Kızlar günaydın - bu başlığı atmamdaki amac cinsel hayatımdan ziyade gündelik rahatsız edici durumuma dikkat çekmek idi
hamıle oldugumu ogrendıgımden berı yaklasık 40 gundur bır akıntım var fena halde ve iğrenc kokulu
çok çok özür dileyerek söylüyorum ki her gün duş alırım temiz giyinirim tuvalette kendime dikkat ederim böyle bir koku yok ya soğanmı desem leş mi desem ne desem önce bol bol su içerek gecirmeye calıştım daha sonra gittim doktora idrar tahlili yaptırdım tit'midir nedir
enf çıkmış ama çok değil dedi hemşire sonra dedim ya ben acayip kokuyorum calısıyorum 2 saat oturup kalkınca gıyınık olmama ragmen o kokuyu duyuyorum ve kasınıyorum ılıskıde yanma var dedım ılıskı sırasında yanma var ama sımdı esım korunmuyor ıs olup bıtınce ıcım resmen kaynıyor
(((((((((((((((
neyse doktora iletmiş mantar filan demiş doktor tek kullanımlık bır toz ve 2 adet fıtıl verdı ancak o fıtılın 2. tam atamadım sanırım mısafırlıkteydım o gece ayna fılan yoktu yapamadım sanırım bir kaç gun sonra tekrarladı
ancak ek olarka başka bir sorun varki vajina değil ama iç kaba kısım varya bilirsiniz oralar yara oldu pişik gibi kıpkırmızı pudra filan surudm bi süre ama gecmedi eşim dun tesadufen gördü ve çok korktu :S bunlar ne böyle dedi
şimdi ben acilinden doktora gidicemde o pişikmi yaramı ne haltsa onlarıda göstermem gerek ama korkuyorumda utanıyorumda nedir bu
hayatımd ailk kez ıpıslak dolaşıyorum ve pis kokulu hiç enf geçirmemiştim :26::26::26::26::26:
dip not : enf ile mantar aynı şeymi onu bile bilmiyorum