İdrar yollarımdaki enf.veya mantar herneyse cinsel hayatımı bitirecek , Yardımmm

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Kızlar günaydın - bu başlığı atmamdaki amac cinsel hayatımdan ziyade gündelik rahatsız edici durumuma dikkat çekmek idi

hamıle oldugumu ogrendıgımden berı yaklasık 40 gundur bır akıntım var fena halde ve iğrenc kokulu
çok çok özür dileyerek söylüyorum ki her gün duş alırım temiz giyinirim tuvalette kendime dikkat ederim böyle bir koku yok ya soğanmı desem leş mi desem ne desem önce bol bol su içerek gecirmeye calıştım daha sonra gittim doktora idrar tahlili yaptırdım tit'midir nedir

enf çıkmış ama çok değil dedi hemşire sonra dedim ya ben acayip kokuyorum calısıyorum 2 saat oturup kalkınca gıyınık olmama ragmen o kokuyu duyuyorum ve kasınıyorum ılıskıde yanma var dedım ılıskı sırasında yanma var ama sımdı esım korunmuyor ıs olup bıtınce ıcım resmen kaynıyor (((((((((((((((

neyse doktora iletmiş mantar filan demiş doktor tek kullanımlık bır toz ve 2 adet fıtıl verdı ancak o fıtılın 2. tam atamadım sanırım mısafırlıkteydım o gece ayna fılan yoktu yapamadım sanırım bir kaç gun sonra tekrarladı

ancak ek olarka başka bir sorun varki vajina değil ama iç kaba kısım varya bilirsiniz oralar yara oldu pişik gibi kıpkırmızı pudra filan surudm bi süre ama gecmedi eşim dun tesadufen gördü ve çok korktu :S bunlar ne böyle dedi

şimdi ben acilinden doktora gidicemde o pişikmi yaramı ne haltsa onlarıda göstermem gerek ama korkuyorumda utanıyorumda nedir bu
hayatımd ailk kez ıpıslak dolaşıyorum ve pis kokulu hiç enf geçirmemiştim :26::26::26::26::26:

dip not : enf ile mantar aynı şeymi onu bile bilmiyorum

Son düzenleme:

arkadaşım nerde yaşıyorsun doktora gitsene şakamısın sen

Sistit değil bu. Enfeksiyon. Ve maalesef antibiyotiksiz gecmez. Bol su icmen lazım.

Diğeri ise mantar onun icin de vajinal mantar kremleri var onlardan kullanman lazım

fallen kız , gıttım doktora ılacta kullandım akıntı ve kasıntı ayrı devam eıdyor yanmada var ılıskıde kokuda var var oglu var

ama bırde vajına cevresınde pişik gibi kızarmış popoya dogru uzayan yerler var hayatımda ılk kez boyle bırsey yasıyorum doktora acıp gostermem gereklımı oraları?

hamileliğin ilk dönemlerinde akıntı çok olur demişti doktor ama senin bahsettiğin türden bi akıntı değildi sanırım bahsettiği, bende de oldu ilk 2-3 hafta sonra geçti, kokulu akıntı her zaman tehlike sinyalidir, önce bi üroloğa git onlar zaten jinekologla paslaşırlar konsültasyon ister mutlaka, hamile kalmadan önce gynoflor diye bi fitil kullanmıştım sanırım hamilelikte de kullanılabiliyodu vajina içi ph'ı dengeliyodu falan belki ondan verir

cute cinsel hayattan daha önemli bişey var hamilesin ve enfeksiyonun varsa bu önemli olabilir.hamilelikte enfeksiyon istenmeyen bir durumdur lütfen doktoruna gördün hemen.fitil verir geçer bol su tüket ayrıca.mantarsa da kremleri var kullanman lazım.

bu arada ilişki sırasında eşin içine boşalmamalı çünkü doktorlar bunu da tavsiye etmiyor,onda bile enfeksiyon ihtimali varmış.korunsun bence.

kuzum ilk yorumum şakaydı...

ciddi enfeksiyın var gibi geliyor bana kırmızı pişik gibi olan rahim agzı yarası olabilirmi dicem ama çok dışarda..

sen bol su iç.

kremlerini ihmal etme.kullan.

birki çayı felan içme çok yeni gebesin Allah muhafaza..

