adet gununden bı gun once 116.8 idi canım ama bu deger kişiye gore değişiyor onemlı olan yulkselmesı![]()
aynen canım benm düzensiz oldugu için muhtemelen geç döllenmedirr inş hamileyimdir inşallahh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adet gununden bı gun once 116.8 idi canım ama bu deger kişiye gore değişiyor onemlı olan yulkselmesı![]()
kızlar ? umarım testın kendı cızgısıdır :S allah butun ısteyenlere bebiş versin ama ben kendımı hazır hıssetmıyorum daha Eki Görüntüle 796281
ama kan testi sanırım daha guvenilir
aynen canım benm düzensiz oldugu için muhtemelen geç döllenmedirr inş hamileyimdir inşallahhburada yazıcam hamile olursamm
fotosu varsa yolla bakalım cnım benm foto var bak onun kadar var mı
canım testin kendi cizgisi olmaz hormonlarının etkısıyle o cızgı beliriyo burdada az da biz çizgi var ama yandaki kadar kalın değil nedense çözemedim var da denmez yokta. adetin gecikti mi
Daha adetım gelmedı ama kanamam var 5 gundur ustune gorme dedıklerı sey sandım bılmıyorum ama
inşallah bendede aynı durum var
canım testınde cızgı gorunuyo ustune degılde dusuruyoda olabılırsın kanaman varsa bence hemen kan testi yaptırmalısın
Ama cızgı grı degılmı canım pembe olmazmıydı hamıle olsam
negatif zaten testın kontrol çizgisi bu hamıle olsan ıkıncı cizgi olurdukızlar ? umarım testın kendı cızgısıdır :S allah butun ısteyenlere bebiş versin ama ben kendımı hazır hıssetmıyorum daha Eki Görüntüle 796281
canım testınde cızgı gorunuyo ustune degılde dusuruyoda olabılırsın kanaman varsa bence hemen kan testi yaptırmalısın
hayır o gri degıl kı hormonlarına cok gecmedıgı ıcın rengı ole çıkmış sen benı dınle kan testi yaptır testın bole olması bormal degıl
negatif zaten testın kontrol çizgisi bu hamıle olsan ıkıncı cizgi olurdu
iyi canım merak ederım bende özelıme yaz yada mesajımı alıntıla yoksa göremeyebılırımaynen canım benm düzensiz oldugu için muhtemelen geç döllenmedirr inş hamileyimdir inşallahhburada yazıcam hamile olursamm
valla çıkmadı mı bılmıom ama ben ıkıncı cızgıyı hiç göremedım fotoda nagıhanınkı yakından bakınca bellı oluyo sende ole bısıy yokCanım banada öyle gelıyo ya
arkadaşlar günaydın,
benim durumumda olan bir arkadaş var mı diye çok araştırdım ama bulamadım. Konu ile alakalı bilginiz, tecrübeniz varsa ve yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Ayın 23 ünde normal kanama ile regl oldum. normalde 6 gün ve üzeri sürer reglim. 4. günde bitti. ama yoğunluğu gayet fazlaydı. Adet olmadan önce idrar testi yapmıştım ve negatif sonuçlarını görünce, üzerine bir de regl olunca, kısmet önümüzdeki aya artık demiştim.
Dün akşam, bel ağrımdan ve yorgunluğumdan şüphelenip evde bulunan erken gebelik testimi yaptım. ikinci çizgi silik şekilde belirdi. açıkçası çok şaşırdım. Çünkü, ne göğüslerimde ne de başka bir yerde belirgin bir hamilelik belirtisi yaşamıyorum. Konu ile ilgili bir bilgisi olan var mı? Eki Görüntüle 790483
valla çıkmadı mı bılmıom ama ben ıkıncı cızgıyı hiç göremedım fotoda nagıhanınkı yakından bakınca bellı oluyo sende ole bısıy yok![]()
canım benim benzer sorunda ben yaşıyorum bu ay beklemiyodum adet 3 gun oldum ve kahverengi az az geldi test yaptm silik cıktı ama goguslerm kararmaya ve buyumeye başladı anlıcan kafam karışik doktora gidemiyorum ya hamile degilsem diye karma karışık kafam cok istiyorum allah benim gibi isteyen herkese versin....
adetin erken gelmiş olabılır üstune görme çok acık kahve rengı yada pembe duzensız akıntı olur 3 4 gun surer adet gıbı olmaz senınkı bole bısıy mı eğer kırmızı kan gelıosa döllenme olmus ama tutunamamıs demektır kı bu da zaten gebelıkten veya düşükten sayılmazInce bı cızgı var testte ama testtın kendı kntrol cızgısı gıbı ayrıca benım korkum 5gundur adet gıbı akıntılarımda var