- Konu Sahibi Luckyluck07
-
Senin yaşadığın şeyle aynı şeyi yaşıyor olabilirim iki kez çıktı bende de ve ilk defa ... Yarın yoğunlaşırsa regl oldum demektir...Ben 2 kez silik gordum ama predictorun erken gebelik testinde sonra gunumde adet oldum.o test hatali oluyormus yorumlarda okudun hep.moralini bozma lekelenme de olabiliyor hamilelikte adet zamanlari geldihinde.kan ver en saglam sonucu kandan alirsin.
Inşallah bir sorun yoktur canim rabbim yardimcin olsun doktora giderdin yarin için rahat ederEvet ikinci silik çizgim ama hala kahverengi gelmeye devam ediyornasıl olabilir bu anlamıyorum iki testte de silik çizgi çıkmasına rağmen regl mi olacağım acaba yarınbelli olur Allah hayırlısını nasip etsin ne diyim 5 yılım bitmek üzere
Bu dünkinden daha iyi cikmişSabah ilk idrarla yaptım çok silik çizgi adetim 3 gün geçtiçizgiyi görüyor musunuz
Baş ağrısı , bel ağrısı aldı yeriniInşallah bir sorun yoktur canim rabbim yardimcin olsun doktora giderdin yarin için rahat eder
İşte umudun olmadığı için hamile kalmışsındır. Kafadan atmışsın ya. Hayılrı olsun Allah tamamına erdirsin canım.Ya inşallah pazartesi ye kadar taçlandırmayı nasıl beklicem acabaaabu ay hiç umudum yoktu doktor öyle deyince
Canim gittin mi doktoraBaş ağrısı , bel ağrısı aldı yerinieğer halim kalırsa giderim doktora
Yerleşme lekelenmeleri de yaşıyor olabilirsin. Bende yaadım regl oldum sandım ama olmadım hamileymişim.Evet ikinci silik çizgim ama hala kahverengi gelmeye devam ediyornasıl olabilir bu anlamıyorum iki testte de silik çizgi çıkmasına rağmen regl mi olacağım acaba yarınbelli olur Allah hayırlısını nasip etsin ne diyim 5 yılım bitmek üzere
Baş ağrısı , bel ağrısı aldı yeriniInşallah bir sorun yoktur canim rabbim yardimcin olsun doktora giderdin yarin için rahat eder
Çok geliyor benim bugün senin az mı geldi çok mu canımYerleşme lekelenmeleri de yaşıyor olabilirsin. Bende yaadım regl oldum sandım ama olmadım hamileymişim.
Az bir gün sürdu ve kahverengiydi.Baş ağrısı , bel ağrısı aldı yerinişimdi eğer halim kalırsa giderim doktora
Çok geliyor benim bugün senin az mı geldi çok mu canım
Doktorumu aradım ulaşamadım yanıt bekliyorum , bu durumu Yıllar sonra ilk kez yaşadım özellikle karnımdaki karnımın çevresi alt karın oralarda ki hafif hafif batmaları ilk kez yaşamıştım ama şuan regl oldum kimyasal gebelik yorumları okuyorum da benim yaşadığım kimyasal gebelik olabilir sanırım bilmiyorumAz bir gün sürdu ve kahverengiydi.
Kanamam çok arttı regl olmuşcasına, doktorumu aradım dönüş yaptığında durumu biliyor yarın çağırır beni giderim ... kimyasal gebelik yaşadığımı düşünüyorum okuduklarımdan bilmiyorumCanim gittin mi doktora
Evet canım, silik çizgi ve düşük kan değeri sonrası bir iki gün içinde kanama oluyorsa kimyasal gebeliktir. Ama buda hamile kalabildiğin anlamına gelir. Ben kimyasal gebelik geçirdim ve üzülmüştüm. Doktorum bana üzülme sevin dedi.Doktorumu aradım ulaşamadım yanıt bekliyorum , bu durumu Yıllar sonra ilk kez yaşadım özellikle karnımdaki karnımın çevresi alt karın oralarda ki hafif hafif batmaları ilk kez yaşamıştım ama şuan regl oldum kimyasal gebelik yorumları okuyorum da benim yaşadığım kimyasal gebelik olabilir sanırım bilmiyorum
Ne güzel ifade etmişsin , teşekkür ediyorum peki kimyasal gebelik sonrasındaki ay nasıl oldu sendeEvet canım, silik çizgi ve düşük kan değeri sonrası bir iki gün içinde kanama oluyorsa kimyasal gebeliktir. Ama buda hamile kalabildiğin anlamına gelir. Ben kimyasal gebelik geçirdim ve üzülmüştüm. Doktorum bana üzülme sevin dedi.
Rica ederim. Ben kimyasal gebelikten tam 1 yıl sonra hamile kaldım. Kimyasal gebelik regl düzenimi bozmadı hiç. Sadece silik çift çizgiden sonra kanamam başladığında biraz ağrılı ve yoğun regl oldum. Birdahaki ay düzene girdi. Uzun zamandır beklediğinin farkındayım ama bu kimyasal gebelik senin için bir umut olmalı.Ne güzel ifade etmişsin , teşekkür ediyorum peki kimyasal gebelik sonrasındaki ay nasıl oldu sende
Evet güzel haber benim için haklısın , çünkü geciktiği birkaç ay oldu ve test yaptığımda silik çizgi görmezdim ilk kez üst üste gördüm ... beni bu durum biraz etkilese de şükürler olsun Allah isteyen herkese hayırlısını nasip etsinRica ederim. Ben kimyasal gebelikten tam 1 yıl sonra hamile kaldım. Kimyasal gebelik regl düzenimi bozmadı hiç. Sadece silik çift çizgiden sonra kanamam başladığında biraz ağrılı ve yoğun regl oldum. Birdahaki ay düzene girdi. Uzun zamandır beklediğinin farkındayım ama bu kimyasal gebelik senin için bir umut olmalı.
İnşallah canım, Rabbimin ol demesiyle olur. Yeterki tevekkül edip dua edelim. Ovülasyon takibi yap mutlaka, birde yumurta kaliteni artıracak şeylerkullanabilirsin.Evet güzel haber benim için haklısın , çünkü geciktiği birkaç ay oldu ve test yaptığımda silik çizgi görmezdim ilk kez üst üste gördüm ... beni bu durum biraz etkilese de şükürler olsun Allah isteyen herkese hayırlısını nasip etsin
Bugün doktora gittim ve adetimin 3. Günü beta hcg 2.16Rica ederim. Ben kimyasal gebelikten tam 1 yıl sonra hamile kaldım. Kimyasal gebelik regl düzenimi bozmadı hiç. Sadece silik çift çizgiden sonra kanamam başladığında biraz ağrılı ve yoğun regl oldum. Birdahaki ay düzene girdi. Uzun zamandır beklediğinin farkındayım ama bu kimyasal gebelik senin için bir umut olmalı.
Bugün gittim ve şimdi kan sonucum çıktı 2.16 ve adetimin 3. GünüCanim gittin mi doktora
Yumurta kalitesini ne arttırıyor bilmiyorumİnşallah canım, Rabbimin ol demesiyle olur. Yeterki tevekkül edip dua edelim. Ovülasyon takibi yap mutlaka, birde yumurta kaliteni artıracak şeylerkullanabilirsin.
Bunun için macunlar yapıyorlar ben uğraşmak istemedim, hazır aldım.C life macun kullandım. Bir araştır istersen...Yumurta kalitesini ne arttırıyor bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?