gebeyken bende oldum mantar geçiyo ama korkma canım benım

tahrişde olmuş olabili zamanla geçer

bepanten felan sür

İlerlemiş mantar ve enfeksiyon. Hem kadın doğumcuya hem de enfeksiyon hastalıklarına rotanı hemencik çevir, daha da ilerlemesin..

evet canım gerekli, baksın ki anlasın nedir bu, pişik dediğin şey akıntıdan kaynaklı ıslaklıktan olmuş bence, neticede her gün çamaşır değiştiriyosun ama gün içinde gene 8 saat falan duruyo üstünde, akıntıya can mı dayanır,günlük ped zaten zararlı

ben de tam bunu merak ediyodum gerçi bizde bu ara cinselliğe ara verdik ama başlayınca korunması lazım yani, hamilelik riski olmıcak diye korunmasada olur demiştim ama demek ki zararlıymış

ürologmu ? nedenki bahsettiğin şey nedir hiç başıma böyle bişey gelmedi cumartesı kontrolum var o zaman tekrar tit ve idrar kültürü yaptırayım dıyorum cok korkuyorum cunku benım bır arkadasımın 14 ghaftada enf yuzunden keselerı acıldı ve 20.haftalarda erken dogum yapıp kaybettı bebeklerını

bu arada mantar bende de olmuştu öyle kızarma ve kaşıntı.ayrıca kokulu akıntı vardı ama çok değildi.doktor bir jel verdi 2 günde geçti şimdi çok rahatım.ama işte mantar mı onu bilmek lazım.

Bir dönem ben de böyle olmuştum. Fitil ve antibiyotikle yenmiştim. Mantarda iç çamasır asla ıslak kalmayacak. Sabah temiz giyip, öğlen değiştirip eve gidince tekrar değiştiriyordum. ancak böyle temiz tutabildim. Korkunc bir his o mantar.

ürolog ya da jinekolog onlar duruma göre zaten görüş alırlar birbirlerinden tatlım, bişey olmaz korkma

kadesa dıkakt ceksın dıye boyle bır baslık attım gundelık hayatıma zararı cok buyuk ınsanlardan kacıyorum resmen :S nasıl bır kokudur o kırlı sepetı bıle leş gıbı kokuyor hatta camasırlardada sankı o koku kalıyor cunku pantolonlarıma kadar gecıyor

ılıskı konusunuda zaten ben acı cekıyorum yapamıyoruz ama madem korunması gerek korunsun yanı ozellıkle o eylem gerceklestıgınde fena halde bır yanma oluyor

() bu vajına dıyelım dıs gorunumu bu parantezlerın dısında kalan kısımlar yara gıbı yanı rahım agzı yarası olamaz yanı gırısın yanları degıl popoya dogru uzanan bısey bu

İlerlemiş mantar ve enfeksiyon. Hem kadın doğumcuya hem de enfeksiyon hastalıklarına rotanı hemencik çevir, daha da ilerlemesin..
cumartesı kadar beklesem dıyordum dr mesaı saatlerı dısında olmuyorda :S

yanı gunde 8 saatten falza ustumde camasır alsam cıkardıgım camasır les gıbı kokuyor onu nerede mufaza edıcem :S
kokarca gıbı oldum ya
gunluk ped hıc kullanmadım cunku gebelıkten once hıc akıntım olmazdı kupkuru bırıydım

bu arada mantar bende de olmuştu öyle kızarma ve kaşıntı.ayrıca kokulu akıntı vardı ama çok değildi.doktor bir jel verdi 2 günde geçti şimdi çok rahatım.ama işte mantar mı onu bilmek lazım.
pekı bakarakmı teshıs koyacaklar yada testmı yapacakalr

ben hala urologu anlamadım ben erkek degılımkı yoksa esımmı gorunecek ona

işte gebelikte başlıyo doktor bana demişti akıntın artıcak diye ben öğlen eve gidiyorum yemeğe, sabah değiştiriyodum öğlen değiştiriyodum akşam eve gelince değiştiriyodum şimdide çok kuru sayılmam ama vajinanın yapısı gereği olan hafif ıslaklıktır o da olmasa sürtünmeden aşınır kukucağız

yanı mantar dedıgınız sey baska enf dedıgınız sey baska
benım evım ısıme cok uzak kuzum ben camasırı cıkarsam camasırı muhafaza edecegım bır yer yok oyle bır koku dusun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…