yerinizde olsam gidip kan verir netleştirirm, inşallah bebişiniz sizinledirHanımlar idrar testinde negatif görmenize rağmen hamile kalanınız oldu mubenim 10 gün adetim gecikti test yaptım ama negatif çıktı hep.. Hala adet olmadım kan testi de yaptırmak istemiyorum şimdilik.. Öyle çok belirtim felan da yok ama içimde bir umut var yine de ☺böyle bi durum yaşayanlar bize de umut olur musunuz sizce hamilelik var mıdır
İnşallah canımyerinizde olsam gidip kan verir netleştirirm, inşallah bebişiniz sizinledir
Ne zamandır deniyorsunuzİnşallah canımama kan vermek için hazır hissetmiyorum kendimi
İki buçuk yıldır deniyoruz öncesinde bir gebeliğim oldu doğal yollarla fakat erken doğum sonucu bebeğimi kaybettim şimdi ise gebelik oluşmuyor.. Doktor tüp bebek tedavisi öneriyor ama ben yine de bir umut belki vardır diyorumNe zamandır deniyorsunuz
Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsinİki buçuk yıldır deniyoruz öncesinde bir gebeliğim oldu doğal yollarla fakat erken doğum sonucu bebeğimi kaybettim şimdi ise gebelik oluşmuyor.. Doktor tüp bebek tedavisi öneriyor ama ben yine de bir umut belki vardır diyorum
AminAllah tez zamanda hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin
Bugün ovulasyon testi yaptım o şekilde gebeliğini öğrenenler de oluyormuş.. Fakat onda da gebelik çıkmadı.. Yarına randevu aldım bakalım neden gecikmiş adetimBenim sat 10 kasım 14 ünde yaptığım test negatifti 15 inde erken gebelik testi yaptım silik çizgi gördüm kan vermeye gittim 22 ile öğrendim şimdi 8 haftalık olduk :) umudunuzu kaybetmeyin
Senin adına çok sevindim bu aradaBenim sat 10 kasım 14 ünde yaptığım test negatifti 15 inde erken gebelik testi yaptım silik çizgi gördüm kan vermeye gittim 22 ile öğrendim şimdi 8 haftalık olduk :) umudunuzu kaybetmeyin
Amin camım insallah Allah isteyen herkese nasip etsinSenin adına çok sevindim bu aradaRabbim sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah❤
Amiin inşallah ❤Amin camım insallah Allah isteyen herkese nasip etsin
4-5kere idrar testi yaptım negatif çıktı.. Son İki üç gündür de lekelenme tarzı bişey yaşıyorum galiba adetim sökülemedi..Merhaba test verdiniz mi sonucunuz nedir acaba benimde 7 gün gecikti
Amin canım güzel haberler alırsın inşallah sendeHayırlısı olsun inşallah bende halen bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?