hamilesin canım ve geç döllenme olmuş :) bende bundan korktugum için salı gününe erteledim kan için gitmeyii :)
Son adet tarihin ne senin benim 5 agustos geç döllenmede bı problem olmaz ins bende Pazartesi yeniden mı bakırsam oyle beklemek zor aslında istemiyordum duyunca üzüldüm ama şimdide hamile degilsem üzüleceğim alıştırdım kendimi
Bende oyle acaba mı diyorum hadi hayırlısı bakalım kan testimizde kesin sonuc cikar
benimde 3 agustos canım yok hiç skıntı yapma hamilesin sen geç döllenme bi problem yapmaz sadece bebişin biraz bekletmıs seni bende oldugu gibi tabi inş varsa :)
İlk bebegin mı Senin Allah gönlüne gore versin
ben göremedim bir şey. kaç yıllık evlisin cnm
Bırbucuk canım. Ama ben henuz ıstemıyorum allahım tüm anne olmayı bekleyenlere versn
kızlar beta hcg 20 cıktı ama kanamam oldu adet gibidoktor şimdi bişey diyemiyorum dedi belki düşüecek belki yerini temizliyo dedi böle olan varmı
kesinlikle HA-Mİ-LE-SİN!! 10 gün içinde Beta HCG yaptır. Kimyasal gebelik mi öğren canım. Hadi hayırlı uğurlu olsun . Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah
canım benim benzer sorunda ben yaşıyorum bu ay beklemiyodum adet 3 gun oldum ve kahverengi az az geldi test yaptm silik cıktı ama goguslerm kararmaya ve buyumeye başladı anlıcan kafam karışik doktora gidemiyorum ya hamile degilsem diye karma karışık kafam cok istiyorum allah benim gibi isteyen herkese versin....
allah hayırlısını versin canım. ben artık idrar testlerine güvenimi yitirdim. silik çizgi çılkınca, emin olmak için bir kaç gün sonra 2 test denedim. negatif. hevesimiz kursağımızda kaldı. umarım senin bebeğin yoldadır.
bende bu ay aşılama yaptırdım.aşılamamın 6.günü erken gebelik testimde silik çizgi çıktı.markası mıratech idi.sonra 10.gün test yaptım başka markayla oda silik çizgi çıktı.aşılamamın 11.günü kan testi yaptırdım sonuç 1 çıktı.bende testlere artk güvenmiyorum
arkadaşlar günaydın,
benim durumumda olan bir arkadaş var mı diye çok araştırdım ama bulamadım. Konu ile alakalı bilginiz, tecrübeniz varsa ve yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Ayın 23 ünde normal kanama ile regl oldum. normalde 6 gün ve üzeri sürer reglim. 4. günde bitti. ama yoğunluğu gayet fazlaydı. Adet olmadan önce idrar testi yapmıştım ve negatif sonuçlarını görünce, üzerine bir de regl olunca, kısmet önümüzdeki aya artık demiştim.
Dün akşam, bel ağrımdan ve yorgunluğumdan şüphelenip evde bulunan erken gebelik testimi yaptım. ikinci çizgi silik şekilde belirdi. açıkçası çok şaşırdım. Çünkü, ne göğüslerimde ne de başka bir yerde belirgin bir hamilelik belirtisi yaşamıyorum. Konu ile ilgili bir bilgisi olan var mı? Eki Görüntüle 790483
merhaba,ben de bu konuyla ilgili birsey sormak istiyorum arkadaslar, benim adetim bugunle beraber tam 2 hafta gecikti. dun esimle test aldik ve test sonucu bir cizgi net digeri silikti. Ayrica 5 gundur sistitim. dun doktora sistit icin gittim ve daha once de aistiti arastitirken hamileligin neden olabilecegi yaziyordu. simdi sizce ben hamile miyim gercekten ? kan testi icin pazartesiyi beklemem gerekiyor. yarin sabah yine bir test yapmayi dusunuyorum.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?