İdrar yollarımdaki enf.veya mantar herneyse cinsel hayatımı bitirecek , Yardımmm

pekı bakarakmı teshıs koyacaklar yada testmı yapacakalr

ben hala urologu anlamadım ben erkek degılımkı yoksa esımmı gorunecek ona

kız üroloğun erkek olmakla ne ilgisi var, üroloji kadın ve erkeklerin üriner sistemleri bide erkeklerin üreme sistemlerini inceleyen bölüm,baksında testte ister heralde

bi ara bendede oldu geçti çok şükür malum iş yerinde her an içi çamaşırı değiştiremiyordum her lavaboya gittiğimde tıpkı günlük ped gibi peçete bırakıyordum peçeteleride kolonyalı bi kutuda tutuyodum bölelikle dahada temiz oluyodu k

sırkeyle sılenler varmıs ama dırek sırkeyı dokmuyolardır herhalde ?

nasıl y apıyorlar bılmıyorum ama okudum fakat tarıf goremedım

vajinal muayne fılan yaparlarmı acaba

12.haftada başladı, doktorum şikayetlerimi dinledi,vajinal fitil verdi 2li,bir de krem...muayene etmedi....kaşıntı,akıntı,yanma,şişlik hepsi olmuştu...ara ara kaşıntı ve yanma devam etse de büyük ölçüde azaldı....sirkeli suyu duydun sanırım,onu ben de okudum...ama geçici çözüm....su dolu bardağın içine 2_3 damla damlatıp yıkamıştım o anda rahatlatır gibi olsa da yine başlıyor....benim kremin adı travazol...baya iyi geldi..geçmiş olsun...inşallah en kısa sürede geçer...çok fena birşey..

öncelikle geçmiş olsun..

eğer ki mantar ise vajina bölgesinde süt kesiği gibi beyaz beyaz şeyler oluyor kaşıntı ve arada yanma yapıyor..bazen akıntıya da sebep veriyor.

sende de bu belirtiler varsa özellikle süt kesiği gibi parçalar mantarsın demektir ve antibiyotik ve fitil iyi geliyor. bende de olmuştu.1 hafta kadar kullanmıştım ilaç ve fitil. bu esnada ilişki yaşamayın zaten sende oluşan yanmanın sebebi de bu bence.

ayrıca günlük ped zararlı.tetikliyor.
çamaşır hep temiz ve kuru olacak.. ben kaynar suda kaynatıp.. yüksek ısıda ütülüyorum.. hala da yapıyorum bunu..

popoya doğru uzanan kızarıklık bence pişik.. sen farkında olmadan kaşıyor musun ?:44: dar pantolon giyiyor musun? oranın da hava almaya ihtiyacı var.

geçmiş olsun.

yanı kendımızı korumak adına bu sırkelı suyla her daım sılsek bu seferde zararmı verırız?
sızdee o zaman boyle dıs bolgede yara gıbı bıseyler varmıydı :S

popoya dogru dıyorum ama guzelım taa klıtorıs hızasından popoya dogru gıdıyor popoda olsa bend epişik dıcem ama ınan degıl baska bısey bu :S
ıstanbul bıraz resınledı etek elbıse gıyemıyorum ama pantolonlarım hep dar ve sıkı seyler :S

bazen beyaz peynır kesıgı gıbı olsada bazen sarımtrak gıbı sulu cok pis kokulu akıntım oluyor tuvalete gıttıgımde kı mıdem bulanmıyor o kokuyu duyunca oguruyorum :S hersey ıskence

sırkeyle sılenler varmıs ama dırek sırkeyı dokmuyolardır herhalde ?

