• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testinde silik çizgi çıkması

Eki Görüntüle 2552918

merhabalar. Kızlar bir haftadır kasıklarımda adet olacakmışım gibi bir ağrı var.1.5 yıldır evliyim hamilelik için klomen tedavisi gördüm ama gebeliğe uygun yumurta ürememişti. Yinede gecikme olursa test yap dedi. Şuan gecikme sadece iki gün. Sabah kalktığımda normal gebelik testi yaptım ( üstteki kaset tipi ) silik çizgi çıktı. Belki yanlıştır diye ikindi tekrar yaptım (alttaki) ondada silik çizgi çıktı. Sizce bu hamilelik mi ? Bu arada Sonra yaptığım erken gebelik testi 🙁 benzer durumu yaşayan veya fikri olan varmı ?
tekrikler hamilesin rabbim bizede isteyen herkese de nasip etsin inşallah

Eki Görüntüle 2552918

merhabalar. Kızlar bir haftadır kasıklarımda adet olacakmışım gibi bir ağrı var.1.5 yıldır evliyim hamilelik için klomen tedavisi gördüm ama gebeliğe uygun yumurta ürememişti. Yinede gecikme olursa test yap dedi. Şuan gecikme sadece iki gün. Sabah kalktığımda normal gebelik testi yaptım ( üstteki kaset tipi ) silik çizgi çıktı. Belki yanlıştır diye ikindi tekrar yaptım (alttaki) ondada silik çizgi çıktı. Sizce bu hamilelik mi ? Bu arada Sonra yaptığım erken gebelik testi 🙁 benzer durumu yaşayan veya fikri olan varmı ?

Hayiirli olsun saglikla gelsin insallah ❤❤❤

Bebiş geliyo bebiş inşallah kan değerinde güzel çıkar canm. Rabbim kimsenin kucaginı boş bırakmasın. İsteyen herkese nasip etsin inşallah 🙂🙏

Tebrikler hamilesiniz bu test sonucuna göre.

Kan testi sonucunu yazın mutlaka

Eki Görüntüle 2552918

Bu kadar belirgin olduguna göre hamile olmalisin.Insallah öyledir 🙏

Back