Çatlatma iğnesi ya da ilaç kullandıysanız idrar testini etkileyebilirDegerim boyle cikto ama ondn sonra gine yptim pozitif oldu ve cizgilerim cok net kirmizi
Evet
Kan testi garantidir gebelik ilk kanda çıkar varsa 5 in üstü değer ve iki günde bir atış gerekirKan testinden sonra bir gun gecti gine yptim gine poziyif ama net cikti sixce gebwlik varmidr varsa g3c dollenme dolayindn kanda cikmamis olabilirmj
Yok hic birsey kullnmdim kan testimden sonra bir gun sonra gine yptim oyle cikti pozitif kafam cok karistiÇatlatma iğnesi ya da ilaç kullandıysanız idrar testini etkileyebilir
Kanda mutlaka çıkması gerekirdi regl olmazsanız 3 gün sonra kan verin varsa mutlaka çıkar kan testi garantidirYok hic birsey kullnmdim kan testimden sonra bir gun sonra gine yptim oyle cikti pozitif kafam cok karisti
Hangi deger gebelik degeri degilBu değer gebelik değeri değil canım
Evet efendim amq kandan sonra test yaptim sabah 9da gine pozitif cikti bugub regl olmm gerekirdi ama olmadimKanda mutlaka çıkması gerekirdi regl olmazsanız 3 gün sonra kan verin varsa mutlaka çıkar kan testi garantidir
Ekte attığın kan testi sonucuHangi deger gebelik degeri degil
Ekte attığın kan testi sonucu
Evet oda bir tuhaf baya belirginBu testi bu sabh yaptim 1 gun sonra gine pozitif oldu olmsaydi boyle net cikmazdi ve adet gunumde yptim ama adet olmadm
Evet oda bir tuhaf baya belirgin
Attigim deger gebelik degeri degilmiBeta hcg benim 1.2 genelde çıkan değerim 5 in altı negatif
Evet gebelik olduğunda 5 ve üzeri çıkarBu beta hcg degilmi gebelik icin
Anlmadim bna yapilan test beta hcg degilmi baska testmiEvet gebelik olduğunda 5 ve üzeri çıkar
Evet yapılan test beta hcg ama gebelik olacak değer değilAnlmadim bna yapilan test beta hcg degilmi baska testmi
Negatifmi degerEvet yapılan test beta hcg ama gebelik olacak değer değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?