nasıl y apıyorlar bılmıyorum ama okudum fakat tarıf goremedım
valla canım 1 yemek kaşıgı sırkeyı 0,5lt pet içme suyuyla karıstırıp her wcden sonra onunla yıkıyolar...
birde ekstra eczanede satılan bir su var mantar bakterilerini olduruyo dırek senın gıbı bana sık sık oluyo kesınlıkle o sudan baska ne fıtıl ne baska sey fayda etmıyo ama adını bulamadım 3-4 tllık bır sey seyreltıp aynı sekılde 0,5lt ped sısede seyreltıp kullanıyossun daha ilk gunden kasıntıyı alıyo 1 hafta duzenlı kullan hayır dua edeceksın bana ınan belki 1 saattır ısmını bulmaya calısıyorum ılac sıtesınden bulamadım ısmı dılımın ucunda ama eczacılara sor mutlaka soylerler

yanı kendımızı korumak adına bu sırkelı suyla her daım sılsek bu seferde zararmı verırız?
sızdee o zaman boyle dıs bolgede yara gıbı bıseyler varmıydı :S

fazlası zarar edebilir bence..bu sefer de sık sık silince iyi kurulayamazsan ıslak kalır yine devam eder....ben banyodan sonra falan saç kurutma makinesinin soğuk kısmıyla kuruttum,çamaşırlarıma kızgın ütü basıp giydim...bayağı azaldı akıntım...yara yoktu ama inanılmaz derecede kıpkırmızıydı....bir de dış kısımları şişti..ozaman çok korktum....ev yoğurdu iyi geliyor diye biliyorum ben en azından doğal...onun içinde de faydalı bakteriler var ya...varsa ondan sür madem...ben denedim ama ilerledikten sonra..felaket kaşıyıp yolunca hiçbirişe yaramadı ozaman....

gebelikte enfeksiyon ciddi sorun ,bebeğe zararlı allah korusun ,o yaralar ve pişik için travozol veya travocort krem vermişti bana dr um ,ayrıca sürdükten sonra çamaşır giyme dedi ,3 gün çalışmadım rapor alıp evde bol etek giyip öyle gezdim ,ayrıca fitilde vermişti ,2 veya 3 fitil sonra geçmişti benimki ,bende de kaşınma ,yanma ve kötü kokulu akıntı ile başladı,yürüyemiyordum o derece yanıyordu ,dr a da gittim demişsin ama bence tekrar bi görün bi baksın ,ona göre uygun bir antibiyotik tedavisine başlasın ..

cute canım doktoruna soyle muhakkak.hamılelıkte bu tur seyler hemen tedavı edılmelıdır.bence bugun ızın al ve cık.bebısın daha cok kucuk onu korumak gerekır.sen sımdı hamıle oldugun ıcın koku hassasıyetın kat kat artmıstır.ınan kı yanındakıler duymuyordur bu kokuyu.onın ıcın sen ıc camasırını ısteyken de gunde 2-3 defa degıstır.koy bı posete at cantaya.

evet peynir kesiği akıntı bazen de sulu aynı benimki gibi...enfeksiyon bu arkadaşım...ben evde olduğum için çok sık çamaşır değiştirdim,ama sen çalışıyormuşsun...o akıntı kaldıkça ıslaklıktan daha da kaşınıyor...dışarıda olduğum gün artmıştı benim de..

canım geçmiş olsun. maydonosu kaynat hergün bol bol iç iltabını sökersin akıntın biter zamanla inşallah ama o kaşıntıyı bilemicem..

Son düzenleme:
o ilacın adını bulup yazıcam hıcbır yan etkısı yok
hamıleykende kullandım zamanında

birde ekstra gunluk hayatında genital şampuan kullan bazı cıltler musaıt oluyo genital bolgenın ph dengede tutmak ıcın bu sart her sabah her aksam onla yıka kesınlıkle mantar olmuyosun

bak bunlar var piyasada hemde kokuyu onluyo eczanelerden temın edebıllırsın

Eklentiler

• $SDC10059.JPG
    31 KB · Görüntüleme: 79

yeni gebesin ama o dar sıkı şeyler de oranın hava almasını engeller. çamaşırların da mümkün mertebe pamuklu olsun.

sirke falanla uğraşma git doktora.

bende de cok sık olurdu bi zaman.travocort diye bir krem var o yara gibi kızarıkların üzerine onu sür cok iyi geliyor, tabi önce doktora danış kremi, belki bir yan etkisi olur. bunun tek çaresi bol bol su içmek ve birde küçük cam şişe içinde bana toz vermişti suya bir kaşık atıp öyle içiyosun ekşi bi tadı var cok kötü ama 2 günde hiçbişeyin kalmıyo. onunla da ilgili bir doktorunla görüş istersen, inanılmaz iyi geliyor.ben de aşırı titizim ama bunun en baş nedeni de stresmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…