- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
pekı bakarakmı teshıs koyacaklar yada testmı yapacakalr
ben hala urologu anlamadım ben erkek degılımkı yoksa esımmı gorunecek ona
vajinal muayne fılan yaparlarmı acaba
12.haftada başladı, doktorum şikayetlerimi dinledi,vajinal fitil verdi 2li,bir de krem...muayene etmedi....kaşıntı,akıntı,yanma,şişlik hepsi olmuştu...ara ara kaşıntı ve yanma devam etse de büyük ölçüde azaldı....sirkeli suyu duydun sanırım,onu ben de okudum...ama geçici çözüm....su dolu bardağın içine 2_3 damla damlatıp yıkamıştım o anda rahatlatır gibi olsa da yine başlıyor....benim kremin adı travazol...baya iyi geldi..geçmiş olsun...inşallah en kısa sürede geçer...çok fena birşey..
popoya dogru dıyorum ama guzelım taa klıtorıs hızasından popoya dogru gıdıyor popoda olsa bend epişik dıcem ama ınan degıl baska bısey bu :Söncelikle geçmiş olsun..
eğer ki mantar ise vajina bölgesinde süt kesiği gibi beyaz beyaz şeyler oluyorkaşıntı ve arada yanma yapıyor..bazen akıntıya da sebep veriyor.
sende de bu belirtiler varsa özellikle süt kesiği gibi parçalar mantarsın demektir ve antibiyotik ve fitil iyi geliyor. bende de olmuştu.1 hafta kadar kullanmıştım ilaç ve fitil. bu esnada ilişki yaşamayın zaten sende oluşan yanmanın sebebi de bu bence.
ayrıca günlük ped zararlı.tetikliyor.
çamaşır hep temiz ve kuru olacak.. ben kaynar suda kaynatıp.. yüksek ısıda ütülüyorum.. hala da yapıyorum bunu..
popoya doğru uzanan kızarıklık bence pişik.. sen farkında olmadan kaşıyor musun ?:44: dar pantolon giyiyor musun? oranın da hava almaya ihtiyacı var.
geçmiş olsun.
valla canım 1 yemek kaşıgı sırkeyı 0,5lt pet içme suyuyla karıstırıp her wcden sonra onunla yıkıyolar...sırkeyle sılenler varmıs ama dırek sırkeyı dokmuyolardır herhalde ?
nasıl y apıyorlar bılmıyorum ama okudum fakat tarıf goremedım
yanı kendımızı korumak adına bu sırkelı suyla her daım sılsek bu seferde zararmı verırız?
sızdee o zaman boyle dıs bolgede yara gıbı bıseyler varmıydı :S
popoya dogru dıyorum ama guzelım taa klıtorıs hızasından popoya dogru gıdıyor popoda olsa bend epişik dıcem ama ınan degıl baska bısey bu :S
ıstanbul bıraz resınledı etek elbıse gıyemıyorum ama pantolonlarım hep dar ve sıkı seyler :S
bazen beyaz peynır kesıgı gıbı olsada bazen sarımtrak gıbı sulu cok pis kokulu akıntım oluyor tuvalete gıttıgımde kı mıdem bulanmıyor o kokuyu duyunca oguruyorum :S hersey ıskence
CuteMom
evet canım gerekli, baksın ki anlasın nedir bu, pişik dediğin şey akıntıdan kaynaklı ıslaklıktan olmuş bence, neticede her gün çamaşır değiştiriyosun ama gün içinde gene 8 saat falan duruyo üstünde, akıntıya can mı dayanır,günlük ped zaten zararlı
popoya dogru dıyorum ama guzelım taa klıtorıs hızasından popoya dogru gıdıyor popoda olsa bend epişik dıcem ama ınan degıl baska bısey bu :S
ıstanbul bıraz resınledı etek elbıse gıyemıyorum ama pantolonlarım hep dar ve sıkı seyler :S
bazen beyaz peynır kesıgı gıbı olsada bazen sarımtrak gıbı sulu cok pis kokulu akıntım oluyor tuvalete gıttıgımde kı mıdem bulanmıyor o kokuyu duyunca oguruyorum :S hersey ıskence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?