İdrar testinde silik çizgi çıkması

Bende 3. Gün yaptım bundan daha azdı incecikti çizgi en iyisi kanda cıkar baktır 4. Gün ben baktırdım 212.26 çıktı
Sali-cars kan testine baktirmayi dusunuyorum. Degerlerimi yazarim.
Beni korkutan her gun belli bir oranda artmasi gerekiyor ya, surekli merak icinde olucam... Evham ureticem diye hemen yaptirmak istemiyorum.
Sizi de tebrik ederim, saglikla dunyaya getirin insallah

Teşekkür ederim amin inşallah
Bana doktor 15 gün sonra gel dedi 4 aralıkta gittigim zaman kanı da tekrarla gibi birsey demedi bekliyorum çarşamba gidicem inşallah görürüm son adetin ilk gününe göre hesaplamada suan tam 6 haftalik görünüyor doktor ultrasondan bakınca ne dicek heycanla bekliyorum

Bende adete 10 gun kala yaptim silik cizgi var ama gec olustu.adetten hemen sonra korunmamistik.o yuzden erken yaptim.umarim vardir.tekrarliycam bu 10 gun boyunca

Bende adete 10 gun kala yaptim silik cizgi var ama gec olustu.adetten hemen sonra korunmamistik.o yuzden erken yaptim.umarim vardir.tekrarliycam bu 10 gun boyunca
Bende gecen ay yalançi pozitif cikti eczane testi doktorumda dedi eczane testine inanmayin hemen yanniş sonuç veriyor dedi

Evet biliyorum ama elimde degil umutlaniyorum
Bende oyle oluyorum son 1 haftadir cok şiddetli naş ağrim var bu akşam yada sabah olmam lazim daha olmadim hayirlisi allahtan benim duşuklerim oluyor bu ay bakalim ruyamda da gördüm hamile olduğumu genelde cikar eczane testide kan testide yapmak istemiyorum

Kizlar bir gelişme var mi sizde ben daha adet olmadım dakkasinda olurum normalde bilmiyorum sizde durumlar nasıl

kızlar günaydın bu gün 5-7 gün kala idrar testi yaptım ama negatif çıktı.olsa çıkardı diye düşünüyorum az da olsa bir çizgi olsa umutlanıcam ama yok sanırım.çıkarıp çıkarıp bakıyorum.sanırım olmadı inşallah sizden güzel haberler alırız

Çıkmaz ki daha cok erken adetin geçsin oyle yap 5 7 gün kalmış galiba

Burda msjları okuyunca heyecanlandım bende bir ay klomen kullandım 1,5 yıllık evliyim ben pkoyum adet olmadım 37 gün oldu bugun en geç 40 günde oldum bi kere oldum bende hiçbir belirti yok arada adet olcakmışım gibi karnım agrıyor ünitlenmk de istemiyorum eşimde proxeed plus kullanıyor sperm hareketliliği için belirti olmadn hamile oldgunu ögrenen varmı adetim düzenli olsa bu kadar arafta kalmazdım

Benimki cok düzenli dakkasinda okurdum ama 3 gündür geciyor işte

Belirti olabilirse olmaya bilirde herkezde farkli olur bünyeye göre bende şuanday kaşık ağrısı ara ara akinti ve baş dönmesi var bilmiyorum hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…