- 11 Kasım 2019
- 1.783
- 1.494
- 133
- 35
- Konu Sahibi Luckyluck07
Aaa baktim çantamda oteki parçasıbarkodunuzu attiniz mi.hani sira aldiginizda verilen kagit varya kucuk islem no dedigi ordaki yazan numara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa baktim çantamda oteki parçasıbarkodunuzu attiniz mi.hani sira aldiginizda verilen kagit varya kucuk islem no dedigi ordaki yazan numara
şimdi baktım sonuç negatif 0 cıkmış hayirlisi olsunbarkodunuzu attiniz mi.hani sira aldiginizda verilen kagit varya kucuk islem no dedigi ordaki yazan numara
hayirlisi olsunşimdi baktım sonuç negatif 0 cıkmış hayirlisi olsun
Amin sagolun birdaki aya insallah silik cikmasina inandim sadece ama birdaha gebelik testi yapmam ancak kanhayirlisi olsun
aslinda cok belirgin cikmis ben olsam bende var sanardim.haklisiniz umutlanmamak icin kanda baktirmakta fayda var.bende erken gebelik testinde sogru cikmisti ama dusuk yaptim insallah bidaha yasamamAmin sagolun birdaki aya insallah silik cikmasina inandim sadece ama birdaha gebelik testi yapmam ancak kan
Inşallah yaşamazsınız bende 6 7 düşük var 1 tanesi kimyasal 2 dış gebelik birini tüpümü aldılar sağ tüpü mü şimdi işte sol tüpüm acik 4 aydır deniyorumaslinda cok belirgin cikmis ben olsam bende var sanardim.haklisiniz umutlanmamak icin kanda baktirmakta fayda var.bende erken gebelik testinde sogru cikmisti ama dusuk yaptim insallah bidaha yasamam
Normalde en geç 3saate çıkmış olur sonuç o yüzden demiştimBilmiyorum ki yane verir mi sonucu
Aa tamam o zaman yarın öğrenirsiniz merak ettim buraya da yazın:)İşlem kodu istiyor ama bende yok
Bence hamilesin birde kanda baktir istersen cunku ikiside pozitif.Eki Görüntüle 2552918
merhabalar. Kızlar bir haftadır kasıklarımda adet olacakmışım gibi bir ağrı var.1.5 yıldır evliyim hamilelik için klomen tedavisi gördüm ama gebeliğe uygun yumurta ürememişti. Yinede gecikme olursa test yap dedi. Şuan gecikme sadece iki gün. Sabah kalktığımda normal gebelik testi yaptım ( üstteki kaset tipi ) silik çizgi çıktı. Belki yanlıştır diye ikindi tekrar yaptım (alttaki) ondada silik çizgi çıktı. Sizce bu hamilelik mi ? Bu arada Sonra yaptığım erken gebelik testi benzer durumu yaşayan veya fikri olan varmı ?
Çok silik ama varSizce çizgi var mı burda
Belirtilerini yazarmısın canımKan testide çıktı 2 haftalık gebeyim
İnşallah hamilesin dir benim sonucumada bakar mısınız sizce gebelik var mıdırEki Görüntüle 2552918
merhabalar. Kızlar bir haftadır kasıklarımda adet olacakmışım gibi bir ağrı var.1.5 yıldır evliyim hamilelik için klomen tedavisi gördüm ama gebeliğe uygun yumurta ürememişti. Yinede gecikme olursa test yap dedi. Şuan gecikme sadece iki gün. Sabah kalktığımda normal gebelik testi yaptım ( üstteki kaset tipi ) silik çizgi çıktı. Belki yanlıştır diye ikindi tekrar yaptım (alttaki) ondada silik çizgi çıktı. Sizce bu hamilelik mi ? Bu arada Sonra yaptığım erken gebelik testi benzer durumu yaşayan veya fikri olan varmı ?
2.cizgiyi göremedim cnmİnşallah hamilesin dir benim sonucumada bakar mısınız sizce gebelik var mıdır
Merhaba 1 daha test yapin bence.adet gununuz gelmediyse erken gebelik gosterenlerden alin.busabah erkenlerden yaptim benim 7 gun var okadaar silik cikti ki esimle gidip gelip bakiyoruz psikolojik.cizgimi goriyoruz diye yedik kafayi cuma sabahi yine yapicam sizde durum bedir'inİnşallah hamilesin dir benim sonucumada bakar mısınız sizce gebelik var mıdır
tebrikler hamilesinizMerhaba hanımlar..ben de 8 aylık evliyim 3 aydır deniyoruz..adetime 4 gün kala test yapdım ilk hayalet bir çizgi çıkdı 2 gün sonra başka bir marka ile tekrar yapdım, silik biraz daha koyu idi..bir bakar mısınız.
Teşekkür ederim, inşallah..yarın adet günüm..bu kimyasal gebelik olayından korkuyorum..adetim hiç şaşmaz, eğer gelmez ise kan vermeye gideceğim.tebrikler hamilesiniz