idrar testinde silik çizgi

Bende 2 gün önce yaptım çok silik çizgi çıktı bugünde kasıklarımda ağrı vardı çok hafif bir leke geldi lütfen bakarmısınız bir
IMG_20211222_225811_475.webp

İki gün önce yaptım bu testi bugünde kasıklarımda ağrı vardı çok hafif bir leke geldi dahada hiç gelmedi
IMG_20211222_231804_771.webp

Benimde 3 gündür kasık ağrım vardı yumurta çatlatma iğnesinden 20 gün geçti test yaptım silikte olsa çıktı kan verdim yurtdışında yaşıyorum burda ki laboratuvar sürekli yanlış sonuç veriyor acaba yine mi öyle oldu diyorum bi yandan da ümitlenmek istemiyorum 😔 ay 27 sayfayı deminden beri okuyorum çok az silik çıkanlar hamile olduğunu söylemiş maşallah ya bu testleri bozdular ya bizde bi gariplik var anlamıyorum. 2 yıldır hiç böyle silik çizgi bile görmemiştim kanda ki negatif sonucu kahretti beni...
2022-01-03-15-13-30-475.webp

Benimde 3 gündür kasık ağrım vardı yumurta çatlatma iğnesinden 20 gün geçti test yaptım silikte olsa çıktı kan verdim yurtdışında yaşıyorum burda ki laboratuvar sürekli yanlış sonuç veriyor acaba yine mi öyle oldu diyorum bi yandan da ümitlenmek istemiyorum 😔 ay 27 sayfayı deminden beri okuyorum çok az silik çıkanlar hamile olduğunu söylemiş maşallah ya bu testleri bozdular ya bizde bi gariplik var anlamıyorum. 2 yıldır hiç böyle silik çizgi bile görmemiştim kanda ki negatif sonucu kahretti beni...Eki Görüntüle 2981355
Doğru diyorsun canım ya benimde silik ti ama negatif çıktı kanda ama sen umudunu kaybetme bikaç gün test yapmaya devam et zaten varsa gebelik rengi koyulaşır inşallah 🌹

aslında bu test baya guvenılır bı test geç dollenme olabılır senın durumun ama bıraz sabret adetın gectuyse saglık ocagına gıdıp kan testı yaptır cokta umutlanma bence sonra ınsan cok uzuluyo her duruma hazırlıklı ol umarın ıstedıgın sonucu alırsın bende ılk testı yaptıgımda hıc belırtı yoktu ama bendekı cızgı cok nettı

Eklentiler

• IMG-20220131-WA0008.webp
    IMG-20220131-WA0008.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 63
Kanda verdim hamileyim inşallah haftaya keseyide gorucem
Maşallah canım çok sevindim senin adına😍😍 inşallah hayırlı haberlerle gelirsin 😍benimde 2 gün boyunca kasık ve bel ağrım vardı bu sabah kalktım adet gibi olmuşum az az geliyor hormon testi yaptırıcam bende acaba üstüne görme olabilir mi diyorum adet zamanıma var daha 1 hafta ama kararsız kaldım yarın yada Perşembe gideyim doktora sorayım olmadı artık bakıcaz hakkımızda hayırlısı olsun :)

Back
X