- 15 Nisan 2019
- 73
- 35
- 88
- 27
- Konu Sahibi Luckyluck07
Yok canım day’s comfort diye bi erken gebelik testiMarkası laboguick mi canm testin bende o testle öğrendim ne güzel çok sevindim adına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım day’s comfort diye bi erken gebelik testiMarkası laboguick mi canm testin bende o testle öğrendim ne güzel çok sevindim adına
tekrikler hamilesin rabbim bizede isteyen herkese de nasip etsin inşallahEki Görüntüle 2552918
merhabalar. Kızlar bir haftadır kasıklarımda adet olacakmışım gibi bir ağrı var.1.5 yıldır evliyim hamilelik için klomen tedavisi gördüm ama gebeliğe uygun yumurta ürememişti. Yinede gecikme olursa test yap dedi. Şuan gecikme sadece iki gün. Sabah kalktığımda normal gebelik testi yaptım ( üstteki kaset tipi ) silik çizgi çıktı. Belki yanlıştır diye ikindi tekrar yaptım (alttaki) ondada silik çizgi çıktı. Sizce bu hamilelik mi ? Bu arada Sonra yaptığım erken gebelik testi benzer durumu yaşayan veya fikri olan varmı ?
İnşallah canım allah isteyen herkese versin hayırlısı iletekrikler hamilesin rabbim bizede isteyen herkese de nasip etsin inşallah
Eki Görüntüle 2552918
merhabalar. Kızlar bir haftadır kasıklarımda adet olacakmışım gibi bir ağrı var.1.5 yıldır evliyim hamilelik için klomen tedavisi gördüm ama gebeliğe uygun yumurta ürememişti. Yinede gecikme olursa test yap dedi. Şuan gecikme sadece iki gün. Sabah kalktığımda normal gebelik testi yaptım ( üstteki kaset tipi ) silik çizgi çıktı. Belki yanlıştır diye ikindi tekrar yaptım (alttaki) ondada silik çizgi çıktı. Sizce bu hamilelik mi ? Bu arada Sonra yaptığım erken gebelik testi benzer durumu yaşayan veya fikri olan varmı ?
Birazdan acile gidecemkan testi yaptırdınızmı acaba sonuç ne çıktı ?
Bizide bilgilendir canım ay hadi İnşallahBirazdan acile gidecem
Kan testide çıktı 2 haftalık gebeyimBebiş geliyo bebiş inşallah kan değerinde güzel çıkar canm. Rabbim kimsenin kucaginı boş bırakmasın. İsteyen herkese nasip etsin inşallah
Canımmm Beta hcg de yüksek çıktı 2 haftalık hamileyimBizide bilgilendir canım ay hadi İnşallah
Tebrikler canm rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallahKan testide çıktı 2 haftalık gebeyim
Kaç çıktı canm benimki 55 di ay çok sevindim ya gözün aydınCanımmm Beta hcg de yüksek çıktı 2 haftalık hamileyim
Canm sende acile git ver hemen benimde cuma günü âdet günümdu silik çıktı sonra kan verdim hemenAcildemi yaptınız beta hcg yi.? Benim de silik ama yarın sabahı bekliyorum kan vermek için .
Acilde beta hcg ye hastalık olmayınca bakmıyor. Midem bulanıyo kötüyüm demem lazım :)Canm sende acile git ver hemen benimde cuma günü âdet günümdu silik çıktı sonra kan verdim hemen
maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKan testide çıktı 2 haftalık gebeyim
Bu kadar belirgin olduguna göre hamile olmalisin.Insallah öyledirEki Görüntüle 2552918
hayırlı olsun canım allah kucagına almayı nasip etsin inşallah darısı ALLAH IM BANADA Bİ BEBEK VER diyenlere inşallahKan testide çıktı 2 haftalık gebeyim