• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testinde silik çizgi çıkması

Teşekkür ederim, inşallah..yarın adet günüm..bu kimyasal gebelik olayından korkuyorum..adetim hiç şaşmaz, eğer gelmez ise kan vermeye gideceğim.
bende pazartesi olcam canm dusuk yaptim temmuzda ilk seferde hamile kalmistim.bu ay dusukten sonra ilk defa korunmuyorum darisi basima:)

bende pazartesi olcam canm dusuk yaptim temmuzda ilk seferde hamile kalmistim.bu ay dusukten sonra ilk defa korunmuyorum darisi basima:)
Amin inşallah..Korunmayı bırakdığımızda hemen hamile kalacağımı düşünürdüm, ablam da annem de hemen hamile kalmışdı, çekmişimdir derdim :))) olmayınca çok üzülmüşdüm kafayı çok takmışdım..hatta çok da belirti yaşadım..hep psikolojik dediler..bu kadar ağrı sızı belirti nasıl psikolojik olur diye şaşırmışdım..ikinci de de olmayınca üzüldüm tamam dedim daha takmayacagım hatta burayı gece gündüz okuyordum eşim kızıyordu niye takıp okuyup üzüyorsun kendini boşuna, olur acele etme diyordu :) bu ay hiç takmadım düşünmedim ama tabi test yapmakdan da alıkoyamadım kendimi :) uzun oldu kusura bakma..şöyle birşey duymuşdum korunmayı bırakınca vücut afallar hemen olmayabılır..

Merhaba hanımlar..ben de 8 aylık evliyim 3 aydır deniyoruz..adetime 4 gün kala test yapdım ilk hayalet bir çizgi çıkdı 2 gün sonra başka bir marka ile tekrar yapdım, silik biraz daha koyu idi..bir bakar mısınız.
Merhabalar sizin sonuç ne oldu acaba😊

Merhaba,
Tecrubeli arkadaslar benim de idrar testimi yorumlarsa sevinirim. Bebe time diye bir marka almistim, meger kotu bir markaymis... adetim 3 gun gecikti, test sonucumda renk gorunuyor fakat cizgi gibi degil de bulanik ve daginik sanki.

Eklentiler

• 31F9E91D-D9E9-45B0-9D3D-4ECF448DD39A.jpeg
    31F9E91D-D9E9-45B0-9D3D-4ECF448DD39A.jpeg
    93,2 KB · Görüntüleme: 274
  • 3D1546E3-A369-44AF-B240-DC27FDC867FA.jpeg
    3D1546E3-A369-44AF-B240-DC27FDC867FA.jpeg
    81,8 KB · Görüntüleme: 263
Merhaba,
Tecrubeli arkadaslar benim de idrar testimi yorumlarsa sevinirim. Bebe time diye bir marka almistim, meger kotu bir markaymis... adetim 3 gun gecikti, test sonucumda renk gorunuyor fakat cizgi gibi degil de bulanik ve daginik sanki.
Gebeliğiniz henüz yeni sanırım o yüzden silik çıkmış biraz ama Hayırlısıyla hamile gözüküyorsunuz kan verip kesin sonuç alın hayırlı olsun Hayırlı cumalar canım

Gebeliğiniz henüz yeni sanırım o yüzden silik çıkmış biraz ama Hayırlısıyla hamile gözüküyorsunuz kan verip kesin sonuç alın hayırlı olsun Hayırlı cumalar canım
Cok tesekkur ederim cevap icin. Adetim 10unda olur diye bekliyordum. Bgn gecikmenin 3. gunu.
Aradan bi 2-3 gun gecsin oyle kan testi yaptirayim diyorum.

Kızlar bende. Adetten ıkı gun once yaptım bole cıktı bugun gıdıxem doktora ıkı gun var henuz..kac cıkar acaba deger

Eklentiler

• 537059F0-EDD8-4671-9C5B-17509F50B156.jpeg
    537059F0-EDD8-4671-9C5B-17509F50B156.jpeg
    91,3 KB · Görüntüleme: 220
Kızlar merhaba adetime daha 5 gün var akşam gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı sizce var mı

Eklentiler

• 7F39AB39-3A85-4BA4-85BB-E5EEFF725AB0.jpeg
    7F39AB39-3A85-4BA4-85BB-E5EEFF725AB0.jpeg
    52,1 KB · Görüntüleme: 221
Cok tesekkur ederim cevap icin. Adetim 10unda olur diye bekliyordum. Bgn gecikmenin 3. gunu.
Aradan bi 2-3 gun gecsin oyle kan testi yaptirayim diyorum.
Bende 3. Gün yaptım bundan daha azdı incecikti çizgi en iyisi kanda cıkar baktır 4. Gün ben baktırdım 212.26 çıktı

Hayirli olsun, tebrik ederim :KK200:
Kan testinizi ne zaman yaptirdiniz? Son adet tarihinden itibaren sayinca hangi gun bu degere ulastiniz?
Teşekkür ederim..son adet tarihim 10 kasım..beklenen adet tarıhım 7 aralıktı..3 aralıkta test yaptım hayalet çizgi çıktı..5 aralıkta tekrarladım silik pembe çıktı..adet günümde yani 7 aralıkta tekrar yaptım kırmızı idi..9 aralıkta da kan verdim..ancak 4 gün geçdi ikinci kez kan vermedim, salı günü doktora gidecegim nasılsa diye.

Back