- 11 Şubat 2020
- 2.253
- 4.181
- 83
- Konu Sahibi Luckyluck07
-
dr. 2.16 için ne dedi benimde aynı sn gibi kanamam oldu ama ben kimyasal flan hiçbirşey anlamadım tamamen enfeksyon flan diye gittim dr beta baktı 7 gün snra dr gittim beta 2.60 tı neymiş bu yaniBugün gittim ve şimdi kan sonucum çıktı 2.16 ve adetimin 3. Günü
Sadece dediği şu , ultrasonla karnımda sıvı gördü bu testi istedi sonra bana ilaç verdi böbrek ilacı doktorumu sanırım değiştireceğim gebelik filan yok diye yanıt verdidr. 2.16 için ne dedi benimde aynı sn gibi kanamam oldu ama ben kimyasal flan hiçbirşey anlamadım tamamen enfeksyon flan diye gittim dr beta baktı 7 gün snra dr gittim beta 2.60 tı neymiş bu yani
anladım tuhaf yani benimki hemen kanda gebeliğe bakmıştı eğer kanamadan sonra yakın zamanda gitseydim daha net bilgi verebilirdi ben 7 günsonra gittim ihmal ettim yani siz doktorunuzu değiştirin bencede içiniz rahatlasın en azndnSadece dediği şu , ultrasonla karnımda sıvı gördü bu testi istedi sonra bana ilaç verdi böbrek ilacı doktorumu sanırım değiştireceğim gebelik filan yok diye yanıt verdi
İnşallah canım, Rabbimin ol demesiyle olur. Yeterki tevekkül edip dua edelim. Ovülasyon takibi yap mutlaka, birde yumurta kaliteni artıracak şeylerkullanabilirsin.
Ben c life macun kullandım canım. Bitkisel ballı macun...Yumurta kalitesini arttırmak için ne kullanabiliriz
Ben tup bebek hastasiyim bana prowomen veriyor esimede promen.d vitamini kullan birde omega3 q10.eczane harici alinan seylere guvenme benceYumurta kalitesini arttırmak için ne kullanabiliriz
Ben pko luyum..inofolic kullanmıştım ilk hamilelikte...şimdi 2. Düşünüyorum bu kez q-folin diye ilaç verdi..aa sizde pko varsa inofolic öneririm.Yumurta kalitesini arttırmak için ne kullanabiliriz
Ben c life macun kullandım canım. Bitkisel ballı macun...
Doktorumu değiştirdimanladım tuhaf yani benimki hemen kanda gebeliğe bakmıştı eğer kanamadan sonra yakın zamanda gitseydim daha net bilgi verebilirdi ben 7 günsonra gittim ihmal ettim yani siz doktorunuzu değiştirin bencede içiniz rahatlasın en azndn
Yani şuan hamileyim canım, 1,5 yıl korunmadım. 1 kimyasal yaşadım. Kimyasaldan sonra 1 yıl olmadı. Ovülasyonla hep takip ettim. Hep ikinci çizgi kopkoyu çıkmıyordu. Yumurtlama oluyırdu ama kaliteli değildi sanırım. Sonra araştırıp bu c life macunu aldım. İlk ay hamile kalmadım, düzenli kullandım. İkinci ay cenaze oldu içemedim. Ama ikinci ayda ovülasyon testim kopkoyu oldu. O ayda hamile kaldım. Hamd olsun darısı tüm isteyenlere.faydasını gördünüz mü
Yani şuan hamileyim canım, 1,5 yıl korunmadım. 1 kimyasal yaşadım. Kimyasaldan sonra 1 yıl olmadı. Ovülasyonla hep takip ettim. Hep ikinci çizgi kopkoyu çıkmıyordu. Yumurtlama oluyırdu ama kaliteli değildi sanırım. Sonra araştırıp bu c life macunu aldım. İlk ay hamile kalmadım, düzenli kullandım. İkinci ay cenaze oldu içemedim. Ama ikinci ayda ovülasyon testim kopkoyu oldu. O ayda hamile kaldım. Hamd olsun darısı tüm isteyenlere.
Çift çizgi benim ilk gebeligimde 3 gün gecikmede test yaptım seninkinden baya silikti ertesi gün kan verdim 212 çıktı beta hcg bence kan vermelisin . Hayırlı olsun tebrik ederimMerhaba 2 gun geciktim kizlar ama emin olamadim fikri olan var mii?♀
Tsk ederim dun kan verdim 41 cikti pazar aksam tekrar vericem ama dusuk degil mi 41Çift çizgi benim ilk gebeligimde 3 gün gecikmede test yaptım seninkinden baya silikti ertesi gün kan verdim 212 çıktı beta hcg bence kan vermelisin . Hayırlı olsun tebrik ederim
Rica ederim belkide gec döllenme olmuştur hayırlısı olsun inşallah iki güne bir iki katı artıyorsa sorun olmuyor .Tsk ederim dun kan verdim 41 cikti pazar aksam tekrar vericem ama dusuk degil mi 41
Naptın kan verdin mi merak ettim sonuç ne çıktı bende dün ve bu sabah test yaptım ilki çok silikti ikincide biraz daha belirgin çıktıTsk ederim dun kan verdim 41 cikti pazar aksam tekrar vericem ama dusuk degil mi 41
Persembe kan vermeye gitcem canim şuan erkem diyorum ya silik çıktı ya cizgilerPazar aksam 106 cikti bakalim bu hafta sonu ultrasona gidicem sen gittin mi
Aynı durumu ben de yaşıyorum test yaptım bir kırmızı bir pembe çizgi çıktı acaba hamile miyim çok merak ediyorum bilenler yazabilir miEki Görüntüle 2552918
merhabalar. Kızlar bir haftadır kasıklarımda adet olacakmışım gibi bir ağrı var.1.5 yıldır evliyim hamilelik için klomen tedavisi gördüm ama gebeliğe uygun yumurta ürememişti. Yinede gecikme olursa test yap dedi. Şuan gecikme sadece iki gün. Sabah kalktığımda normal gebelik testi yaptım ( üstteki kaset tipi ) silik çizgi çıktı. Belki yanlıştır diye ikindi tekrar yaptım (alttaki) ondada silik çizgi çıktı. Sizce bu hamilelik mi ? Bu arada Sonra yaptığım erken gebelik testibenzer durumu yaşayan veya fikri olan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?