İdrar testinde negatif görüp sonradan hamile olduğunu öğrenenler 🥰bize de umut olur musunuz🤗

Eklentiler

• 51846FC7-B01E-4215-9E5F-5B4931765E9B.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 1.812
Kan testinden sonra bir gun gecti gine yptim gine poziyif ama net cikti sixce gebwlik varmidr varsa g3c dollenme dolayindn kanda cikmamis olabilirmj
Önce kanda oluyor o hormon sonra idrara geçiyor. O yüzden kanda mutlaka çıkması gerekirdi

Evet ama testlerim pozitif cikiyor olmasydi twste o kadar nwt cikmzdi
Sizce 2 gun sonra yeniden kan vereyimmi baska yerde biyerde okumustum adetin ustunden gecmeden kanda cikmiyormus bnm bugun olmasi gerekiyodu adet olmdm yarin ustunden gececek

Ya 4 testte hatalıysa bilemiyorum bide net çıkmış en son olan.. kimyasal gebelikte olamaz diye düşünüyorum. En iyisi tekrar kan vermek

Sizce 2 gun sonra yeniden kan vereyimmi baska yerde biyerde okumustum adetin ustunden gecmeden kanda cikmiyormus bnm bugun olmasi gerekiyodu adet olmdm yarin ustunden gececek
Ben olsam yarın başka bir marka test daha yaparım. Varsa kesin net çıkacaktır. Sonra kan veririm.

Ben olsam yarın başka bir marka test daha yaparım. Varsa kesin net çıkacaktır. Sonra kan veririm.
Armiedin testini kullandm en iyisi oymus birde 4 tane yptm yarin gine yapacam cikarsa kan verecem ama testlrde sikinti olsydi hepsinde olmzdi bnce 5 aylik evliyim okadr test yptim hep tek cizgi cikardi ilk defa boyle net cikti

Armiedin testini kullandm en iyisi oymus birde 4 tane yptm yarin gine yapacam cikarsa kan verecem ama testlrde sikinti olsydi hepsinde olmzdi bnce 5 aylik evliyim okadr test yptim hep tek cizgi cikardi ilk defa boyle net cikti
Benimkiler de Artımed. Yani yalancı çizgi bir tanesinde çıkar da hepsinde çıkmaz diye düşünüyorum. Bakalım… yarın tekrar yapın. İnşallah vardır

Benimkiler de Artımed. Yani yalancı çizgi bir tanesinde çıkar da hepsinde çıkmaz diye düşünüyorum. Bakalım… yarın tekrar yapın. İnşallah vardır
Bizde oyle dusunduk ve cizgim net cikmis gordunuz testri ve adet gunum bugun olmdm normlde adet gunu gecince yapiliuo kimilrde boyle net cikmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…