- 11 Kasım 2019
- 1.783
- 1.494
- 133
- 35
- Konu Sahibi Luckyluck07
-
Gebelik var gözüküyor hayirli olsun tedavi ile mi oldu yoksa kendiliğinden mi canimİki gün gecikme vardı, kan testi de verdim merakla bekliyorum
Kan sonucun ne cıktıİki gün gecikme vardı, kan testi de verdim merakla bekliyorum
Anladim canim ins cosar yumurtalarinEvet yumurtlama yapiyor ama şöyle bişey cok digil bir yada 2 tane yapiyor ama daha kaliteli oluyor klomene nazaran
Sende var mi bişey canim ben takip edemiyorum burda kim de ne var diyeAnladim canim ins cosar yumurtalarin
Senin kan cikmadi mi canim dahaİki gün gecikme vardı, kan testi de verdim merakla bekliyorum
Yok canim nerdeee.gecenay silik gibiydi test yine yaptim olmamisti.yumurtaliktaki kist ameliyati olucam ocakta.sonrada tup yapilcak.Sende var mi bişey canim ben takip edemiyorum burda kim de ne var diye
kan çıkmadımı canım.artık bence çok net gözüküyor bundada çıkmazsa şaşırıp kalırımİki gün gecikme vardı, kan testi de verdim merakla bekliyorum
Çıktı çıktı kandaki değerim 119kan çıkmadımı canım.artık bence çok net gözüküyor bundada çıkmazsa şaşırıp kalırım
Kanda belli oldu bugün 119 çıktı :)Senin kan cikmadi mi canim daha
119 çıktıKan sonucun ne cıktı
Hayirli olsun inşallah kazasiz belasiz alirsin kucağına kendiliğinden mi oldu yoksa tedavi mi119 çıktı
Hayirli olsun inşallah kazasiz belasiz alirsin kucağına kendiliğinden mi oldu yoksa tedavi mi119 çıktı
Kendiliğinden oldu, evet sanırım daha çok küçük aile hekimim net bir şey diyemem dedi kadın Doğuma yönlendirdi :)Hayirli olsun inşallah kazasiz belasiz alirsin kucağına kendiliğinden mi oldu yoksa tedavi mi
Dikkat et kendine daha cok küçük tutunma aşmasında dinlen bol bol kuvvetli şeyler ye süt yoğurt ve yumurta falan doktorada hemen git erteleme adetin gecti mi pekiKendiliğinden oldu, evet sanırım daha çok küçük aile hekimim net bir şey diyemem dedi kadın Doğuma yönlendirdi :)
Canım ne yaptin119 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?