Ince bı cızgı var testte ama testtın kendı kntrol cızgısı gıbı ayrıca benım korkum 5gundur adet gıbı akıntılarımda var
adetin erken gelmiş olabılır üstune görme çok acık kahve rengı yada pembe duzensız akıntı olur 3 4 gun surer adet gıbı olmaz senınkı bole bısıy mı eğer kırmızı kan gelıosa döllenme olmus ama tutunamamıs demektır kı bu da zaten gebelıkten veya düşükten sayılmaz
canım allah senden razı olsun bir sen cvp yazdın kafayı yemek üzereyim 1 yıldır cocuk diye yandım tutuştumsen görebiliyosun değil mi silik çizgiyi yani ben kafayı yemedim
bı kere bende olmustu hatta ne kadar sevınmıstım ustune goruyom hamıleyım dıye bendede bazen kan bazen kahverengı oluodu sonuccc olarak bazen yumurta donemlerınde hanımlar boyle ara kanamalar olabılıomus hamıle degıldım yanı ama sen yıne de bı dra gorun karnından bakar zaten bısıy goremez varsa da çok küçüktür kan testı ıster sende stresten kurtulursun hem bı sorun varsa da kı ınsallah yokturr bence yok yanı o zaman da öğrenmıs olursunbazen kistler de boyle ara kanamalar yapabılıoArada kahverengı arada kan ama adet gıbı aynı adetıme en az 10 gun var :)
bı kere bende olmustu hatta ne kadar sevınmıstım ustune goruyom hamıleyım dıye bendede bazen kan bazen kahverengı oluodu sonuccc olarak bazen yumurta donemlerınde hanımlar boyle ara kanamalar olabılıomus hamıle degıldım yanı ama sen yıne de bı dra gorun karnından bakar zaten bısıy goremez varsa da çok küçüktür kan testı ıster sende stresten kurtulursun hem bı sorun varsa da kı ınsallah yokturr bence yok yanı o zaman da öğrenmıs olursunbazen kistler de boyle ara kanamalar yapabılıo
inşallah doğru rahatlatmısımdır canım bıde yanlış oluomus :)))İnsallah canım ya cok rahatlattın benı. Suanlık bebıs ıstemıyorum Allahım tüm ısteyenlere versın :)
bı kere bende olmustu hatta ne kadar sevınmıstım ustune goruyom hamıleyım dıye bendede bazen kan bazen kahverengı oluodu sonuccc olarak bazen yumurta donemlerınde hanımlar boyle ara kanamalar olabılıomus hamıle degıldım yanı ama sen yıne de bı dra gorun karnından bakar zaten bısıy goremez varsa da çok küçüktür kan testı ıster sende stresten kurtulursun hem bı sorun varsa da kı ınsallah yokturr bence yok yanı o zaman da öğrenmıs olursunbazen kistler de boyle ara kanamalar yapabılıo
Dogrudur ınsallah canım kac senedır korunuyorum bu ay korunmadım oyle hemen cocuk olsaydıinşallah doğru rahatlatmısımdır canım bıde yanlış oluomus :)))
canım bu aralar herkesın adetı bı kafayı yemıs :))) mevsım değişikliğiDogrudur ınsallah canım kac senedır korunuyorum bu ay korunmadım oyle hemen cocuk olsaydıgerçı bu ıslere bellı olmaz
merhaba arkadaşlar, 2 yıldır hapla korunuyordum 5 ay önce bıraktım ve 31 temmuzda regl oldum beş gün sürdü. tam hatırlamıyorum ama bi on gün sonra tekrar regl oldum. 8 ağustosta antibiyotik ve ağrı kesici kullandım dişim ağrıdığı için acaba antibiyotikten mi tekrar regl oldum anlamadım. bu ay da hala regl olmadım gebelik testi negatif çıktı acaba ikinci regl olduğuma göre mi hesaplamalıyım?:26:
canım bu aralar herkesın adetı bı kafayı yemıs :))) mevsım değişikliği
Canım stres, skıntı, mevsım degısıklıgıde etkılıyor. Suan bende senın gıbıyım bu ay olmazsın cunku olmusun 2.regl gunune gore hesaplanıyor dıye bılıyorum ve antıbıyotıklerın etkılecegını zannetmıyorum[/QUOT
çok teşekkür ederim cnm bi ikinci kez test yapsam mı bi ay da iki kez regl olunca tuhaf oldum açıkçası
Canım stres, skıntı, mevsım degısıklıgıde etkılıyor. Suan bende senın gıbıyım bu ay olmazsın cunku olmusun 2.regl gunune gore hesaplanıyor dıye bılıyorum ve antıbıyotıklerın etkılecegını zannetmıyorum
[/QUOT
çok teşekkür ederim cnm bi ikinci kez test yapsam mı bi ay da iki kez regl olunca tuhaf oldum açıkçası
Canım stres, skıntı, mevsım degısıklıgıde etkılıyor. Suan bende senın gıbıyım bu ay olmazsın cunku olmusun 2.regl gunune gore hesaplanıyor dıye bılıyorum ve antıbıyotıklerın etkılecegını zannetmıyorum[/QUOT
Testın nasıldı benımkı gıbımı ya :S
yoo tek çizgi vardı sadece
Of yıne bunalıma gırdım 2 cızgımı goruyosun sende benımkınde:s
Kizlar benim durumda bı garip bilen varsa yardımcı olsun lutfen suan cocuk istemesemde duyunca üzulsemde alıştım bu duruma şimdide hamile degilsem üzüleceğim adetim geçince test yaptım cok silik çizgi çıktı ertesi gun kan testi yaptırdım gebelik yok dendi adetim yine olmadı yine idrar testi yaptım aynı silik çizgi yeniden çıktı ertesi gun başka bı yere kan testi yaptırdım sonuc pozitif çıkıyor hamileymisim iki haftalık cok erken öğrendik ama son adet tarihime gore dört haftayı gecmis olması lazımdı acaba başka bir durumu mü var iki hafta geriden gelen varmı ben hamilemiyim değil miyim kafam karışık yeniden kan testi yaptırmam gerekiyor degerim yükselmiş mı bakacağız karışık bı durum
canım galıba geç döllenme oldugu ıcın kanda çıkmamış merak ediyorum acaba testin benimki gibimiydi 1.si öğlen yaptıgım test 2.si akşam yaptıgım test ve bende adetimden 1 hafta önce kanda 1.20 cıkmıstı. şuan adetim gecikti 2 3 gün.sen gebelik ve kan testlerini ne zaman yapmıstınEki Görüntüle 796750
Adetim iki gun geçince idrar testi yaptım silik çizgi çıktı seninkine yakındı evet azıcık daha belliydi gibi ertesi gun kan testi yaptırdım sonuc negatifi şaşırdım idrarda çıkıp kanda çıkmadığı icin yine adet görmeyince yine test yaptım yine azıcık belirgin ama silik çizgi çıktı ertesi gun yine başka yerde busefer kan testi yaptırdım yani adetim alti gun geçmişti gebelik var bhcg defteri 147 iki haftalık henüz dedi ama son adet tarihime gore dört haftayı gecmis olması gerekirdi bende şaşırdım hamilemiydin değil miyim anlayamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?