- 15 Ağustos 2018
- 322
- 253
- 23
- Konu Sahibi Luckyluck07
Benzer şeyleri yaşamışız benimde böyle silik çıktı dün, adetim gecikmemişti. Acilde kan verdim 197 çıktı, sizin kaç:) son adet iniz ne zamandı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence var ben de cmt öğrendim benimde silikti :)Merhabalr araniza yeni katıldım benim bir sorum olacak cevap verirseniz çok mUtlu olurum adetime 2 gün var eczane testi yaptim 2.cizgi cikti ama silik sizce var mıdır gebelik gebelik testimide ekledim
acilde yaptirmistim bende.gittim kasiklarim agrio midem cok bulanio cok kotuyum adetim de gecikti ilac icmekten korkuyorum hamilemiyim acaba dedim hemen baktilar.yoksa direkt gebelik testi yaptirmak istiyorum diyince bakmayabiliyolarmisAcildemi yaptınız beta hcg yi.? Benim de silik ama yarın sabahı bekliyorum kan vermek için .
Tebrik ederim hayirli olsun sağlıcakla alirsin kucağına bebeğini inşallahacilde yaptirmistim bende.gittim kasiklarim agrio midem cok bulanio cok kotuyum adetim de gecikti ilac icmekten korkuyorum hamilemiyim acaba dedim hemen baktilar.yoksa direkt gebelik testi yaptirmak istiyorum diyince bakmayabiliyolarmis
Adetime 2 gün vardı cmt günü silik çıktı. acile gittim 197 çıktı. bu akşam tekrar yaptırdım 488 çıktı :) ama adete 2 gün kala 50 çıkan arkadaşım da varDormicum00 ay gelcekten mi cevap icin cok teşekkur ederim boyle silik cikti peki kaç gün kala yaptiniz ve hcg kaç cikti acaba
Kan sonucu çıkmadı mı daha bugun vermişsinDormicum00 ay gelcekten mi cevap icin cok teşekkur ederim boyle silik cikti peki kaç gün kala yaptiniz ve hcg kaç cikti acaba
Yarın cikcakKan sonucu çıkmadı mı daha bugun vermişsin
Sizinki kaç çıkmıştı hcgKan sonucu çıkmadı mı daha bugun vermişsin
Cevabınızı şimdi gördüm hayirli olsunAdetime 2 gün vardı cmt günü silik çıktı. acile gittim 197 çıktı. bu akşam tekrar yaptırdım 488 çıktı :) ama adete 2 gün kala 50 çıkan arkadaşım da var
Doktora gittiniz mi peki ne dediAdetime 2 gün vardı cmt günü silik çıktı. acile gittim 197 çıktı. bu akşam tekrar yaptırdım 488 çıktı :) ama adete 2 gün kala 50 çıkan arkadaşım da var
Yarın gideceğim inşallah. Kan sonucunuzu internetten öğrenemiyor musunuz hastane sitesinden ben öyle yaptımDoktora gittiniz mi peki ne dedi
olmamasi icin kor olmak lazim trbriklerEki Görüntüle 2552918
merhabalar. Kızlar bir haftadır kasıklarımda adet olacakmışım gibi bir ağrı var.1.5 yıldır evliyim hamilelik için klomen tedavisi gördüm ama gebeliğe uygun yumurta ürememişti. Yinede gecikme olursa test yap dedi. Şuan gecikme sadece iki gün. Sabah kalktığımda normal gebelik testi yaptım ( üstteki kaset tipi ) silik çizgi çıktı. Belki yanlıştır diye ikindi tekrar yaptım (alttaki) ondada silik çizgi çıktı. Sizce bu hamilelik mi ? Bu arada Sonra yaptığım erken gebelik testi benzer durumu yaşayan veya fikri olan varmı ?
Bilmiyorum ki yane verir mi sonucuYarın gideceğim inşallah. Kan sonucunuzu internetten öğrenemiyor musunuz hastane sitesinden ben öyle yaptım
İşlem kodu istiyor ama bende yokYarın gideceğim inşallah. Kan sonucunuzu internetten öğrenemiyor musunuz hastane sitesinden ben öyle yaptım
barkodunuzu attiniz mi.hani sira aldiginizda verilen kagit varya kucuk islem no dedigi ordaki yazan numaraİşlem kodu istiyor ama bende yok
Atmadım kan yerindeki adam aldı benden barkodu geri vermedibarkodunuzu attiniz mi.hani sira aldiginizda verilen kagit varya kucuk islem no dedigi ordaki yazan numara