Kızlar günaydın - bu başlığı atmamdaki amac cinsel hayatımdan ziyade gündelik rahatsız edici durumuma dikkat çekmek idi
hamıle oldugumu ogrendıgımden berı yaklasık 40 gundur bır akıntım var fena halde ve iğrenc kokulu
çok çok özür dileyerek söylüyorum ki her gün duş alırım temiz giyinirim tuvalette kendime dikkat ederim böyle bir koku yok ya soğanmı desem leş mi desem ne desem önce bol bol su içerek gecirmeye calıştım daha sonra gittim doktora idrar tahlili yaptırdım tit'midir nedir
enf çıkmış ama çok değil dedi hemşire sonra dedim ya ben acayip kokuyorum calısıyorum 2 saat oturup kalkınca gıyınık olmama ragmen o kokuyu duyuyorum ve kasınıyorum ılıskıde yanma var dedım ılıskı sırasında yanma var ama sımdı esım korunmuyor ıs olup bıtınce ıcım resmen kaynıyor(((((((((((((((
neyse doktora iletmiş mantar filan demiş doktor tek kullanımlık bır toz ve 2 adet fıtıl verdı ancak o fıtılın 2. tam atamadım sanırım mısafırlıkteydım o gece ayna fılan yoktu yapamadım sanırım bir kaç gun sonra tekrarladı
ancak ek olarka başka bir sorun varki vajina değil ama iç kaba kısım varya bilirsiniz oralar yara oldu pişik gibi kıpkırmızı pudra filan surudm bi süre ama gecmedi eşim dun tesadufen gördü ve çok korktu :S bunlar ne böyle dedi
şimdi ben acilinden doktora gidicemde o pişikmi yaramı ne haltsa onlarıda göstermem gerek ama korkuyorumda utanıyorumda nedir bu
hayatımd ailk kez ıpıslak dolaşıyorum ve pis kokulu hiç enf geçirmemiştim :26::26::26::26::26:
dip not : enf ile mantar aynı şeymi onu bile bilmiyorum
ben bunu bu baslıgı dıkkat cekmek amacıyla yazdım cınsellık zaten bu durumda yasanamıyorkı onu dusuneyımben tavsiyede bulundum ama ,birşeye takıldım açıkçası ,bu durumdasın ,kokudan duramıyorsun bile ,oldukça rahatsızsın bu durumdan ,yoğun akıntı ,ayrıca kaşıntılı yaran var ve bunların hepsinin üzerine birde hamilesin ,ama sen sadece cinsel hayatını mı düşünüyorsun ,bence önce tedavini ol cinselliği de bırak bir kenara önce bebeğinin ve senin sağlığın önemli ..
ben bunu bu baslıgı dıkkat cekmek amacıyla yazdım cınsellık zaten bu durumda yasanamıyorkı onu dusuneyım
o kadar sıkıntıdayımkı bebegı bıle dusunemıyorum sadece rahat rahat tuvalete gıdebılmek oturmak ıstıyorum suanda
uyarınız ıcın tesekkurler ama yanlıs anlamıssınız
işi çözmüş cutegeçmiş olsun.
:) yanı bu baslıgı atmasaydım belkı kımse bakmayacaktı
daha oncekı uyelıgımle bazı konularım olmustu valla ıkı uc yorumun ardından falza yorum alamamıstım :) taktık yaptım oldu yardımcı oldular tesekkur ederımyalnış düşünüyorsun ,buraya aciiiiiiiiilllllllllllllllll diye konu açıyolar ona bile bakıyoruz, bi çıkıyo ,ay sınava gircem heyecanlıyım napiyim çıkıyo
kk kadınlarından bişey kaçmaz ,herşeye bakıyoruz biz ,illa aldatma ,tecavüz ,kızlık zarı ,cinsellik olması şart değil yani ..
bunun adı mantar vajinal ovulle geçer ve kremle gerekirse antibiyotikleKızlar günaydın - bu başlığı atmamdaki amac cinsel hayatımdan ziyade gündelik rahatsız edici durumuma dikkat çekmek idi
hamıle oldugumu ogrendıgımden berı yaklasık 40 gundur bır akıntım var fena halde ve iğrenc kokulu
çok çok özür dileyerek söylüyorum ki her gün duş alırım temiz giyinirim tuvalette kendime dikkat ederim böyle bir koku yok ya soğanmı desem leş mi desem ne desem önce bol bol su içerek gecirmeye calıştım daha sonra gittim doktora idrar tahlili yaptırdım tit'midir nedir
enf çıkmış ama çok değil dedi hemşire sonra dedim ya ben acayip kokuyorum calısıyorum 2 saat oturup kalkınca gıyınık olmama ragmen o kokuyu duyuyorum ve kasınıyorum ılıskıde yanma var dedım ılıskı sırasında yanma var ama sımdı esım korunmuyor ıs olup bıtınce ıcım resmen kaynıyor(((((((((((((((
neyse doktora iletmiş mantar filan demiş doktor tek kullanımlık bır toz ve 2 adet fıtıl verdı ancak o fıtılın 2. tam atamadım sanırım mısafırlıkteydım o gece ayna fılan yoktu yapamadım sanırım bir kaç gun sonra tekrarladı
ancak ek olarka başka bir sorun varki vajina değil ama iç kaba kısım varya bilirsiniz oralar yara oldu pişik gibi kıpkırmızı pudra filan surudm bi süre ama gecmedi eşim dun tesadufen gördü ve çok korktu :S bunlar ne böyle dedi
şimdi ben acilinden doktora gidicemde o pişikmi yaramı ne haltsa onlarıda göstermem gerek ama korkuyorumda utanıyorumda nedir bu
hayatımd ailk kez ıpıslak dolaşıyorum ve pis kokulu hiç enf geçirmemiştim :26::26::26::26::26:
dip not : enf ile mantar aynı şeymi onu bile bilmiyorum
ben de mantar olmuştum ve doktor ilaçların yanısıra iç çamaşırı yani külot giyinme geçene kadar demişti. giymemiştim tedavi boyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?