• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar yollarımdaki enf.veya mantar herneyse cinsel hayatımı bitirecek , Yardımmm

Cutemom aynısının tıpatıpı 3 hamilelikde başıma geldi o kokunun yüzünden miğren komasına bile girdim kaç kez Dr bana krem ve vajinaya koyulan fitil verdi tatlım gece çok affedersin biraz açık yazcam sakın gündüz atma fayda etmez yatacagın zaman yat güzel kremle iç çamaşırı giyme bol pijama giy oraya sürtmesin bunu 2 Yada 3 gece üst üste tekrarla ikincisi kuvvete sıcaksu içine sirke koy otur biraz oda kaşıntıyı alıyor birde ben ekstradan yaptım su içeçeği için olan sulu bir ilaç var kaşıntı için ondanda sür anında kesiyor yanmayı bilmezmiyim canım çok kötü kaç kez ağladığımı bilirim çok geçmiş olsun bebişede kendinede dikkat et canım

pekı bakarakmı teshıs koyacaklar yada testmı yapacakalr

ben hala urologu anlamadım ben erkek degılımkı yoksa esımmı gorunecek ona

işte 5 haftalık hamileydim kaşıntı,idrar yaparken yanma ve kokulu akıntı var dedim o zaman mantar olabilir gebelikte çok görülür dedi ve jel verdi.yani bakmadı hiç.

canim,gecmis olsun..bende de hpv var ama su ana kadar hicbir kotu yonunu gormedim sukur,her milletten insanin ziyaret ettigi bir iste calisiyordum dunyanin her yerinden insanlar geliyordu is yerime ve grup grup..patrona calisanlarim wcsini ayirmasini soyledik ama dinlemedi o arada virus kapmisim,bir yilim kaldi gececek insallah...vucut basbelasi virusleri bile atiyor dert etme...yan etki pek gormememin nedeni bir arkadasin da dedigi gibi genital bolge temizleyicisini kullanmamdir,bizim memlekette yaygin degil malesef her gittigim evde bakarim y.disinda klozetin hemen yaninda bu temizleyicilerden olur..yabancilarda poligami yani cok eslilik bol oldugundan bu tip temizlige cok onem veriyorlar..hasta olunsun olunmasin kullanmak lazim aslinda sabunun phi vajina icin uygun degil malesef...kullanmaya basla hemen kasintini alir ferahlarsin..doktira da mutlaka goster kbariklari bebisi etkilemesin,annelere kiyamam ya..insallah pmroblesiz alirsin kucugu kollarina :) yanlis anlasilmasin pisiz demedim,yanlis temizleyici kullaniyoruz dedim :)

Ben de mantar olmuştum. Eczaneden travazol krem aldım çok şükür geçti. Çok berbat bir şey. Çok kötü kaşıntı yapıyor. Ama bende o tür leş kokusu yoktu. Sen bide hamilesin. Cinsel hayatı falan boşver de sağlığını düşün, derdine derman olana kadar doktordan çıkma.

ben de mantar olmuştum ve doktor ilaçların yanısıra iç çamaşırı yani külot giyinme geçene kadar demişti. giymemiştim tedavi boyunca

fazlası zarar edebilir bence..bu sefer de sık sık silince iyi kurulayamazsan ıslak kalır yine devam eder....ben banyodan sonra falan saç kurutma makinesinin soğuk kısmıyla kuruttum,çamaşırlarıma kızgın ütü basıp giydim...bayağı azaldı akıntım...yara yoktu ama inanılmaz derecede kıpkırmızıydı....bir de dış kısımları şişti..ozaman çok korktum....ev yoğurdu iyi geliyor diye biliyorum ben en azından doğal...onun içinde de faydalı bakteriler var ya...varsa ondan sür madem...ben denedim ama ilerledikten sonra..felaket kaşıyıp yolunca hiçbirişe yaramadı ozaman....
camasırları kaynatmayı duydum ama o ne demek hıc bılmıyorum nasıl yapılır onuda bılmıyorum sac kurutma makınasıyla nereyı kuruttun bu arada?
ev yogurtdunun uzerındekı yesıl su cok ıyımıs enf ama calısıyoruz ıste mayalayamıyoruz hazır alıyoruz :S

cute canım doktoruna soyle muhakkak.hamılelıkte bu tur seyler hemen tedavı edılmelıdır.bence bugun ızın al ve cık.bebısın daha cok kucuk onu korumak gerekır.sen sımdı hamıle oldugun ıcın koku hassasıyetın kat kat artmıstır.ınan kı yanındakıler duymuyordur bu kokuyu.onın ıcın sen ıc camasırını ısteyken de gunde 2-3 defa degıstır.koy bı posete at cantaya.
dun annemdeyken camasırımı degıstırıp posete sıkıp dolaba attım :S ınan o dolabı acısımı gormen laızmdı bence benım yakınıma gelenler bu kokuyu duyuyordur servısteyken cantamı kucagımdan bırakamıyorum :S

