İdrar testinde silik çizgi çıkması

Kızlr adetime bir gün var ve aşırı derecede silik bi çizgi var görmek için baya zorlandm olabilir mi?
Inşallah vardır ama yok denecek kadar silik hayirlisi olsun geç döllenme olabilir bir gün ara ile testi tekrarla bide ilk idrar mi adetin düzenli mi

Inşallah vardır ama yok denecek kadar silik hayirlisi olsun geç döllenme olabilir bir gün ara ile testi tekrarla bide ilk idrar mi adetin düzenli mi
İlk idrar değil canım adetim 26/28 güne bir olur yarın 28. Gün oluyor , aşırı derecede göğüs hassasiyetim var

testi yükleyen sen değilmişsin cnm testi yükleyen arkadaşta var ben gördüm

Anladm ben hiç kalmadım dış gebelik bile olmadı bende hiç nasibimde yokmuş demekki bekliyorum zaman ne gösterecek bana bilmiyorum Rabbim herkese hayrlı evlat nasip etsin
Aaaa oyle deme inşallah vardir narininde iyi duşun iyi olsun tam 20 sene sonra bir akrabam hamile kaldi doktorlar asla olmaz dedi tüp yaptj olmadi kendine kendine oldu umuduu kaybetme bana doktorlar ya duşuk oluyor ya diş gebelik dediler birak dediler ama ben umurumu kaybetmedim hiçbir zaman sen ne zamandır olmuyor tadavi oldun mu hiç

Oldum klomen kullandım folıcasıt kullandım olmadı bi kaç ilaç daha kullandm

Oldum klomen kullandım folıcasıt kullandım olmadı bi kaç ilaç daha kullandm
Gercekten hersey nasip allahtan umudunuzu hic bir zaman kaybetmeyin benim teyzemde tedavi oldu en son tüp bebek deneyeceklerken hamile oldugunu ögrendi simdi 3 prenses annesi
Ayrıca yengem ilk gebeliği kalni durdu ikinciyi sagsaglim dogurdu simdi 6 yaşında prenses ondan sonra tekrar dusunduler oldu oda 1 bucuk aylikti kalbi durdu sonra bi daha kaldı tabi arasinda ay oldu kürtajla alındı cunku onu ögrendi iki gün sonra düşük oldu mergerse kan pıhtılaşma varmış ilk bebekde ondan düşmüş ama prenseste mucize olmuş o dogdu digerleri düşük oldu ama simdi yine 5 haftalık kan sulandırıcı igne yaptırıyor bu gün keseyi gördü 10 gün sonra bebis ve kalp atışı insallah görüncek o yüzden allahın mucizeleri çoktur ona sığın bol dua ve sabır gerekli gercekten

Ne güzel rabbım banada nasip eder inşallah isteyen herkese

Bana sadece hamilelikte olur baş dönmesi ve hala devam ediyor korkmasam doktora gitsem herşey belli olacakta işte korkuyorum yok der gine düşük tehliken var diye benim 5 6 tane düşük ce diş gebelikler varda ondan
Canım aynı seyleri yaşamısız benimde 5 düşük kimyasal kimisi 1 dıl gebelik sağ tüpümü aldılar tedaviye başladın mo

Kızlr adetime bir gün var ve aşırı derecede silik bi çizgi var görmek için baya zorlandm olabilir mi?
Mwrhaba ben gordum cizgiyi :) hassas olan testlerden degil sanirim onlar 20 degerini olcuyor oyuzden silik cikmis olabilir erkwn gebelik testleri 5 ten yukarsini olcuyor 2.tup denemwmde adetome 5 gun kala yapmistim erken gebelik silik cikmisti6 kan vermistim 23 cikmisti ya kan ver yada erken gebelik testi yap derim ins vardir hayirlisi allahtan darisi isteyenleron basina

3 liraya aldığım test ve ilk idrarım değildi ümitlenmek de istemiyorum ama yarın olmazsa kan vercem canm Ben adetmi hiç anlamam oldıktan sonra ağrım olur ama bu ay yumurtlamadan beri kasık ağrım hiç geçmedi 2 gündür göğüslerme dokunamıyorum ,düşünürsem daha çok belirti de bulabilirm tabi inşallah canım rabbim dileyen herkese nasip etsn

Olabilir..ben de adete 4 gün kala yaptığımda sizin test gibiydi, fotoğrafta da belli olmuyordu..ilk idrarla da yapmamıştım..2 gün ara ile başka markalarla tekrarladım çizgi koyulaştı..sonra da kan verdim..siz de adet gününüzde tekrarlayın..hayırlısı olsun inşallah :))

teşekkür ederm bebetime diye bi test netten baktığım kadarıyla güvenilir değilmiş adetim de yarın , yarın olmazsam çarşamba kan vereceğim :)

Canım aynı seyleri yaşamısız benimde 5 düşük kimyasal kimisi 1 dıl gebelik sağ tüpümü aldılar tedaviye başladın mo
Aaaa bende sağ tüpüm alindi 1 sene önce solda da diş gebelik oldu ama küçük olduğu icin erittiler icimde kanser iğnesi vurdular temizlendi sonra bu yazin hamile kaldi5m oda bozulmuş gebelik çıktı sonra ara verdim rahim filmi cekti doktor rahim içi temiz dedi cocuk yaP dedi hayirlisi inşallah olur hepimizinde

teşekkür ederm bebetime diye bi test netten baktığım kadarıyla güvenilir değilmiş adetim de yarın , yarın olmazsam çarşamba kan vereceğim :)
Inşallah vardır canim benimde 4 gündür geçti baş dönmesi kaşık ağrısından kafayi yiycem memelerim şişmiş ama adetten once bende mide bulantisi olurdu 1 hafta kala ama yok bilmiyorum hep dakkasinda olurdum şimdi geçti hayirlisi yarin randevu aldım korkuyordum doktorlardan ama gitmem lazım inşallah vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…