Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım geçmiş olsun. maydonosu kaynat hergün bol bol iç iltabını sökersin akıntın biter zamanla inşallah ama o kaşıntıyı bilemicem..
pekı bakarakmı teshıs koyacaklar yada testmı yapacakalr
ben hala urologu anlamadım ben erkek degılımkı yoksa esımmı gorunecek ona
ama vajinayı yıkamayın diyo doktorlar :26:
ben de mantar olmuştum ve doktor ilaçların yanısıra iç çamaşırı yani külot giyinme geçene kadar demişti. giymemiştim tedavi boyunca
camasırları kaynatmayı duydum ama o ne demek hıc bılmıyorum nasıl yapılır onuda bılmıyorum sac kurutma makınasıyla nereyı kuruttun bu arada?fazlası zarar edebilir bence..bu sefer de sık sık silince iyi kurulayamazsan ıslak kalır yine devam eder....ben banyodan sonra falan saç kurutma makinesinin soğuk kısmıyla kuruttum,çamaşırlarıma kızgın ütü basıp giydim...bayağı azaldı akıntım...yara yoktu ama inanılmaz derecede kıpkırmızıydı....bir de dış kısımları şişti..ozaman çok korktum....ev yoğurdu iyi geliyor diye biliyorum ben en azından doğal...onun içinde de faydalı bakteriler var ya...varsa ondan sür madem...ben denedim ama ilerledikten sonra..felaket kaşıyıp yolunca hiçbirişe yaramadı ozaman....
dun annemdeyken camasırımı degıstırıp posete sıkıp dolaba attım :S ınan o dolabı acısımı gormen laızmdı bence benım yakınıma gelenler bu kokuyu duyuyordur servısteyken cantamı kucagımdan bırakamıyorum :Scute canım doktoruna soyle muhakkak.hamılelıkte bu tur seyler hemen tedavı edılmelıdır.bence bugun ızın al ve cık.bebısın daha cok kucuk onu korumak gerekır.sen sımdı hamıle oldugun ıcın koku hassasıyetın kat kat artmıstır.ınan kı yanındakıler duymuyordur bu kokuyu.onın ıcın sen ıc camasırını ısteyken de gunde 2-3 defa degıstır.koy bı posete at cantaya.
bu vajınayı yıkamak ıcınmı yoksa nedır ben bılmıyorum yanı bu su durumum tedavı edıldıkten sonra surkelı kullanmam gerekebn bırseymı?o ilacın adını bulup yazıcam hıcbır yan etkısı yok
hamıleykende kullandım zamanında
birde ekstra gunluk hayatında genital şampuan kullan bazı cıltler musaıt oluyo genital bolgenın ph dengede tutmak ıcın bu sart her sabah her aksam onla yıka kesınlıkle mantar olmuyosun
bak bunlar var piyasada hemde kokuyu onluyo eczanelerden temın edebıllırsın
Eki Görüntüle 800987 Eki Görüntüle 800988
ıs yerınden gecen hafat cok ızın aldıgım ıcın ıslerım bırıktı o yuzden ızınalamıyorum a ma yarın aksam dr gıdıp tit ve kültür testı yaptırıcam cumartesı sabah erkenden randevum var kendı doktoruma oda sonucları gorur ona gore konusurumbende de cok sık olurdu bi zaman.travocort diye bir krem var o yara gibi kızarıkların üzerine onu sür cok iyi geliyor, tabi önce doktora danış kremi, belki bir yan etkisi olur. bunun tek çaresi bol bol su içmek ve birde küçük cam şişe içinde bana toz vermişti suya bir kaşık atıp öyle içiyosun ekşi bi tadı var cok kötü ama 2 günde hiçbişeyin kalmıyo. onunla da ilgili bir doktorunla görüş istersen, inanılmaz iyi geliyor.ben de aşırı titizim ama bunun en baş nedeni de stresmiş.
amanın efil efil gezdin yani, işe falan gitmedin dimi
ben de mantar olmuştum ve doktor ilaçların yanısıra iç çamaşırı yani külot giyinme geçene kadar demişti. giymemiştim tedavi boyunca
camasırları kaynatmayı duydum ama o ne demek hıc bılmıyorum nasıl yapılır onuda bılmıyorum sac kurutma makınasıyla nereyı kuruttun bu arada?
ev yogurtdunun uzerındekı yesıl su cok ıyımıs enf ama calısıyoruz ıste mayalayamıyoruz hazır alıyoruz :S
dun annemdeyken camasırımı degıstırıp posete sıkıp dolaba attım :S ınan o dolabı acısımı gormen laızmdı bence benım yakınıma gelenler bu kokuyu duyuyordur servısteyken cantamı kucagımdan bırakamıyorum :S
bu vajınayı yıkamak ıcınmı yoksa nedır ben bılmıyorum yanı bu su durumum tedavı edıldıkten sonra surkelı kullanmam gerekebn bırseymı?
sırkelı suyuda su skeılde anlamadım yanı taharet aldıktan sonra bırde sırkelı suylamı yıkamam lazım kendımı
ıs yerınden gecen hafat cok ızın aldıgım ıcın ıslerım bırıktı o yuzden ızınalamıyorum a ma yarın aksam dr gıdıp tit ve kültür testı yaptırıcam cumartesı sabah erkenden randevum var kendı doktoruma oda sonucları gorur ona gore konusurum
bu arada ılıskıden 15 gun uzak durmustuk ılacıda kullandım o arada sımdı bır daha devam edıyor kı cokta fazla kesmemıstı sanırım
cok tesekkur ederım halbukı temızım tıtızım ama neden boyle oluyor cozemedım
vajınanın ıcını yıkamaktan bahsetmıyoruz buarada dımı bılmedıgım bısey yok oyle bısey yapmıyroum zaten
mantarın geçtıktek sonra bır daha mantar olmaman ıcın kullanman gereken sampuan hayatım sabah aksam bundan bir mıktar elıne alıp teharatlancaktsın kopurtup durulıycan o bolgeyı
sirkeli suyuda taharat suyu olarak kullancaksın o bolge sırkelı kalcak kı bakterıler olsun kasıntın geçsın
hamilelikte mantar çok sık rastlanan bir şey.
erken müdahale edersen kronikleşmez.
erken müdahaleden kasıt yok onun suyunu kaynat bundan 2 damla akıt değil.
doktora gitmen gerek.
normalde mantar olduğumda hep aynı şeyi veriyor doktorum.
antibiyotik 2 adet 1 hafta arayla alıyoru. Fitil ve mantar önleyici krem.
ben sürekli intim jel kullanmama rağmen oluyor bir şekilde özellikle de vucudumun bağışıklığı düştüğünde.
bu dönemde prebiyotikli yoğurt yiyerek, şekeri de azaltarak 2-3 günde kurtuluyorum.
Doktorlar bu dediğini anlattığın an ilacı direk reçeteliyorlar.
yani öyle bakmıyorlar ( kaldı ki baksa ne olacak? anlatılanlara rağmen bakıyorsa ayılıp bayıldığından değil, tedavi amaçlı bakıyor.
bu şeyleri abartma yani cutemom )
haaa ama kronikleşirse kültür alıyorlar...
hamileyken antibiyotik vermişlerdi bir arkadaşıma, hamilelerin de kullanabildiği ilaçlar var çok arzu edilmese de.