İdrar yollarımdaki enf.veya mantar herneyse cinsel hayatımı bitirecek , Yardımmm

ben en az 20 yıldır mantarla mücadele eden birisi olarak sana söyleyeyim kesim mantarsın kızarıklık dahil bütün belirtileri ben yıllardır yaşıyorum.senede en az iki sefer tekrarlar.ama mutlaka kadın doguma gitmelisin antibiyotik fitil ve krem üçlüsü olmadan geçmez.birde bir arkadaş zefiran önermiş kesinlikle kullanma benim eşimin ayak parmak aralarında mantar vardı doktor ona vermişti bende mantar olunca iyi gelir düşüncesi ile suyla karıştırıp kullandım allahım hayatımda böyle acı görmedim yandı falan zannettim şişti saatlerce agrı ve yanmadan kıvrandım buzlarla durdum 3 4 saat. pamuklu iç çamaşırı kullan iç çamaşırının arasını özellikle ütüle kuru kalmasına dikkat et ama doktora git yoksa geçmez .

öncelikle geçmiş olsun,Allahım acil şifalar versin..

en kısa zamanda doktorunuzla görüşmelisiniz,ihmal etmeyin...
bir arkadaşımıza enfeksiyonu için doktoru bir şişe suya bir kapak sirkeyi döküp,tuvaletten sonra temizlenmek için onu kullanmasını söylemişti,dezenfekte edip,enfeksiyonu geiriyormuş..

Allahım sağlıklı bir gebelik geçirmeni ve bebğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin..

Bendede başlangıcı vardı yanma kaşıntı akıntı dediklerinizin aynısı mevcuttu ne oldugunu anlayamadımda iş yerinde sıkışık oldugum dönemdi doktorada gidemedim biraz araştırdım ve kendimce tedavi yollarına başvurdum.Sürekli iç çamaşırımı degiştirdim kuru tuttum 1 litre gibi bir suya yarım çay bardağı gibi sirke döktüm buharına oturdum o yaktıkça akıttı götürdü sanki ayrıca üzerinede döktüm banyo yapmadan önce bu sırada çok fazla o bölgeyi sabunla yıkamamak gerekiyormuş öyle söylüyorlar bol bol su içtim yoğurt yedim yoğurt bile sürdüm inanın 1 hafta içerisinde hiçbirşey kalmadı tekrarda etmedi çok şükür tabiki belirtiler aynıda mantarmı enfeksiyonmu mikropmu orasını anlamadım Siz hamilesiniz ama doktora sormadan yapın diyemem herkeste aynı etkiyi gösterirmi meçhul ama igrenç birşey oldugunu biliyorum inşallah çabucak atlatırsınız.

ben tavsiyede bulundum ama ,birşeye takıldım açıkçası ,bu durumdasın ,kokudan duramıyorsun bile ,oldukça rahatsızsın bu durumdan ,yoğun akıntı ,ayrıca kaşıntılı yaran var ve bunların hepsinin üzerine birde hamilesin ,ama sen sadece cinsel hayatını mı düşünüyorsun ,bence önce tedavini ol cinselliği de bırak bir kenara önce bebeğinin ve senin sağlığın önemli ..

Canım seni çok iyi anlıyorum bende yaşadım bunu çok kötü birşey bende oturamıyordum kıpkırmızımı olmuştuolmuştu ve kanıyordu her gün hastanelerdeydik en son gidişimde antibiyotik ve travazol adında bir krem kullandım geçti Allah yardımcın olsun canım

Mutlaka doktora gidin, antibiyotik tedavisi gerekli olabilir. Eşiniz içinde bir ilaç verir doktor çünkü şimdi taşıyıcı olmuştur. siz tamamen iyileşseniz bile eşinizle her ilişkiye girdiğinizde tekrar bulaşabilir size. o yüzden hem onun hem sizin ilaç kullanması gerekir. çok geçmiş olsun.

dun acıl yasadıgım bır kanlı akıntıdan sonra dr gıttım
bana donexl denen 6 adet fıtıl ve travozol krem verdı nobetcı doktordu cok soru soramadım su solısyon ve sampuanlarla ılgılı
kanlı bır akıntı yasadım ama enf mıydı baska bıseymı bılmem usg ters hıc bısey gormedı doktor
Insallah bır an once bıter bus ıkıntı fıtılı attıgımda ıcerıde yanamn ve kasıntı gıbı bısey oldu

ben bunu bu baslıgı dıkkat cekmek amacıyla yazdım cınsellık zaten bu durumda yasanamıyorkı onu dusuneyım
o kadar sıkıntıdayımkı bebegı bıle dusunemıyorum sadece rahat rahat tuvalete gıdebılmek oturmak ıstıyorum suanda
uyarınız ıcın tesekkurler ama yanlıs anlamıssınız

işi çözmüş cute geçmiş olsun.

:) yanı bu baslıgı atmasaydım belkı kımse bakmayacaktı

yalnış düşünüyorsun ,buraya aciiiiiiiiilllllllllllllllll diye konu açıyolar ona bile bakıyoruz, bi çıkıyo ,ay sınava gircem heyecanlıyım napiyim çıkıyo

kk kadınlarından bişey kaçmaz ,herşeye bakıyoruz biz ,illa aldatma ,tecavüz ,kızlık zarı ,cinsellik olması şart değil yani ..

daha oncekı uyelıgımle bazı konularım olmustu valla ıkı uc yorumun ardından falza yorum alamamıstım :) taktık yaptım oldu yardımcı oldular tesekkur ederım

bunun adı mantar vajinal ovulle geçer ve kremle gerekirse antibiyotikle
aynen bahsettiğin şeyler olur sakın pudra fln sürme oralar hassas
öyle az ilaçla geçmez
donaxil avjinal ovul travocort krem gerekirse zinnat vb antibiyotik
sonra tamam işte

ben de mantar olmuştum ve doktor ilaçların yanısıra iç çamaşırı yani külot giyinme geçene kadar demişti. giymemiştim tedavi boyunca

Bana düzenli gittiğim jinekoloğum, mantar enfeksiyonları vs için banyolardan sonra özellikle evde bir süre çamaşırsız otur, gün boyu pantolon/çorap içerisinde havasız kalmak iyi değil demişti. Ben de yalnız yaşıyorum zaten ööööyyle efil efil dolaşıyorum evde banyolardan sonra bir elbise/etek geçirip:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…