- 11 Kasım 2019
- 1.783
- 1.494
- 133
- 35
- Konu Sahibi Luckyluck07
-
Iyi duşun iyi olsun inşallah vardirOrdan da tahmın eder insam ümitlenmek istemiyorum ama yinede hep istemsizce ümitleniyorum
Benımde ani kalkınca baş dönmem var ama hiçbir belirti yok ümitlenırsem cok üzülcem biliyorumBelirti olabilirse olmaya bilirde herkezde farkli olur bünyeye göre bende şuanday kaşık ağrısı ara ara akinti ve baş dönmesi var bilmiyorum hayirlisi
Bana sadece hamilelikte olur baş dönmesi ve hala devam ediyor korkmasam doktora gitsem herşey belli olacakta işte korkuyorum yok der gine düşük tehliken var diye benim 5 6 tane düşük ce diş gebelikler varda ondanBenımde ani kalkınca baş dönmem var ama hiçbir belirti yok ümitlenırsem cok üzülcem biliyorum
En azından hamile kalabiliyorsun ben hiç hamile kalmadım bu zaman kadar düşük oldgunu nasıl anlıyorsun pekiBana sadece hamilelikte olur baş dönmesi ve hala devam ediyor korkmasam doktora gitsem herşey belli olacakta işte korkuyorum yok der gine düşük tehliken var diye benim 5 6 tane düşük ce diş gebelikler varda ondan
Yane düşük yapiyorum yada diş gebelik oluyorum duşuk olduğunu anlayamazsın eğer hamile olduğunu biliyorsa insan doktor takibine gidince anlıyor seninde olur inşalladiye h ben hamile kolay kolay kalamıyorum duş gebelik yüzünden tek tüpüm varEn azından hamile kalabiliyorsun ben hiç hamile kalmadım bu zaman kadar düşük oldgunu nasıl anlıyorsun peki
umarım öyledir.ben olsaydı azda olsa çıkardı diye ümidimi yitirdim bilemiyorum :/ 5-7 gün civarı var daha hafta sonu yada önümüzdeki hafta pazartesi salı olmam lazımÇıkmaz ki daha cok erken adetin geçsin oyle yap 5 7 gün kalmış galiba
umarım öyledir.ben olsaydı azda olsa çıkardı diye ümidimi yitirdim bilemiyorum :/ 5-7 gün civarı var daha hafta sonu yada önümüzdeki hafta pazartesi salı olmam lazım
Sizin adetiniz düzenli digil ne zaman yumurtlama oldu bilemezsiniz büyük bir ihtimalle geç yumurtluyorsunuz 5 7 gün kala cikmasi imkansizumarım öyledir.ben olsaydı azda olsa çıkardı diye ümidimi yitirdim bilemiyorum :/ 5-7 gün civarı var daha hafta sonu yada önümüzdeki hafta pazartesi salı olmam lazım
Sizin mi gec oluyorsunuz yoksa başka bir arkadaş mi karıştırdım galibaumarım öyledir.ben olsaydı azda olsa çıkardı diye ümidimi yitirdim bilemiyorum :/ 5-7 gün civarı var daha hafta sonu yada önümüzdeki hafta pazartesi salı olmam lazım
ben 30 günde bir oluyorum ama geçen ay 31 günde oldum genelde düzenlidir.bazen 28-29 gün oluyor ama ...28-29-30 31 gün diyelim.o yüzden tam emin olamıyorum.bana göre ayın 8in yumurtladım öyle olsa çıkması lazımdı.eminde olamıyorum.umarım dediğiniz gibidir.kendimi motive etmiştim.negatif çıkınca üzüldüm bilemiyorum sanırım negatif kabullenmeye çalışıyorumSizin mi gec oluyorsunuz yoksa başka bir arkadaş mi karıştırdım galiba
Ne zaman adet olmuştunuz en sonben 30 günde bir oluyorum ama geçen ay 31 günde oldum genelde düzenlidir.bazen 28-29 gün oluyor ama ...28-29-30 31 gün diyelim.o yüzden tam emin olamıyorum.bana göre ayın 8in yumurtladım öyle olsa çıkması lazımdı.eminde olamıyorum.umarım dediğiniz gibidir.kendimi motive etmiştim.negatif çıkınca üzüldüm bilemiyorum sanırım negatif kabullenmeye çalışıyorum
Bide ne zamandır olmuyorben 30 günde bir oluyorum ama geçen ay 31 günde oldum genelde düzenlidir.bazen 28-29 gün oluyor ama ...28-29-30 31 gün diyelim.o yüzden tam emin olamıyorum.bana göre ayın 8in yumurtladım öyle olsa çıkması lazımdı.eminde olamıyorum.umarım dediğiniz gibidir.kendimi motive etmiştim.negatif çıkınca üzüldüm bilemiyorum sanırım negatif kabullenmeye çalışıyorum
Bu ilk deneme mi kiz daha dur acele etmehiç denemedik bu ayda sadece adet öncesi ve bu hafta sonu oldu korunmasız :)
Korkuyorum doktorlardan artik5 en son düşük yaptim bozulmuş gebelik oldu beni canli canli kürtaja aldılar şimdi gitsem birsuru olumsuz cevaplar korkumu yensem doktorlarım beni tanıyor hemen bakarsa işteümitsiz gelebilir ama işte umut ediyorum bakalım hayırlısı ne ise o olsun :/ iki çocuğumada ilk aydan kalmıştım.olursa bu 3. olucak ama orta dönemi değerlendiremedik :) bi umut işte... sen test yapsana canım
2 çocuk var allah bağişlasin cinsiyetleri neümitsiz gelebilir ama işte umut ediyorum bakalım hayırlısı ne ise o olsun :/ iki çocuğumada ilk aydan kalmıştım.olursa bu 3. olucak ama orta dönemi değerlendiremedik :) bi umut işte... sen test yapsana canım
Anladm ben hiç kalmadım dış gebelik bile olmadı bende hiç nasibimde yokmuş demekki bekliyorum zaman ne gösterecek bana bilmiyorum Rabbim herkese hayrlı evlat nasip etsinYane düşük yapiyorum yada diş gebelik oluyorum duşuk olduğunu anlayamazsın eğer hamile olduğunu biliyorsa insan doktor takibine gidince anlıyor seninde olur inşalladiye h ben hamile kolay kolay kalamıyorum duş gebelik yüzünden tek tüpüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?