimi

anuuu seni daha yeni tanıdım anca jeton düştü ben de bu nick yabancı değil tanıyorum bi yerden diye düşünüyodum gebeliğin hayırlı olsun canım bu arada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

sağol canım teşekkür ederim güzel dileğin için, mantar falan diyince bana da kaşıntı geldi yahu

en buyuk sebebi mantarın hayatım cok hıjyenık olmayan toplucak kullanılan wcler ve teharat aldıktan sonra kalan nemlı bolge mantar sebebi akıntıda ustune gelınce mantar bakterileri toplunacak halay cekıyolarmıs
hamilelik donemınde cok gorulme sebebıde o donemdekı bagısıklık dusuklugumuz
doktor yazmıstı bana bu genıtal sampuanları yınede sor sor kı ıcın rahat olsun

dantelli falan olmaz normal pamuklu iç çamaşırı kullan en sağlıklısı onlar.

miranda kerr halt etmiş diyodumda babanne donlarına gerı doneyım ben uzerınde mınıcık pembe mor cıceklerıde olsun ne yapayım :)

bu kadar akıntının ıcınde beyaz camasırda yıkansa bıle ızlerı cıkma zyahu neyse
sanırım bu camasırları kaldırsam ıyı olacak dogumdan sonra gıyerım :26:

senın allah cezanı vermesin emi

kabullenmesi bana çok zor geldi ama mecbur kaldım ve aldım o babanne donlarından....en azından önüne güpür koymuşlar,beli lastikli olsa da fena durmuyorlekeler çıkar merak etme,80 90 derecede birşey kalmaz..

hergün camaşiri değiştirsende çalışıyorsun işte değiştirme imkanın yok o ıslaklıktan pişik olmuş olabilir..

günlük ped zararlı diye ben kullanmıyorum havlu peçetelerden iki yaprak ya da tek katlıyorum onuda sürekli değiştiriyorum.. çamaşırda ıslanma olmuyor..geçmiş olsun bu arada

normal tuvalet kagıdı koymustum ıkı yaprak erımıs bısey olmus ama sankı bana renklı bır akıntı gıbı geldı dıllendırmek ıstememde kan gıbı degılde degısık sımdı havlu kagıt pecete koydum beklıyorum :S
Allahım ya egedeyken boyle degıldım ancak ondada bır gun belım bır gun kasıklarım bır gun bacaklarım olmadı popom agrıyordu :)
bunda curuge ayrılıcam herhadle

ama vajinayı yıkamayın diyo doktorlar :26:

yikamayin degil,icini filan yikayan varmis iliskiden sonra filan onu yapmayin diyorlar,ph i vajina icin uygun olan temizleyicilerle dis temizlik yapilabilir asiriya kacmamak sureti ile..her wcden sonra degil de gunde 1 kez veya 2 gunde 1 temizleyici kullanilbilir..ah o yikamayini yanlis anlayip wcden sonra hic vajinasini yikamayan bi kiz arkadasim vardi,cis sterildir yikamicakmisiz diye geziyodu..yikamayin da nasil yikamayin,az kalsin ben de hakikaten mi diye inanacaktim :))

cutemom cumm canım benım engın arastırmalarım sonucu o sana dedıgım solısyonu buldum arkadasım ac once doktoruna sor ama ılacın prospektusuyle beraber gondercem bılgılerını sana ozelden hıcbır yan etkısı yok hamıleyken kullanmıstım pet su sısesıne seyreltıp her wcde onla teharatlancaksın adı
Z-E-F-İ-R-A-N SU TEK KELİMEYLE MANTARIN KOKUNU KURUTUYO KASINTI FELAN HAK GETIRE TUM HERKESE SIDDETLE TAVSIYE EDERIM

Son düzenleme:
popolin , Bactroban pomad sür pişiklerine ve dalin bebe şampuanıyla yıka duş alırken

Son düzenleme:
merhaba,cok gecmis olsun.oncelikle sakin sakin maydonoz kaynatip icmeyin,oneren olmus Allah korusun bebeginizi dusurursunuz.oyle sirke sarimsak filanda surmeyin o bolgenize bence,hani tek canli olsaniz deneyin ama Allah korusun gercekten bebeginize zarar verebilirsiniz bu isin hic sakasi yok.
bende evlendigim ilk sene cok ciddi bi enfeksiyon atlatmistim.acisindan hungur hungur agliyordum..benim esim doktor olmasina ragmen bana habire bitkisel caylar dayadi durdu,onemsemedi pek..her kadinda olur boyle problemler temiz tut sunlari da ic gecer dedi..bende saf saf dinledim tabi
bi gece sag karin boslugum davul gibi oldu,o an renginin attigini farkettim esimin zaten,apar topar acile yetistirdi beni .doktor arkadaslarindan da bi ton zilgit yedi,sen neden onemsemeyip daha once getirmedin enfeksiyon bobreklere sicramak uzere diye..agir antibiyotikler kullandim, oylelikle gecti..simdi idrar yollarim aciyo dedigim an gozleri fal tasi gibi aciliyor
o yuzden aman sakin ihmal etmeyin,isinin ehli bi doktora gorunun..sadece temiz tutmakla,bol su icmekle gecmiyor bazi enfeksiyonlar..

Bizim iş yerinde bir ara resmen herkes mantar oluncan tuvaleti bunla temizleye başladılar. Mantar falan bulaşmadı daha kimseye...
Bende zamanında travocort kullanmıştım geçti. Hep iş yerindekiler yüzünden olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…