- 25 Ekim 2012
- 1.432
- 637
- 178
Nagihan90 arkadaşım, silik çizgiyi ben de ilk paylaştığın fotoğrafta gördüm. Umarım hamilesindir, bebeğini de bundan yaklaşık 9 ay sonra sağlıkla kucağına alırsın
kızlar benm adetlerim cpk duzensız 35 günde bir oluyorum adetten bır hafta önce normalde hep 0.01 cıkan değerlerim 1.20 cıktı ama gebelık yok dendi. şimdi test yaptım ikinci cizgiyi görür gibiyim bnm gibi olan var mı aranızda değeri yükselen sonradanEki Görüntüle 795922
pc ye ındırıp kaydettım de anca ole bı sılık cızgı var gıbı duruyo bunu ne zaman yaptın sen canım adetıne kaç gun varbirde buna bak canımEki Görüntüle 796031
peki kan testini ne kadar süre önce yaptırdın? birkaç gün bekle bence tekrar kan testi yaptır. ilaç kullanıp çatlama iğnesi yaptırdıysanda bazen silik çıkabiliyor. arkadaşlarımdan biri ilaç falan kullanmamıştı , onunda 35-40 günde bir düzensiz adet oluyordu. gebeliği ason adetinden anca 50 gün sonra öğrendi , geç döllenmeymiş. onunda hafif silik çıkmıştı idrar testi ve kanda görünmüyordu. umarım seninde aynı durum olmuştur.
hahha bende daha dusuk her seferınde 0.01 çıkan test 0.72 çıkmıstı ben ama anlamaıstım hamıle olduuumu cunku hıssedıo ınsan bende adetıme 10 gun kala yaptırmıstım hastanedde 5 ın altındakılere negatıf dıolar canımcanım aslında görünüyo ama fotoda belli olmadı bir türlü ama ben görüyorum bende kan testini erken yaptım 1 hafta kala işte 1.20 çıkt senin kaç çıkmıştı bide fotoya biraz yakınlaş istersen
hayır canım iğne falan değil işte 35 günde falan oluyorum bir hafta önce yaptırdım 1.20 çıktı bi forumda geç döllenme oldugunu okudum düzensizlik olanlarda o yuzdn böyle oldum . bakalım salı günü tkrr kan testine gidecem umarım değerim yükselmiştir
hahha bende daha dusuk her seferınde 0.01 çıkan test 0.72 çıkmıstı ben ama anlamaıstım hamıle olduuumu cunku hıssedıo ınsan bende adetıme 10 gun kala yaptırmıstım hastanedde 5 ın altındakılere negatıf dıolar canım
arkadaşlar günaydın,
benim durumumda olan bir arkadaş var mı diye çok araştırdım ama bulamadım. Konu ile alakalı bilginiz, tecrübeniz varsa ve yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Ayın 23 ünde normal kanama ile regl oldum. normalde 6 gün ve üzeri sürer reglim. 4. günde bitti. ama yoğunluğu gayet fazlaydı. Adet olmadan önce idrar testi yapmıştım ve negatif sonuçlarını görünce, üzerine bir de regl olunca, kısmet önümüzdeki aya artık demiştim.
Dün akşam, bel ağrımdan ve yorgunluğumdan şüphelenip evde bulunan erken gebelik testimi yaptım. ikinci çizgi silik şekilde belirdi. açıkçası çok şaşırdım. Çünkü, ne göğüslerimde ne de başka bir yerde belirgin bir hamilelik belirtisi yaşamıyorum. Konu ile ilgili bir bilgisi olan var mı? Eki Görüntüle 790483
sen hıssedıomusun pekııı sana bısey yapmanı soyluycem ama hiç garipseme olur mu :)))))aynen değil mi hissediyo sen hamilemisin insan dayanamıyo ne var yanı adet geçince yaptırsak ama yokk :)
sen hıssedıomusun pekııı sana bısey yapmanı soyluycem ama hiç garipseme olur mu :)))))
şimdi bı ayna al :)) gıt yatak odana kıtle kapıyı pencereyı afedersın şeyıne bak bakalım damarlanmıs kanlanmıs mı alt girişi ilişkiye girdiin yer ve yakınalrı :)) benımkı mosmor olmustu resmen kımse bılmıo bu belırtıyı ama gerek var mı yok bence cunku hamılesın ewet bende hamıleyım canım imzamda var zaten :)))15 haftalığızhissediyorum ya ilk defa 1leri gördüm ve silik resmen belli kör olamam heralde :) hiçç garipsemem :)
şimdi bı ayna al :)) gıt yatak odana kıtle kapıyı pencereyı afedersın şeyıne bak bakalım damarlanmıs kanlanmıs mı alt girişi ilişkiye girdiin yer ve yakınalrı :)) benımkı mosmor olmustu resmen kımse bılmıo bu belırtıyı ama gerek var mı yok bence cunku hamılesın ewet bende hamıleyım canım imzamda var zaten :)))15 haftalığız
Kızlar benımde testım sılık grı gıbı ya :s
olabılır belkı kısıseldır ama boyle bı vbelırtı tıpta var oraya kan yuklemesı olduu ıcın renk değişimi, oluomus canım benım bebiş beklettı bızı bıraz gecen yıl dusuk yaptım 8 ay sonra bebişime hamıle kaldım 8 ay hıc korunmadık resme baktım çift çizgi sen bı tane ddaha al yarın sabah ıdrarınla yap belırgınlesecek daha da ama kan testı yaptırkı bakalım neymıs yukselmıs mıcanım öyle bişi yokbelkide kişiden kişiye değişiyodur sen ne kadar bekldın hamılelık için. bu arada bu da son foto bak bakim Eki Görüntüle 796268
olabılır belkı kısıseldır ama boyle bı vbelırtı tıpta var oraya kan yuklemesı olduu ıcın renk değişimi, oluomus canım benım bebiş beklettı bızı bıraz gecen yıl dusuk yaptım 8 ay sonra bebişime hamıle kaldım 8 ay hıc korunmadık resme baktım çift çizgi sen bı tane ddaha al yarın sabah ıdrarınla yap belırgınlesecek daha da ama kan testı yaptırkı bakalım neymıs yukselmıs mı
ben kan testı yaptırdım öyle öğrendım sonrada iş olsun çift çizgiyi göreyım dıye bu testlerden yaptırdım :))) yaptıgımda normal bi çizgiydi silik de değildi çokkk barız de ddeğildiolsun canım cok sukur bebegın sımdı senınle allah kucagına almayıda nasıp etsin.inş öledir canım inş hamıleyımdır. dediğim gibi eşim asker ve suan nöbette ancak salı günü gidecem burdakı saglık ocagı salı ve persembe yapıyo o zamana kadar uımarım hastalanmam ben bu testi öğlen yaptım ama sabah 5de kalkmıstım sonra uyudum 2 de uyanıp yaptım yanı idrarim 9 saat beklemiş oluyo senin bu kadar belirgin miydi
ben kan testı yaptırdım öyle öğrendım sonrada iş olsun çift çizgiyi göreyım dıye bu testlerden yaptırdım :))) yaptıgımda normal bi çizgiydi silik de değildi çokkk barız de ddeğildi
adet gununden bı gun once 116.8 idi canım ama bu deger kişiye gore değişiyor onemlı olan yulkselmesıhım anladım canım ne güzel ben bu cızgıyı görmek ıcın 1 yıldan fazladır beklıyorumsenin kan testi değerin kaçtı adetinden önce mi yaptırmştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?