- 14 Aralık 2022
- 95
- 9
- 1
- 23
DUn verdim testi doktor bu sabh aradi negatif dedi ondn sonra birdaha test yptim gine pozitif cikti gebe olmsydm okdr test pozitif cikmzdi hep yaprdim tek cizgi olurdu ilk defa bukdr pozitifle karsilasip knda cikmdigini gordum bunda bir anornormarlik yokmuNegatifmi deger
Üzgünüm ama şuan öyle gözüküyor eğer gebelik varsa regl 1 gün bile geçse beta hcg değeri yüksek çıkarNegatifmi deger
Evet negatif 5 in altıNegatifmi deger
Yarın kan verin varsa kesin çıkar ve artmış olur o değerinizdeEvet orasi oyle gec dollnmdende olabikirmi cikmamasi negatifse neden testltim oyle kesin pozitif sonuc veriyor bir sebebi olabilirmi
Bu ovülasyon testlerinde gebelik de görünmüyor yumurtlama da zaten. T çizgisi daha koyu olanlar gebelikten şüphelenebilir ama sizin öyle bir durumunuz da yokBenimde ovülasyon da böyleydi ama idrar testi yaptım malesef
Evet efendim amq kandan sonra test yaptim sabah 9da gine pozitif cikti bugub regl olmm gerekirdi ama olmadim
Adetime bir gun kala kan testi verdim ondn kan testim negatif cikmis olabilirmi cunku nwgatifi ogrendikten bir gun sonra yeniden test yaptim kaswtim yine pozitif cikti ve adet gununde yptm ama adet olmdm vw benim kasetim sizinkinizdwn daha koyu cikmis ustune adetim gecikmeden yaptm testw sorun olsa birtane olir 4 tane olmz bnm 4 twstim boyle cikti ama kan testi kafami karistrdiGebelik var bence kaset teste göre kanda yükselmeye başlamamıştır benim de öğrendiğimde beta 18 di testi de atayım hatta belliydi ama değer baya düşükte olsa göstermişti. Adetiniz geciktiyse kan verin sonucu da yazın . İnşallah vardır
6 şubat günü adet oldumMerhaba balım, eğer 22 ocakta çatlamayı gördüysen beklenen adet tarihi 5 şubat olmalıydı, ne durumdasınız
Belli oldu muBen de 20 ocakta yumurtladım 21 ocakta silikleşme gördüm. 19'unda ilişki oldu. 40 yaşındayım. 27-28 günde bir adet olurdum ama promotil women kullandım 3 ay. Sanki bir dağıttı beni o. Ocak'ta 30. günde regl oldum. (Aralıkta 2 kez yumurtladım. adetin 5.günü ve 15.günü) bir de benim sadece regl günü sancım olurdu birkaç saate de gelirdi. 3 gün sürerdi. 3 aydır 1 hafta, 10 gün önce ara ara regl sancıları başlıyor ve reglinin ilk günü kahve çamur akıntı, birkaç saat sonra pembe kan geliyor peçeteye bir defalık, sonra duruyor. Ertesi gün akşamüstü regl başlıyor. Promotil mi yaptı acaba bunu? Çok kafa karıştırıcı. Bu arada amh geçen sene 1.86 idi. Tüplere ve diğer hormonlara baktıramadım. Kafamı karıştıran birşey de şu. 9. ocakta regl lekelenmelerim de bitti. 10 ocakta ev temizledim duş aldım. duştan bir saat sonra sifonu çekerken bir baktım, klozet kan olmuş, baya kan... 5.gün bende leke bile olmaz. Tekrar regl sancısı başladı. İnanamadım. İlk kez bittikten sonra bunu yaşadım. korktum açıkçası. tekrar başlıyor sandım ama o kadardı. kanama devam etmedi ama sancı 3-4 saat sürdü. Bu ay 3 şubatta regl olmam lazımdı. Olmadım. bugün gecikmenin 3.günü olacak. Dün yaptığım testler negatif. Sancılar bir var bi yok ama aşırı şişkinlik var. pantolonları giyemiyorum. Gaz fena. Son 3 aydır bu tuhaflıklar yüzünden her şeyi gebeliğe yoruyorum. Sanki göğüslerde mavi damarlar çıkmış gibi ama belki de hep vardı. Lakin garip bişey var. Memenin kahve kısmının dış halkasının bir kısmında kararma var. Sanki kalemle yuvarlağı çizmek istemişim de çizerken yarım bırakmışım. Yara olmuş da iyileşmiş, izi kalmış gibi. Foto çekiyorum da büyür mü diye :) bir gece oldu bu. Göbekte de çizgi oluştu gibi. beli belirsiz ama fotolardan görüyorum. Ne demekse bunlar... Bakalım bugün 31.gün. Muhtemelen boşa umutlanıyorum.Testler negatif sonuçta. Ama regl olmazsam pztsi kan veririm. Geçmişe dönük takvime baktım da yumurtlamanın 13.gününde regl olmuşum hep. (Gecikti ya da erken oldu sandığım aylarda da aslında vaktinde olmuşum. şaşırdım görünce) son 3 aydır ise yumurtlamanın 15. ve 16. günleri regl olmuşum. Yarın 17 gün geçmiş olacak yumurtlamanın üstünden. Prodoctor erken gebelik negatif. loboquick kaset test de negatif. Loboquickte biraz dağılma oldu. 2. çizgi var gibi geldi ama bence dağılma iziydi. ortasında kırmızılık kaldı çünkü. suya tuttum geçmedi anlayamadım o yüzden. Bu arada ilişkinin ertesi günü 2 gün boyunca yürüyemedim. bel fıtığına yordum. hoş 7 senedir belim hiç ağrımadı. bu sfer belim değil kasık ve kalça ve bacak gitti. heralde ayakları havaya diktim dite... hareket edince özellikle basene bir ağrı giriyordu. dokununca bile ağrıyordu. yatakta dönemiyordum bile. bacakların arasına yastık koyup ağlayarak yattım 2 gün. o ara kasıkta da çok sancım oldu. yumurtluyor muyum tekrar dedim ama yok bu başka sancıydı. Bilmiyorum bir alakası var mıdır döllenmeyle falan... Yürekten dilerim ki herkes için bu yıl anne olma yılı olsun. Yükselen yaylar çok şanslı olacak deyip bu uzun sıkıcı yazımı bitireyim. Gebelik çıkarsa da buraya yazarım. Tekrar bulabilirsem bu sayfayı.
Pregestoron 1.70 cikmasi gebelik olurmuİdrar testim pozitif çıktı kan verdim oda pozitif çıktı bende
Bilemiyorum canımPregestoron 1.70 cikmasi gebelik olurmu
Şöyle bir durum oldu adetim 31.gün oldu 5 şubatta. az geldi. 3 şubat ilişki 4 şubat yumurtlama olmuştu. 17sinde tekrar yumurtlama oldu. 18i öğlen ilişki oldu. 28i kaset testte silik çizgi gördüm. 2 martta 46 4 martta 125 4 gün sonra 592 4 gün sonra 3668 ama kese görünmedi. pşb sabahı tekrar gel dedi dr. ben şoktayım. değerlerim 2.5 kat artıyor düzenli olarak. belli ki ben 18inde falan gebe kaldım ama kesenin görünmemesi çok tedirgin ediyorBelli oldu mu
Evet yapılan test beta hcg ama gebelik olacak değer bir
Dun test yaptim yarim saat icnde boyle cikti ve adete daha 5 gun var sizce neden oyle cikmistrBelli oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?