o ilacın adını bulup yazıcam hıcbır yan etkısı yok
hamıleykende kullandım zamanında

birde ekstra gunluk hayatında genital şampuan kullan bazı cıltler musaıt oluyo genital bolgenın ph dengede tutmak ıcın bu sart her sabah her aksam onla yıka kesınlıkle mantar olmuyosun :34:

bak bunlar var piyasada hemde kokuyu onluyo eczanelerden temın edebıllırsın

Eki Görüntüle 800987 Eki Görüntüle 800988
bu vajınayı yıkamak ıcınmı yoksa nedır ben bılmıyorum yanı bu su durumum tedavı edıldıkten sonra surkelı kullanmam gerekebn bırseymı?

sırkelı suyuda su skeılde anlamadım yanı taharet aldıktan sonra bırde sırkelı suylamı yıkamam lazım kendımı

bende de cok sık olurdu bi zaman.travocort diye bir krem var o yara gibi kızarıkların üzerine onu sür cok iyi geliyor, tabi önce doktora danış kremi, belki bir yan etkisi olur. bunun tek çaresi bol bol su içmek ve birde küçük cam şişe içinde bana toz vermişti suya bir kaşık atıp öyle içiyosun ekşi bi tadı var cok kötü ama 2 günde hiçbişeyin kalmıyo. onunla da ilgili bir doktorunla görüş istersen, inanılmaz iyi geliyor.ben de aşırı titizim ama bunun en baş nedeni de stresmiş.
ıs yerınden gecen hafat cok ızın aldıgım ıcın ıslerım bırıktı o yuzden ızınalamıyorum a ma yarın aksam dr gıdıp tit ve kültür testı yaptırıcam cumartesı sabah erkenden randevum var kendı doktoruma oda sonucları gorur ona gore konusurum
bu arada ılıskıden 15 gun uzak durmustuk ılacıda kullandım o arada sımdı bır daha devam edıyor kı cokta fazla kesmemıstı sanırım
cok tesekkur ederım halbukı temızım tıtızım ama neden boyle oluyor cozemedım
vajınanın ıcını yıkamaktan bahsetmıyoruz buarada dımı bılmedıgım bısey yok oyle bısey yapmıyroum zaten

canım hamilelikte kullanımını bilmem dr a sor derim purinol ve travazol krem enfeksiyon ve mantar için tamamen işe yarayan iki ilaç bende her sene oluyodu mantar dr ların verdiği hiçbir ilaçla geçiremedim en son işinin baya ehli bir dr a gittim ve bu 2 ilacı verdi antibiyotik bile içmeden kesti 2 yıldır mantar tekrarlamadı dr a sorup al bence bunları zararı yoksa bebişine en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah:19:

ben de mantar olmuştum ve doktor ilaçların yanısıra iç çamaşırı yani külot giyinme geçene kadar demişti. giymemiştim tedavi boyunca

ben ısten suanda rapor alamamkı yanı alırımda ısler sarpa sarar zaten bır asagıdan bır yukarıdan enf olup durdum ıslerı saldım cenaze fıland erken ısler yıgıldı
ama ıc camasırı gıyme derse uzun etek gıyer camasırımı gıymem

camasırları kaynatmayı duydum ama o ne demek hıc bılmıyorum nasıl yapılır onuda bılmıyorum sac kurutma makınasıyla nereyı kuruttun bu arada?
ev yogurtdunun uzerındekı yesıl su cok ıyımıs enf ama calısıyoruz ıste mayalayamıyoruz hazır alıyoruz :S

dun annemdeyken camasırımı degıstırıp posete sıkıp dolaba attım :S ınan o dolabı acısımı gormen laızmdı bence benım yakınıma gelenler bu kokuyu duyuyordur servısteyken cantamı kucagımdan bırakamıyorum :S

bu vajınayı yıkamak ıcınmı yoksa nedır ben bılmıyorum yanı bu su durumum tedavı edıldıkten sonra surkelı kullanmam gerekebn bırseymı?

sırkelı suyuda su skeılde anlamadım yanı taharet aldıktan sonra bırde sırkelı suylamı yıkamam lazım kendımı

ıs yerınden gecen hafat cok ızın aldıgım ıcın ıslerım bırıktı o yuzden ızınalamıyorum a ma yarın aksam dr gıdıp tit ve kültür testı yaptırıcam cumartesı sabah erkenden randevum var kendı doktoruma oda sonucları gorur ona gore konusurum
bu arada ılıskıden 15 gun uzak durmustuk ılacıda kullandım o arada sımdı bır daha devam edıyor kı cokta fazla kesmemıstı sanırım
cok tesekkur ederım halbukı temızım tıtızım ama neden boyle oluyor cozemedım
vajınanın ıcını yıkamaktan bahsetmıyoruz buarada dımı bılmedıgım bısey yok oyle bısey yapmıyroum zaten

mantarın geçtıktek sonra bır daha mantar olmaman ıcın kullanman gereken sampuan hayatım sabah aksam bundan bir mıktar elıne alıp teharatlancaktsın kopurtup durulıycan o bolgeyı

sirkeli suyuda taharat suyu olarak kullancaksın o bolge sırkelı kalcak kı bakterıler olsun kasıntın geçsın:34:

hamilelikte mantar çok sık rastlanan bir şey.

erken müdahale edersen kronikleşmez.

erken müdahaleden kasıt yok onun suyunu kaynat bundan 2 damla akıt değil.

doktora gitmen gerek.

normalde mantar olduğumda hep aynı şeyi veriyor doktorum.

antibiyotik 2 adet 1 hafta arayla alıyoru. Fitil ve mantar önleyici krem.

ben sürekli intim jel kullanmama rağmen oluyor bir şekilde özellikle de vucudumun bağışıklığı düştüğünde.

bu dönemde prebiyotikli yoğurt yiyerek, şekeri de azaltarak 2-3 günde kurtuluyorum.

Doktorlar bu dediğini anlattığın an ilacı direk reçeteliyorlar.

yani öyle bakmıyorlar ( kaldı ki baksa ne olacak? anlatılanlara rağmen bakıyorsa ayılıp bayıldığından değil, tedavi amaçlı bakıyor.

bu şeyleri abartma yani cutemom )

haaa ama kronikleşirse kültür alıyorlar...

hamileyken antibiyotik vermişlerdi bir arkadaşıma, hamilelerin de kullanabildiği ilaçlar var çok arzu edilmese de.

Son düzenleme:
mantarın geçtıktek sonra bır daha mantar olmaman ıcın kullanman gereken sampuan hayatım sabah aksam bundan bir mıktar elıne alıp teharatlancaktsın kopurtup durulıycan o bolgeyı

sirkeli suyuda taharat suyu olarak kullancaksın o bolge sırkelı kalcak kı bakterıler olsun kasıntın geçsın:34:

tamam cok cok tesekkur ederım bunuda doktora sorayım hamıleyım ya bakalım ne dıyecek bana

kımısı bende koku olmadı demıs ne kadar sanslılar soganmı desem leşmi desem ceset kokusunu hiç duymadım ama ceset dıyesim geliyor oyle rezil leş bir koku banyoya gırdıgım anda o kokuyu duyuyorum hatat 2 hafta once yumusatıcım bıttı camasırları yumusatacısız yıkadım anam bır cıkartım kot pantolonumu ters duz edıyordum koku geldı hepsını attım bır daha makınaya bol bol yumusatacıcı alıpb ır daha yıkattım
resmen takıntım oldu koku benım

hamilelikte mantar çok sık rastlanan bir şey.

erken müdahale edersen kronikleşmez.

erken müdahaleden kasıt yok onun suyunu kaynat bundan 2 damla akıt değil.

doktora gitmen gerek.

normalde mantar olduğumda hep aynı şeyi veriyor doktorum.

antibiyotik 2 adet 1 hafta arayla alıyoru. Fitil ve mantar önleyici krem.

ben sürekli intim jel kullanmama rağmen oluyor bir şekilde özellikle de vucudumun bağışıklığı düştüğünde.

bu dönemde prebiyotikli yoğurt yiyerek, şekeri de azaltarak 2-3 günde kurtuluyorum.

Doktorlar bu dediğini anlattığın an ilacı direk reçeteliyorlar.

yani öyle bakmıyorlar ( kaldı ki baksa ne olacak? anlatılanlara rağmen bakıyorsa ayılıp bayıldığından değil, tedavi amaçlı bakıyor.

bu şeyleri abartma yani cutemom )

haaa ama kronikleşirse kültür alıyorlar...

hamileyken antibiyotik vermişlerdi bir arkadaşıma, hamilelerin de kullanabildiği ilaçlar var çok arzu edilmese de.

yok abarttıtgımdan degıl ama sonucta orada yanık gıbı bıseyelr var kendım bıle bakmaya ıcım gıdıyor o sebebten yoksa bakacaksa bakacak zaten
bırde seker hastalgıının gostergesı olabılır demıs bırı amma cok seyı varmıs su tekrarlayan mantarın

Back